Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya maşallah Rabbim kolay ve hayırlı dogumla evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin pozitif hikayeler duymaya ihtiyacımız oluyor çünkü bazen ufak şeyleri bile kafaya takabiliyoruz

Ya maşallah Rabbim kolay ve hayırlı dogumla evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin pozitif hikayeler duymaya ihtiyacımız oluyor çünkü bazen ufak şeyleri bile kafaya takabiliyoruz
Amin canım inşallah evet ben de pozitif bir şey okuyayım diye her gün didik didik araştırıyordum seni çok iyi anlıyorum ama geçecek inan

Bende dikişe kadar progestanı fitil olarak aldım ama artık doktorum enfeksiyon olmasın diye agızdan almamı istiyor bu yüzden 2-3 gün arayla iğnesine de başladık çünkü ağızdan emilimi çok az oluyormuş

Evet bana da ağzından daha az emiliyor demişti ama olsun hem dikiş hem oral yolla hem iğne bence yeterli olur hemde enfeksiyon çok riskli serklaj için sanırım onun için mantıklı geldi bana da

Evet bana da ağzından daha az emiliyor demişti ama olsun hem dikiş hem oral yolla hem iğne bence yeterli olur hemde enfeksiyon çok riskli serklaj için sanırım onun için mantıklı geldi bana da
Evet benim daha önce enfeksiyonlu bir serklajım olduğu için doktorum belki de bünyen yatkındır biz ağızdan almayla devam edelim dedi zaten haftalık sıkı takip ediyor sağolsun

Evet benim daha önce enfeksiyonlu bir serklajım olduğu için doktorum belki de bünyen yatkındır biz ağızdan almayla devam edelim dedi zaten haftalık sıkı takip ediyor sağolsun
Aynen öyle olabilir, senin ve bebişin için hangisi iyi olacaksa o olsun

Detaylı yazdığın icin çok teşekkür ederim
Senin yaptığın gibi bende dus wc ve hastane disinda pek kalkmiyorum hala yemegimi dahi yatarak yiyorum. Sagolsun benimde esim ve annem bakiyorlar. Allah razı olsun onlardan

Haklısın yaşarken gecmiyor gibi geliyor ama geçecek dimi sağlıkla gecsin günler haftalar bizlerde görelim 38 haftalari da bebislerimiz saglikla dogsun.. ben soluma yatmakta cok zorlaniyorum resmen agriyor vucudum. Sirtustu rahatim ve sagima yatınca biraz daha rahatim. Soluma alisamadim bir türlü sende ozellikle vurgulayinca yine biraz daha zorlayayim kendimi bari sola yatabilmek icin.

Amigurumi ile ilgileniyorum bende normalde ama bu surecte hic elim gitmedi. Daha bebegimin alışverişleri bile duruyor.
Sen kacinci haftada tamamladin alisverisleri peki canım gec mi kaldim ben yoksa

Bugün bir kadın doğum doktoru diyor ki Bebek için hazırlığa en azından Bebek 1 kilo olunca başlanmalı hatta ben erken hazırlığın bebeği de erken gelmeye teşvik ettiğine dair batıl inançlıyım gibi bir şey söyledi artık insternet alişverisi çok rahat ilk doğum anında gerekli olanlar alındıktan sonra diğerleri hiç sorun olmuyor

Kuzum aralikta dogum yapacaklar bebegin odasini mobilyasini bile aldi ama ben daha 3 5 parca zıbın aldim sadece. Artik almaya baslamak lazim sankiii cokta geriye birakmamak lazim. Zaten online alcam herseyi magazaya gitme sansim yok kiii.
Siparisler gelecek yikanip utulenecek eksikler belirlenecek falan derkenn epey de vakit alacak sanki

1 hafta kalır burda dedi doktoru iyiye gidiyor dedi çok şükür ama 1 hafta çok fazla evime boş dönmek çok zor oldu
Kuzu ama dur sakin ol.. bebişin iyi ama. Iyiye gidiyor. Bu durum normal. Bir yakınıma olmustu bu durum o da 1 hafta yada 5 gün kadar hastanede kalmisti bebisi yani. Sonra sağlıkla çıktı simdi koca delikanli.
Canını sıkma sende toparlanmaya dinlenmeye bak

Ayrı kalmak zor oluyor daha dün bu zamanlarda aynı bedendeydik şimdi aramızda kilometreler var inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavruma

Ben de soluma yatmaktan yorulmuştum sanırım 30. Haftada falan sağımda da yatmaya başladım yani solumda uykuya daldın sağıma falan da döndüm pek sırt üstü uyumadım.

Ben ilk kızıma alışveriş yapıp tamamlamıştım. Hiç kullanmak nasip olmadı. Bu kızıma da ekstra bir şey almadım, sadece hediyelik falan düşündük onu da 32 den sonra ayarladık. İsmini falan da 32 ye gelelim öyle koyarız dedik. Yani geç kalmış sayılmazsın

Ay sizin aralık ya doğruu evet ufak ufak başla zaten karar vermek gelmesi falan derken zaman geçiyor

Bende soluma yatıyorum hatta sağa yatınca sanki tuvaletim daha çabuk geliyor ben muhtemelen Rabbim nasip ederse sadece hastane çıkışı ve biraz zıbın alırım çünkü oğlumun kıyafetleri hep duruyor evde

İnşallah canım duruyorsa böyle önüne koyup ayına gününe bakarak doğum zamanına göre ayarlasın bence

Canımmmm çok teşekkür ederiz umut oldun inşallah sağ salim kucağına alırsın çok zor günler geçirmişsin bizler gibi çok şükür ki evladın hala seninle hepimiz çok şanslıyız Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın ve zamanında bir işaret göndersin inşallah her günümüz şükrederek geçiyor inşallah bizler de senin gibi geliriz oralara inşallah sen de bir daha böyle zor geçirmezsin ve evladını sağlıkla huzurla büyütürsün canım

İnşallah canım duruyorsa böyle önüne koyup ayına gününe bakarak doğum zamanına göre ayarlasın bence
Kendimi şimdiden bir şeylere hazırlamak istemiyorum açıkcası o yüzden en azından 32.haftayı görebilmek istiyorum inşallah her şey kolay ve güzel devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…