Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Daha çok var gibi hissediyorum ya şöyle güzel haftalara bir gelsek ya mantıken yaptırılır gibi hissediyorum ya zararı olmaz sanki dolgunun ama bilemedim şekerim doktoruna sor sen
Şimdi sorarsam beni kovar doktorum

babylovee peki tam olarak normal mi dedi canım artık 8. Aya giriyoruz nerdeyse sırt ağrıları dedikleri bu muymuş pelvik dediğin yer neresi bebiş

Şimdi sorarsam beni kovar doktorum

babylovee peki tam olarak normal mi dedi canım artık 8. Aya giriyoruz nerdeyse sırt ağrıları dedikleri bu muymuş pelvik dediğin yer neresi bebiş
Bugun tam 7 aylık oldum diyebiliyorum ben 7 ay 1 gunluk olduk saat itibariyle bebisimle biz
Kuzum pelvik dedigim bildigin kasiktan aşağısı. Genital bolge. Ordaki kemikli yer agriyor. Baya bir agriyor yani. Kalkip otururken fln fenaaa.. normal yatarken donerken de agriyor.
Sirt agrilari ayri biraz ayakta fazla durunca o da tetikliyor. Her yerimiz agriyor
Ama doktor bugun normal artik olur dedi
Gecen hafta da annem demisti artik senin agrilarim baslar da olur da diye. Yani tecrübeli anam da ayni seyi demisti ama ben doktordan duyunca rahat ettim tabi

Bakalım bana neler söyleyecek tatlı doktorcum perşembeye daha çok var

Bakalım bana neler söyleyecek tatlı doktorcum perşembeye daha çok var
Yok yok az kalmis merak etme
Saglikla büyüsün bizim kuzucuklar da. Hep güzel haberler alalim ya enfeksiyonla alakali bugun doktor kaşıntı falan var mi diye sordu. Sende oluyor mu kaşıntı

Yok yok az kalmis merak etme
Saglikla büyüsün bizim kuzucuklar da. Hep güzel haberler alalim ya enfeksiyonla alakali bugun doktor kaşıntı falan var mi diye sordu. Sende oluyor mu kaşıntı
Hayır canım olmuyor bende ben de daha önce de enfeksiyon çıktığında kaşıntı hiç olmadı

Hayır canım olmuyor bende ben de daha önce de enfeksiyon çıktığında kaşıntı hiç olmadı
Ay iyi bsri bide kaşıntı ile ugrasmayalim hicbirimiz. Enfeksiyondan da cabucak kurtulalım ben ilacı kullaniyorum mecburen simdi. Sifa olur da iyi eder bi an evvel umuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…