• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Benimde cuma günü kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmazsa 🤲🏻 tahlil sonuçlarım çıkmış sabah doktoruma yollarım artık crp 5.28 çıkmış bir kaç değer daha referans dışı bakalım ne der hoca 😔
Merhaba benim 12 çıkmıştı crp bol su içmen yeterli demişti doktorum senin daha da düşük su miktarını artırman yeterli gelir bence

Ben de iyiyim caniko her şey yolunda aynı💖 Perşembe günü kontrol var, doğumdan tırsmaya başladım Kasım analarını okudukça 😅 bu gidişimde soracam doğumu yavaş yavaş artık kaçarı yok anladım😅

Ben Tetanoz ikisini de oldum diğerleri pas🤪
Cok az kalmış kontrole kuzucuk😍 ay baska gruplari okumamaya çalışıyorum ben cok fazla yaa 🥲 dedigin gibi tırsma durumlari da yaşanmasın cok fazla diye. Sor bakalim ne diyecek dogumla alakali. Bende sıfır bilgiye sahibim bu konuda 🙈😄

Bu grupta grip aşısı olan bir benim heralde😄 bende tetanozu sorcam bakalim. 2.doza gerek yoksa olmayacagim

Benimde cuma günü kontrolüm inşallah bir sıkıntı çıkmazsa 🤲🏻 tahlil sonuçlarım çıkmış sabah doktoruma yollarım artık crp 5.28 çıkmış bir kaç değer daha referans dışı bakalım ne der hoca 😔
Canım 5.28 bisey degil. Benim 14 çıktı. Idrarda verdin mi ? Ben antibiyotik kullanıyorum gerci. Suyunu artir birsey olmaz. Hamilelikte cok deger ref.dışı çıkıyor bu arada onlara takılma sen. Normal yani.
Ay hepimizin kontroller güzel geçsin sağlıklı mutlu haberlerle gelelim hepimiz 🙏🙏🥰

Teşekkür ederim sorduğun için iyiyim yani öyle umuyorum uyku saatim alak Bulak oldu sabah biraz uyuyorum gece uyanıp uyuyamıyorum biraz erken başladı bu durum bende ya 🥹 boş vaktim de kitap okuyorum arada girip hızlı hızlı yazıları okuyorum gene kitaba geçiyorum
Bebişimin son kontrolünde kilosu az çıktı ortalamanın altında sınıra yakın yani sağlıklı beslenmek işe yaramıyor herhalde 😆 önceden meyveden karbonhidrat dan bol (beyaz ekmek çikolata ) besleniyordum önden gidiyordu şimdi biraz canımı sıktı çok şükür şekerimi dengeledim ondan dolayı ara ara şeker kontrollü yapıp insulıne gerek kalmadı bebegimde sağlıklı doğsun doğduktan sonra hallederim inşallah hissetigim hafta 37. Hafta dikişim açıldığında doğacak gibi hissediyorum bu kadar zaman ne hissettiysem oldu inanıyorum buna da 😇 baya dolmuşum ya yazdım rahatladım umarım sizler de iyisiniz bu arada aşı tetanoz boğmaca tek doz oldum 5 yıl içinde aşın varsa tek doz yeterli dedi doktorum ondan dolayı grip aşısı Aralık annelerini okuyorum olmak istiyorum sizin doktorlar olmanızı söyledi ya mantıklı geliyor ama doktorumla konuşmadık henüz daha kontrolüme 10 günden fazla var o zaman konuşup uygun gorurse olacagım bebegimi benı koruyacaksa neden olmasın sağlıklı vaktiyle gelen doğumlarımız olsun ❤️🌹 bu ara da benimde kan uyuşmazlığı yok ondan bu soruyu bende pas geçiyorum 😅
Herşeyin yolunda olmasina sevindim canım benim😍🥰 bebislerimiz iyi olsun biz iyi olalim da..
Ya cok haklısın bencede sağlıklı beslenmek bu süreçte bebişi zayif bırakıyor bence de. Benim oglum da alt sınıra yakın. Doktor kilo almasını istiyorum dedi ama ben basta kendim kilo almıyorum ki. Dedigin gibi beyaz ekmek tatli cikolata bisey yemedikce o kilo gelmiyor demek ki 😄 bende doktora sorayim diyorum ama sonra ayip olur diye soramiyorum. Bide ben insülin de kullaniyorum ya daha ayıp olur 🙈😁
Ay hadi inşallah 37 38leri sağlıkla görelim de🙏🙏
Çok az yazdigin icin tabi dolarsin😂 arada yaz ki birikmesin😍
Oh ne güzel tel doz tetanoz aşısı yetmis sana da. Benim dr da olma dese sevinecegim cidden.. grip aşısını da doktoruna danış kuzum ol derse ol bence. Sonucta bu bi tedbir işi
Ben bu hafta kan uyuşmazlığı ignesi de olcam. Benim hep üst üste geldiii🥲
3.kez olcam kan uyuşmazlığı ignesini de.

