• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kapıda bekliyorum aşkım birazdan giricem
Hadi hadi durumlar nasil haber ver.
neden böyle hissettin kız ne olacak sen de her gün bir tarafım ağrıyor sen de ha Allah korusun ciddi bir şey olsa durmazsınki yatmaktan, aynı yerde durmaktan, kas gerilmesinden, rahim büyümesinden her şeyden olabilir🤩 evham kraliçesi seni🤣
Sorma vallahi evham kralicesi..
Agridi valla sabah bende tedirgin oldum kuzum napayim yam gitmedim yattim totomun üstüne. Çarşamba gidecem artik.

Eklentiler

• 7376.webp
    7376.webp
    18 KB · Görüntüleme: 5
Emzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih ederse 😄 çok şükür yarın servise çıkacak yavrum çarşamba gününe de taburculuk var gibi inşallah
Yaaaa süper haberr. Ben çok sevindim bunaaa 🥰🥰 seni küçük tatlı buzağı nihayet annenin kollarina geliyor musunn🥰🥲
Anneme sordum senin icin,duş alsın sırtını yavas yavas ovalasin sabunlu sekilde birileri dedi o zaman süt artarmıs birde. Denemediysen dene kuzum sütler çogalsın🥰 hemende gelmez yavas yavas gelir stres olmasin dedi. Bide gözü aydın olsun dedi🥰💗

Yaaaa süper haberr. Ben çok sevindim bunaaa 🥰🥰 seni küçük tatlı buzağı nihayet annenin kollarina geliyor musunn🥰🥲
Anneme sordum senin icin,duş alsın sırtını yavas yavas ovalasin sabunlu sekilde birileri dedi o zaman süt artarmıs birde. Denemediysen dene kuzum sütler çogalsın🥰 hemende gelmez yavas yavas gelir stres olmasin dedi. Bide gözü aydın olsun dedi🥰💗
Sağolsun Allah razı olsun duş aldım tabii ama sırtımı ovalayan olmadı 😅 yavaş yavaş gelmeye başladı çok şükür

Back
X