Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim bi sorayım inşallah buralarda da vardır o dediğinden bulurumBen şimdi gebelik için olanı kullanıyorum ama İmomlatte diye bir şey var bana eczane demişti bunu da doğumdan sonra veriyoruz süt arttırıcı diye belki tetiklemeye de yardımcı olur![]()
Meme kadın oldun artıkAy 30 haftalık olmuşsunuz maşallah büyüyor kuzularımızanne kadın sağım yapmaya çalışıyor sütüm gelmedi hala
Ya benim öyle pamukla başlayıp aman başlarim böyle işe diyip ıslak mendile geçen çok arkadaşım oldunisan97 aşkım bide etkisi nasıl bilmiyorum alkolsüz bira varmış emzirmeyi arttırıyormuş emziren anneler için yazıyor o da arttırıyormuş onu da bi araştır istersen ben öyle not almışım
maviilale maşallah oğluna canım E tabi unutursun kız büyümüş maşallah delikanlı olmuş bile
ıslak mendili falan aşırı stok yapmayı saçma buluyorum valla çünkü zaten indirime girince de yarı yarıya düşmüyorki bide mesela bebiş sleepyden memnun kalırsa mesela her yerde var zaten, deneyip almak lazım bebişlerin neyden pişik olacağı belli olmuyor ben aslında hiç ıslak mendil kullanmicaktım annem bana saçmalama her dakika
pamukla silemiyceksin su soğuk olacak kışın onu elinin altında kalsın mutlaka dediği için alıcam bide hastane çantasına pamuk koyup kendime küfr ettiremem
![]()
Kız kendimi akıllı telefona yeni geçen teyzeler gibi hissediyorum bana da gösterin şu hafta takibi olayınıAy 30 haftalık olmuşsunuz maşallah büyüyor kuzularımızanne kadın sağım yapmaya çalışıyor sütüm gelmedi hala
Ay bende görsem şu 30lu haftalarıMeme kadın oldun artık30 olduk 34te olalım yav çok uzak daha
![]()
nisan97 aşkım bide etkisi nasıl bilmiyorum alkolsüz bira varmış emzirmeyi arttırıyormuş emziren anneler için yazıyor o da arttırıyormuş onu da bi araştır istersen ben öyle not almışım
maviilale maşallah oğluna canım E tabi unutursun kız büyümüş maşallah delikanlı olmuş bile
ıslak mendili falan aşırı stok yapmayı saçma buluyorum valla çünkü zaten indirime girince de yarı yarıya düşmüyorki bide mesela bebiş sleepyden memnun kalırsa mesela her yerde var zaten, deneyip almak lazım bebişlerin neyden pişik olacağı belli olmuyor ben aslında hiç ıslak mendil kullanmicaktım annem bana saçmalama her dakika
pamukla silemiyceksin su soğuk olacak kışın onu elinin altında kalsın mutlaka dediği için alıcam bide hastane çantasına pamuk koyup kendime küfr ettiremem
![]()
Az kaldı kız geçecek merak etme uzak değil haşa doğmuyor diyeceğin günler gelecekMeme kadın oldun artık30 olduk 34te olalım yav çok uzak daha
![]()
Senin de gözüküyor zaten 24 haftanın içinde gözüküyor doğum da ocağın 27 si gözüküyor sen göremiyor musunKız kendimi akıllı telefona yeni geçen teyzeler gibi hissediyorum bana da gösterin şu hafta takibi olayını![]()
cebellato
Hayır ya göremiyorum nerden bakiyorsunuzSenin de gözüküyor zaten 24 haftanın içinde gözüküyor doğum da ocağın 27 si gözüküyor sen göremiyor musun
Aa siz bende hiç böyle görünmüyorsunuzYazdığın her yorumun altında böyle gözüküyor
Nerden giriyorsun siteye farklı bi yerden mi giriyorsun acabaAa siz bende hiç böyle görünmüyorsunuz
Crome'dan giriyorum benNerden giriyorsun siteye farklı bi yerden mi giriyorsun acaba
Ben de ordan giriyorumCrome'dan giriyorum ben
Bulamadım valla ya anlamadımBen de ordan giriyorum
Farklı bir ayar vs bişey mi var acaba
Forum seçeneklerinden bunu seçmen gerekiyor sanırım dene bakalım biBulamadım valla ya anlamadım
Evet olduForum seçeneklerinden bunu seçmen gerekiyor sanırım dene bakalım bi
Rica ederim canımEvet olduteşekkür ederim canım
![]()
zaten ben de öyle olacağım gibime geliyor yani annem beni tanıdığı için onunla oynayamazsın her dakika diyorYa benim öyle pamukla başlayıp aman başlarim böyle işe diyip ıslak mendile geçen çok arkadaşım olduilk annelik biraz pimpirik oluyorsa temiz içerik kullanınca sorun olmaz
![]()