Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Üniversiteye hazırlanan bir kız kardeşim var o yüzden 2 haftada bir gelip 1 hafta falan anca kalabiliyor zaten kayınvalidem ve eltim sürekli geliyorlar aile apartmanı olduğumuz için
Ama anne baska oluyor yaa. Bizde annemle didişsek bile sonunda yanimda oldugu icin mutlu hissediyorum. Yemegimi fln yapiyor getiriyor falan Alalh razı olsun ama en cok yanımda bir ses oldugu iyi oluyor dedigin gibi vakit güzel geciyor.

Ya ara sıra oluyor korkutuyor beni normalde de bol su içmeye çalışıyorum öyle olunca daha çok içiyorum hemen

Ama anne baska oluyor yaa. Bizde annemle didişsek bile sonunda yanimda oldugu icin mutlu hissediyorum. Yemegimi fln yapiyor getiriyor falan Alalh razı olsun ama en cok yanımda bir ses oldugu iyi oluyor dedigin gibi vakit güzel geciyor.
Evet ya o başka tabi onunla sohbet bile başka benim oğlumda anane aşığı o geldi mi yüzüne renk geliyor eşim anne sen gitme sana oda yapayım ben diyor

Evet ya o başka tabi onunla sohbet bile başka benim oğlumda anane aşığı o geldi mi yüzüne renk geliyor eşim anne sen gitme sana oda yapayım ben diyor
Oyy yerim onu yaa daha ne desin oglusun ananesi ikna olup kalsin isteee
Aynen ya anneyle sohbet bile baska oluyor.

Ya ara sıra oluyor korkutuyor beni normalde de bol su içmeye çalışıyorum öyle olunca daha çok içiyorum hemen
Elimizdeki en güçlü silah su çünkü bende neyim olsa suyu artirayim gecer diyorum herseye. Korkma canım normalmis. Eşlik eden farkli agrilar biseyler yoksa korkma

Aynen ya ben oğlumda bu kadar su tükettiğimi hatırlamıyorum ya ben oğluma hamileyken hiç sorun yaşamadım diye galiba hiç bir şey hatırlamıyorum hamileliğe dair ona hamileyken hiç araştırmazdım mesela 1 ay sonra doktor söyler derdim şimdi Bebek toplanıyor bir yere bakayım normal mi diye araştırıyorum ah serklaj yedin psikolojimi

Sağım yapmıyorum benim kız sağmaya süt bırakmıyor sağolsun gazlı olunca memeden ayrılmıyor

Ya o serklaj icimizden gecti bee inan ki bende herseye bakardim ama artik bakmak istemiyorum. Serklaj hikayelerinin altı hep böyle mod tatsiz seylerle dolu oluyor. Bende okumak istemiyorum.
Serklajli gibi degilde normal hamileymis gibi arastiriyorum dedigin gibi ama herseye de bakiyorum. Şu ne demek şu olunca ne yapılır falan.
Ne güzel iste ilk gebelikte en azindan huzurluymussun

Huzurluydum ama çok yoğundum hem iş hem yüksek lisans öyle bir sıkıştım ki hamileliğin son iki ayında bitti hepsi ondan da bir şey anlamadım aynen ya çok okumamak lazım sabaha kadar onları görüyorum rüyamda

Ben sadece omurga görüyorum o kadar özledim ben de ya perşembe gününü iple çekiyorum benim bel-kasık-bacak ağrılarımı da soracağım özellikle uzandığımda kalkarken beni mahvediyor ya bu kadar beklemiyordum ilk trimesterda diyordum ya abartılıyor bel ağrısı Allah cezamı verdi heralde

babylovee aşkım ben de yazmışım son mesajını görmeden bende de aşırı ağrı olmaya başladı önce endişelendim sonra biraz bakındım haftamız büyüdüğü ve bebişler kilo aldığı için de normalmiş bu ağrılar, ben özellikle uzandığımda kalkarken bir yerde tutunmadan katiyen kalkamıyorum

Haydaa ben iyice gerildim yalnız çok mu ağrınız ya babylovee

Yok kız yani çok aşırı diyemem ben ayağa kalkıp üç adım atınca geçiyor ama o üç adım ve öncesi ağrıyor yani hiç oralarım ağırmadığı için çok enteresan geliyor caniko
Benim o haftalara daha çok var ama şimdiden ufak ağrılar bile geriyor beni

1 ay kaldı sonra görücem seni
Ya chatgptye küstüm her şeye olumsuz yorum yapıyor ya her şeye hayırhayırhayır
Daha çok var gibi hissediyorum ya şöyle güzel haftalara bir gelsek ya mantıken yaptırılır gibi hissediyorum ya zararı olmaz sanki dolgunun ama bilemedim şekerim doktoruna sor sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…