- 22 Ekim 2022
- 1.608
- 1.026
- 63
Oğlum ilk doğduğu hafta bizimde bir hastane olayımız olmuştu basit bir şeydi ama yine de anne için daha zor oluyoramiin kuzum inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlum ilk doğduğu hafta bizimde bir hastane olayımız olmuştu basit bir şeydi ama yine de anne için daha zor oluyoramiin kuzum inşallah
![]()
Canım çok sevindim sekerle ilgili sıkıntı yaşamamana. Benim dr beni endokrine yollamadi o striplerden yazdiririm diyordum bende ama ben surekli nakit aliyorum valla nerdeyse haftada 1 kutu bitiyor. İnsülinlere de rapor çıkartmadik. Bizi düşündü tabi hem endokrine ödeme yapacaksınız hem ignelere zaten her türlü fln dedi.Kız sorsaydın ya bunu öyle hissedip mi bekleyeceksin
babylovee canım ben doktora gittim ölçümleri gösterdim ilaç falan vermedi tansiyon için sadece yükselmeye eğilimi var ölçümü sıklaştıralım dedi şeker için normal güzel gitmiş dedi ben meyve yeyince yükseldiğini söyledim az ye üzüm yiceksen yanında yeşil elma ye dengele dedi gibi şeyler strip için rapor yazdı bana ücretsiz almam için
idrar kültüründe üreme olmamış ilaç vermedi bol su dedi enfeksiyon yok dedi
Yaa heyecanlanmaz mi insannn
Minnak buzağı ile kavusmaya az kaldıAllahım kimseyi evladıyla sınamasın iyi olduğunu bildiğim halde ayrı kalmak çok zor inşallah kavuşuyoruz yarın çok şükür rabbimerabbim sizlerin de yavrularını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Bugün hastaneye bi varabilirsem benden iyisi yokYaa heyecanlanmaz mi insannnkızın yaninda olacakk daha bundan mutlu haber mi var
Minnak buzağı ile kavusmaya az kaldı
Amin canım benim aminn..
Yavrularımızı doguralim saglikla,sonra kucagimiza alalim gelelim evimize sag salimhepimiz bu güzel duygulari tadalim. Allahım isteyen herkese de nasip etsin..
Hastane size neden bu kadar uzak. Bu hastaneyi sizij eve daha yakın bi yere yapamamislar mı ya 1.5saat yol gidiyorsunuzzBugün hastaneye bi varabilirsem benden iyisi yok
Amin inşallah canım![]()
MerhabaMerhabalar 21 Ekim'de batman eğitim ve araştırma Hastanesi'nde serklajim olacak
Kız kavuştun mu sen ona refakatçi mi olacaksın yaniAnne kadın küçük buzağısına kavuşuyor yarın![]()
Kaçta gideceksin bugün mü yoksa yarın mı kavuşma şeker kuş sen de onunla uyumlu giyin de hatıra fotoğrafı çektirinAllahım kimseyi evladıyla sınamasın iyi olduğunu bildiğim halde ayrı kalmak çok zor inşallah kavuşuyoruz yarın çok şükür rabbimerabbim sizlerin de yavrularını sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Şimdiden geçmişler olsun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah çok kolay bir süreç olsunMerhabalar 21 Ekim'de batman eğitim ve araştırma Hastanesi'nde serklajim olacak
Merhaba, geçmiş olsun simdiden. Ameliyatınız saglikla gecsin kuzunuz size sımsıkı tutunsunMerhabalar 21 Ekim'de batman eğitim ve araştırma Hastanesi'nde serklajim olacak
Yakındaki hastanedeki doktorların ben beğenmediğim için böyle oldu bebeği de daha uzağa sevk ettiler üstüne tuzu biberi olduHastane size neden bu kadar uzak. Bu hastaneyi sizij eve daha yakın bi yere yapamamislar mı ya 1.5saat yol gidiyorsunuzz
Sen hastanede kalacaksin o zaman bugun dimi canım
Ay bu kız çok fena dedikleri kadar varmış şimdiden kucak aşığı olmuş nerden alıştıysa kucağaKız kavuştun mu sen ona refakatçi mi olacaksın yaniayy mıncır onu bacağından kurban olurum onu verene
![]()
Kavuştuk çok şükür darısı sizlerin başına inşallahKaçta gideceksin bugün mü yoksa yarın mı kavuşma şeker kuş sen de onunla uyumlu giyin de hatıra fotoğrafı çektirin![]()
Canı mbenim gözün aydın Allah bir daha ayrı düşürmesinAy bu kız çok fena dedikleri kadar varmış şimdiden kucak aşığı olmuş nerden alıştıysa kucağa![]()
Ya büyüdükçe gelmiyorlar sen bol bol kucakla mis kokuluyuAy bu kız çok fena dedikleri kadar varmış şimdiden kucak aşığı olmuş nerden alıştıysa kucağa![]()