- 22 Ekim 2022
- 1.603
- 1.015
- 63
Yok erken doğum değildi 39+1 haftalık doğdu bebeğimMerhaba erken dogum mu oldu acaba ben kaçırdım konuşmaları![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok erken doğum değildi 39+1 haftalık doğdu bebeğimMerhaba erken dogum mu oldu acaba ben kaçırdım konuşmaları![]()
Oyy ne güzel maşallah maşallahYok erken doğum değildi 39+1 haftalık doğdu bebeğim
Hastane çıkışı falan aldın mı sen ne renk aldınHak etmişlerdi![]()
Darısı başınıza inşallahOyy ne güzel maşallah maşallah
İsimli hastane çıkışı yaptırmıştım ben canımHastane çıkışı falan aldın mı sen ne renk aldın
Hadi hadi durumlar nasil haber ver.Kapıda bekliyorum aşkım birazdan giricem
Sorma vallahi evham kralicesi..neden böyle hissettin kız ne olacak sen de her gün bir tarafım ağrıyor sen de ha Allah korusun ciddi bir şey olsa durmazsınki yatmaktan, aynı yerde durmaktan, kas gerilmesinden, rahim büyümesinden her şeyden olabilirevham kraliçesi seni
![]()
Merhaba canım arada agri sanci arada bol hareketli geciyor. Sen nasılsın senin nasil gidiyor ? Kayboldun ortalardanMerhaba nasıl gidiyor
Hastane çıkışı falan aldın mı sen ne renk aldın
Yaaaa süper haberr. Ben çok sevindim bunaaaEmzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih ederseçok şükür yarın servise çıkacak yavrum çarşamba gününe de taburculuk var gibi inşallah
Sağolsun Allah razı olsun duş aldım tabii ama sırtımı ovalayan olmadıYaaaa süper haberr. Ben çok sevindim bunaaaseni küçük tatlı buzağı nihayet annenin kollarina geliyor musunn
Anneme sordum senin icin,duş alsın sırtını yavas yavas ovalasin sabunlu sekilde birileri dedi o zaman süt artarmıs birde. Denemediysen dene kuzum sütler çogalsınhemende gelmez yavas yavas gelir stres olmasin dedi. Bide gözü aydın olsun dedi
![]()
Sirt masaji onemliymis kuzum. Süt kanalları aciliyordemek ki. Çağır birini ovalasin mesela kocanıSağolsun Allah razı olsun duş aldım tabii ama sırtımı ovalayan olmadıyavaş yavaş gelmeye başladı çok şükür
Kocayla banyoya girmek riskli olabilirSirt masaji onemliymis kuzum. Süt kanalları aciliyordemek ki. Çağır birini ovalasin mesela kocanı![]()
Biraz daha sıkması lazım dişiniKocayla banyoya girmek riskli olabilir![]()
Dikişler ne zaman alınacak sorsaydınKocayla banyoya girmek riskli olabilir![]()
Sagol kuzucum aynen çarşamba gideriz artik aşımızı olur geliriz şifa olsun oğluşuma da bana da
Anca masaj yapar baska bisey yapamazKocayla banyoya girmek riskli olabilir![]()
Uzunca bi süre sıksa iyi olurBiraz daha sıkması lazım dişini![]()
Dikişler kendisi gidiyor diye biliyorum umarım öyledirDikişler ne zaman alınacak sorsaydın![]()
Görse zaten bi daha yapamaz gibi geliyorAnca masaj yapar baska bisey yapamazsu an o islere elveda etmissindir dikislerden ötürü
![]()