Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Canım çok sevindim sekerle ilgili sıkıntı yaşamamana. Benim dr beni endokrine yollamadi o striplerden yazdiririm diyordum bende ama ben surekli nakit aliyorum valla nerdeyse haftada 1 kutu bitiyor. İnsülinlere de rapor çıkartmadik. Bizi düşündü tabi hem endokrine ödeme yapacaksınız hem ignelere zaten her türlü fln dedi.
Bizim hastanenin fiyatlar malum yuksek olunca
Tansiyon olcmek cok stres yapiyo bende yaa hic ölçmüyorum valla. Iyice tansiyon aletini görünce yukselen teyzelere benzedim. Tam oyle oluyor çünkü

Kişisel inek heyecandan uyuyamıyor cebellato maviilale babylovee
Yaa heyecanlanmaz mi insannn kızın yaninda olacakk daha bundan mutlu haber mi var
Minnak buzağı ile kavusmaya az kaldı
Amin canım benim aminn..
Yavrularımızı doguralim saglikla,sonra kucagimiza alalim gelelim evimize sag salim hepimiz bu güzel duygulari tadalim. Allahım isteyen herkese de nasip etsin..

Bugün hastaneye bi varabilirsem benden iyisi yok

Amin inşallah canım

Bugün hastaneye bi varabilirsem benden iyisi yok

Amin inşallah canım
Hastane size neden bu kadar uzak. Bu hastaneyi sizij eve daha yakın bi yere yapamamislar mı ya 1.5saat yol gidiyorsunuzz
Sen hastanede kalacaksin o zaman bugun dimi canım

Kaçta gideceksin bugün mü yoksa yarın mı kavuşma şeker kuş sen de onunla uyumlu giyin de hatıra fotoğrafı çektirin

Merhabalar 21 Ekim'de batman eğitim ve araştırma Hastanesi'nde serklajim olacak
Merhaba, geçmiş olsun simdiden. Ameliyatınız saglikla gecsin kuzunuz size sımsıkı tutunsun
Daha epey varmis planli bir serklaj galiba daha önceden mi karar verilmişti

Hastane size neden bu kadar uzak. Bu hastaneyi sizij eve daha yakın bi yere yapamamislar mı ya 1.5saat yol gidiyorsunuzz
Sen hastanede kalacaksin o zaman bugun dimi canım
Yakındaki hastanedeki doktorların ben beğenmediğim için böyle oldu bebeği de daha uzağa sevk ettiler üstüne tuzu biberi oldu

Ay bu kız çok fena dedikleri kadar varmış şimdiden kucak aşığı olmuş nerden alıştıysa kucağa
Canı mbenim gözün aydın Allah bir daha ayrı düşürmesin darısı hayırlı zamanda bizlere olsun o senin kokunu özlemiştir kucak aşığı değil kız şımart kızını biraz nolacak yani kucak seviyorsa

Merhaba umarım çok rahat bir süreç yaşarsınız planlı bir serklaj olduğuna göre daha önce bir kaybınız var mı
Malesef ilk cocugumda acil serkilaj atıldı 22 haftada ama malesef 3 hafta tutabildi. 3 sene sonra yine hamile kaldım o bebeğimi sağlıkla doğurdum önce Allah sonrada erken atılan serkilaj sayesinde şimdi 6 yıl aradan sonra tekrar hamileyim . Güzel dualarınız için tesekkurler

Merhaba, geçmiş olsun simdiden. Ameliyatınız saglikla gecsin kuzunuz size sımsıkı tutunsun
Daha epey varmis planli bir serklaj galiba daha önceden mi karar verilmişti
Daha önce bir kaybim var malesef ama şimdi hayatta olan bir çocuğum var şükür önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…