• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Az kaldı kız geçecek merak etme uzak değil haşa doğmuyor diyeceğin günler gelecek 😄

Evet ebebekte gördüm acaba içebilir miyim bilmiyorum bira gibi mi kokuyor acaba o öyleyse içemem gibi geliyor
Valla hiç bilmiyorum canım etrafımdaki ilk gebe benim yani nolacak kız içersin işte bira gibi kokuyorsa da dik kafaya lok lok iç kafan iyi olmaz zaten😂😂

Mükemmel şeker takibim bugün beni dumur etti🤣 sabah zorla ağzıma meyve sokuldu kahvaltıda ve tokluğum 166 çıktı ben de ölçüm kağıdına parantez içinde zorla yedirildim yazdım😆😆😆

Aynama bakmayın çıkmayan izler🤣🤣🤣 nerde göbek fotoğrafları hadi🤣🤣 yamuk prenses yamuk vücut😥🤪💖 kız göbeği +9 kilo🤣

maviilale maviilale nisan97 nisan97 babylovee babylovee sevdabaks sevdabaks
B643EBDA-4AB3-462D-83C9-FEA144B574AB.webp

zaten ben de öyle olacağım gibime geliyor yani annem beni tanıdığı için onunla oynayamazsın her dakika diyor🤣 işte her şeye özeniyorum annem süt sağma pompasını da saçma görüyor onlar dümdüz geçirmişler diye beni hep durduruyor kızıyorum ona😥
Ya ben almamıştım açıkcası hatta yakın arkadaşım benden 2.5 ay önce doğum yaptı sütü gelmeyince kocası kocası nöbetçi eczaneden koştur koştur almış muhakkak al hatta bazen yeterince emmiyo rahatsız olunca sağıyosun demişti sallamamıştım 😂😂 bizde nöbetçi eczaneden almak zorunda kaldık ve ben 1 yaşına kadar nadiren de olsa kullanmak zorunda kalmıştım 😂

Ya ben almamıştım açıkcası hatta yakın arkadaşım benden 2.5 ay önce doğum yaptı sütü gelmeyince kocası kocası nöbetçi eczaneden koştur koştur almış muhakkak al hatta bazen yeterince emmiyo rahatsız olunca sağıyosun demişti sallamamıştım 😂😂 bizde nöbetçi eczaneden almak zorunda kaldık ve ben 1 yaşına kadar nadiren de olsa kullanmak zorunda kalmıştım 😂
Alıcam ya annem diyorki bebek zaten yanında ne için sağacaksın ya belki yavrum yoruldu emmekten (sanki 6 kilo süt çıkacak günde🤣🤣)

Alıcam ya annem diyorki bebek zaten yanında ne için sağacaksın ya belki yavrum yoruldu emmekten (sanki 6 kilo süt çıkacak günde🤣🤣)
Kız öyle deme bazen çok emmek istemiyorlar öyle bir şişiyorsun ki mastit olma raddesine geliyorsun o zamanda ağrıdan duramıyorsun he ama şu yabancı inek annelerden nasıl 5 litre süt çıkıyor hala anlamıyorum 😂😂

Kız göbeği daha tatlı oluyor bence ya bende hep futbol topu varmış gibi gezdim 😂😂
Ben öyle daha iyi olur diye düşünmüştüm aslında sanki benim karnım böyle büyümicek gibi geliyordu🧿🤩 annem aşırı kilo almış ben küçücük doğmuşum onun için hep korktum

Kız öyle deme bazen çok emmek istemiyorlar öyle bir şişiyorsun ki mastit olma raddesine geliyorsun o zamanda ağrıdan duramıyorsun he ama şu yabancı inek annelerden nasıl 5 litre süt çıkıyor hala anlamıyorum 😂😂
Valla ben de anlamıyorum öyle videolara çok gülüyorum bide🤣🤣 neyiyorsunuz be kardeşim😂

Ben öyle daha iyi olur diye düşünmüştüm aslında sanki benim karnım böyle büyümicek gibi geliyordu🧿🤩 annem aşırı kilo almış ben küçücük doğmuşum onun için hep korktum
Ben 2800 doğmuşum bir de zor doğummuş yaşamaz bu demişler benim için kendimde 56 kiloyla doğum yaptım maşallah toplu doğdu oğlum benden beklenmeyen bir performans sergiledim 😂

Kız cehalet değil bu sanki kim biliyordu bu siteyi hele nisan97 nisan97 bu kızın ilk yaptığı iş doğurduğunu işaretlemek olmuş ilahi🤣🤣 bizde inşallah 38+larda işaretleriz🥴🥴🥴
Çok zor doğurdum her yere yazmam herkese söylemem lazım doğurdum diye tabii 😄😄 herkes bilsin ben doğurdum 🤣 40 küsürleri bile görebilirsiniz bence çıkmıyorrr dediğiniz günler gelecek 😄

Kuzum
Çok zor doğurdum her yere yazmam herkese söylemem lazım doğurdum diye tabii 😄😄 herkes bilsin ben doğurdum 🤣 40 küsürleri bile görebilirsiniz bence çıkmıyorrr dediğiniz günler gelecek 😄
Ara sıra şey yap "anayım ben ana" 😂 kuzum kızçeyi görmeye gittin mi bugün 🥰

Back
X