Ama anne baska oluyor yaa. Bizde annemle didişsek bile sonunda yanimda oldugu icin mutlu hissediyorum. Yemegimi fln yapiyor getiriyor falan Alalh razı olsun ama en cok yanımda bir ses oldugu iyi oluyor dedigin gibi vakit güzel geciyor.Üniversiteye hazırlanan bir kız kardeşim var o yüzden 2 haftada bir gelip 1 hafta falan anca kalabiliyor zaten kayınvalidem ve eltim sürekli geliyorlar aile apartmanı olduğumuz için
Ya ara sıra oluyor korkutuyor beni normalde de bol su içmeye çalışıyorum öyle olunca daha çok içiyorum hemenBu arada baski baya oluyor benim pelvik bölgeye dogru ve agrim hep var. Baya bir agriyor sordum doktorum normal olabilir artik dedi. Sonra muayene başladı iste muayenede de bakti başı aşağıda o zamnda dedi ki bundan sonra baskı artar agrin da olur merak etme yani dedi.
cebellato
maviilale Sende simdiden hazırlıklı ol bugunlere
Evet ya o başka tabi onunla sohbet bile başkaAma anne baska oluyor yaa. Bizde annemle didişsek bile sonunda yanimda oldugu icin mutlu hissediyorum. Yemegimi fln yapiyor getiriyor falan Alalh razı olsun ama en cok yanımda bir ses oldugu iyi oluyor dedigin gibi vakit güzel geciyor.
Oyy yerim onu yaa daha ne desin oglusun ananesi ikna olup kalsin isteeeEvet ya o başka tabi onunla sohbet bile başkabenim oğlumda anane aşığı o geldi mi yüzüne renk geliyor eşim anne sen gitme sana oda yapayım ben diyor
Elimizdeki en güçlü silah su çünküYa ara sıra oluyor korkutuyor beni normalde de bol su içmeye çalışıyorum öyle olunca daha çok içiyorum hemen
Aklımız başımızda değil kiHamileliğin başında çok fena öksürüğüm vardı doktor öksürük şurubu falan verdi de öyle geçti tam iyileştim evde olduğu aklıma geldi
Aynen ya ben oğlumda bu kadar su tükettiğimi hatırlamıyorumOyy yerim onu yaa daha ne desin oglusun ananesi ikna olup kalsin isteee
Aynen ya anneyle sohbet bile baska oluyor.
Elimizdeki en güçlü silah su çünkübende neyim olsa suyu artirayim gecer diyorum herseye. Korkma canım normalmis. Eşlik eden farkli agrilar biseyler yoksa korkma
Sağım yapmıyorum benim kız sağmaya süt bırakmıyor sağolsun gazlı olunca memeden ayrılmıyorİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım bu enfeksiyon belası da doğumdan sonra hiç umrumda olmayacak bir durum idrar tahlili bile vermiycem artık
nisan97 canımsın az kaldı dayan 33 günün falan var ama uyumalısın ne kadar uyku o kadar süt, pompa nasıl güzel çekiyor mu cınım
babylovee caniko uzunluğa artık hiç doktorlar bakmıyor haftamız büyüyor diye, kalbe niye bu kadar dikkat etmiş onu anlamadım pozisyonları artık sıkışmaya da başladı yani hareket varsa nabız çok çok önemli değil gibime geliyordu, heralde sıkışıktı diye öyle olmuştur canını sıkma caniko bebişler büyüdükçe ultrasonlar garipleşecek
Ya o serklaj icimizden gecti beeAynen ya ben oğlumda bu kadar su tükettiğimi hatırlamıyorumya ben oğluma hamileyken hiç sorun yaşamadım diye galiba hiç bir şey hatırlamıyorum hamileliğe dair ona hamileyken hiç araştırmazdım mesela 1 ay sonra doktor söyler derdim şimdi Bebek toplanıyor bir yere bakayım normal mi diye araştırıyorum ah serklaj yedin psikolojimi
Huzurluydum ama çok yoğundum hem iş hem yüksek lisans öyle bir sıkıştım ki hamileliğin son iki ayında bitti hepsi ondan da bir şey anlamadımYa o serklaj icimizden gecti beeinan ki bende herseye bakardim ama artik bakmak istemiyorum. Serklaj hikayelerinin altı hep böyle mod tatsiz seylerle dolu oluyor. Bende okumak istemiyorum.
Serklajli gibi degilde normal hamileymis gibi arastiriyorumdedigin gibi ama herseye de bakiyorum. Şu ne demek şu olunca ne yapılır falan.
Ne güzel iste ilk gebelikte en azindan huzurluymussun
Ben sadece omurga görüyorum o kadarKuzum benim doktor kalpteki kan akımlarına bakiyor takip ediyor son iki uc haftadir bunu. Galiba bu haftalarda riskler basliyor ya o yüzden.
Kalbinden istediği düzenli ritim sesini duymak istedi. Zaten biz usgden bisey anlamıyoruz artikdoktorum bakiyor ama biz bisey anlamiyoruz.
Haydaa ben iyice gerildim yalnız çok mu ağrınız yababylovee aşkım ben de yazmışım son mesajını görmeden bende de aşırı ağrı olmaya başladı önce endişelendim sonra biraz bakındım haftamız büyüdüğü ve bebişler kilo aldığı için de normalmiş bu ağrılar, ben özellikle uzandığımda kalkarken bir yerde tutunmadan katiyen kalkamıyorum
Yok kız yani çok aşırı diyemem ben ayağa kalkıp üç adım atınca geçiyor ama o üç adım ve öncesi ağrıyor yani
Benim o haftalara daha çok var ama şimdiden ufak ağrılar bile geriyor beniYok kız yani çok aşırı diyemem ben ayağa kalkıp üç adım atınca geçiyor ama o üç adım ve öncesi ağrıyor yanihiç oralarım ağırmadığı için çok enteresan geliyor caniko
Hiç bilemiyorum Sor chatgpt'yeEmzirirken dudak dolgusu yaptırılırmı kdlckdlclsös
1 ay kaldı sonra görücem seniBenim o haftalara daha çok var ama şimdiden ufak ağrılar bile geriyor beni
Daha çok var gibi hissediyorum ya1 ay kaldı sonra görücem seni
Ya chatgptye küstüm her şeye olumsuz yorum yapıyor ya her şeye hayırhayırhayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?