Teşekkür ederim sorduğun için iyiyim yani öyle umuyorum uyku saatim alak Bulak oldu sabah biraz uyuyorum gece uyanıp uyuyamıyorum biraz erken başladı bu durum bende ya

boş vaktim de kitap okuyorum arada girip hızlı hızlı yazıları okuyorum gene kitaba geçiyorum
Bebişimin son kontrolünde kilosu az çıktı ortalamanın altında sınıra yakın yani sağlıklı beslenmek işe yaramıyor herhalde

önceden meyveden karbonhidrat dan bol (beyaz ekmek çikolata ) besleniyordum önden gidiyordu şimdi biraz canımı sıktı çok şükür şekerimi dengeledim ondan dolayı ara ara şeker kontrollü yapıp insulıne gerek kalmadı bebegimde sağlıklı doğsun doğduktan sonra hallederim inşallah hissetigim hafta 37. Hafta dikişim açıldığında doğacak gibi hissediyorum bu kadar zaman ne hissettiysem oldu inanıyorum buna da

baya dolmuşum ya yazdım rahatladım umarım sizler de iyisiniz bu arada aşı tetanoz boğmaca tek doz oldum 5 yıl içinde aşın varsa tek doz yeterli dedi doktorum ondan dolayı grip aşısı Aralık annelerini okuyorum olmak istiyorum sizin doktorlar olmanızı söyledi ya mantıklı geliyor ama doktorumla konuşmadık henüz daha kontrolüme 10 günden fazla var o zaman konuşup uygun gorurse olacagım bebegimi benı koruyacaksa neden olmasın sağlıklı vaktiyle gelen doğumlarımız olsun

bu ara da benimde kan uyuşmazlığı yok ondan bu soruyu bende pas geçiyorum