Merhaba benim 12 çıkmıştı crp bol su içmen yeterli demişti doktorum senin daha da düşük su miktarını artırman yeterli gelir bence
Kötü bir enfeksiyon deneyimim olduğu için sadece bu aşamada crp beni korkutuyor zaten sınırın hemen üstünde muhtemelen doktorum da sizin söylediğinizi söyler ☺️

Bi kaç gündür giremedim hiç misafirlerim vardı bebek durmuyor falan kendim hastaydım toparladım çok şükür baya bi öksürük kaldı o da geçer inşallah en kısa zamanda sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz maviilale maviilale babylovee babylovee
Lohusalıkta gelen misafirlere deli oluyorum ya lohusa perişan Bebek Küçük bir durunda 40 çıksın ne bu acele 😒 inşallah o da hemen geçer canım sen şimdi bebekle ilgilenmekten kendine de tam bakamiyorsun 😔

Canım 5.28 bisey degil. Benim 14 çıktı. Idrarda verdin mi ? Ben antibiyotik kullanıyorum gerci. Suyunu artir birsey olmaz. Hamilelikte cok deger ref.dışı çıkıyor bu arada onlara takılma sen. Normal yani.
Ay hepimizin kontroller güzel geçsin sağlıklı mutlu haberlerle gelelim hepimiz 🙏🙏🥰
İdrar da verdim onda da bir değer referans dışı ama dediğin gibi bizim anormallik gördüğümüz değerler bazen hamilelik yüzünden öyle oluyor ☺️ evet ya inşallah kuzum hepimiz hayırlı ve güzel haberler alalım 🤲🏻🥰🥰 bu arada ben gece uyanıp foruma girince sonraki rüyamda sizi gördüm hepimiz koca gobeklerle bir seylerden şikayet ediyorduk 😂😅 babylovee babylovee cebellato cebellato sende Bebek vardı 😂@nisan97

Bi kaç gündür giremedim hiç misafirlerim vardı bebek durmuyor falan kendim hastaydım toparladım çok şükür baya bi öksürük kaldı o da geçer inşallah en kısa zamanda sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz maviilale maviilale babylovee babylovee
Geçmiş olsun canım yaa. Bebise geçmemis en azindan iyi tarafindan bak. O öksürük zaten yapışıyor zor geçiyor ben haftalardır hala aniden gelen öksürük krizleriyle devam ediyorum düşün.
Bebiş nasıl? Senin dikisler nasıl ?
Ben antibiyotik kullanıyorum bu ara enfeksiyon çıktı idrarda. Onun dışında yatmaya devam 🙏

Canımm iyiyimm 37 oluyoruz cuma günü, bu hafta çok fazla batma oldu bende iç tarafta o çok canımı sıktı ama bugün kontrolüm var soracağım doktora 🥺 sen nasılsınnn
Canım şükür 37 olmuşsun 🙏 artık batmalar da belki dikiste agrilar da olabilir sanki. Bende bile pelvik bölge agrisi var hemde baya bir var. Ki ben senden cok gerideyim. Kontrolden sonra bize de haber ver ne diyecek doktorun merak ediyorum.
Senin dikisler ne zmaan alınacak? Pozisyonu uygun mu bebisin ?
Dünden beri benimde yine alt tarafta bebisin hareketleri. Asagi vuruyor dedigin gibi batma gibi elektrik çarpması gibi seyler hissediyorum. Ayakta az fazla durunca sanki karnımın altiyla birlikte genital bölgeme baskı oluyor gibi.
Biraz daha saglikla ilerleyelim bizler de bebislerimiz büyüsün 38 39 lari görelim 🙏 sonra sağlıkla dogurup büyütelim bebislerimizi🙏

İdrar da verdim onda da bir değer referans dışı ama dediğin gibi bizim anormallik gördüğümüz değerler bazen hamilelik yüzünden öyle oluyor ☺️ evet ya inşallah kuzum hepimiz hayırlı ve güzel haberler alalım 🤲🏻🥰🥰 bu arada ben gece uyanıp foruma girince sonraki rüyamda sizi gördüm hepimiz koca gobeklerle bir seylerden şikayet ediyorduk 😂😅 babylovee babylovee cebellato cebellato sende Bebek vardı 😂@nisan97
Hangisi yüksek idrarda canım?
Benim lökosit ve yassı epitel yüksek gelmis ondan antibiyotik başladı bana.
Merak etme yolundadir hersey sıkma canını. Doktorun ne diyecek bakalim bana da söyle 😍
Yaa hayrolsunnn😍😍 ben kesin yatakta dönemiyorum, yattigim yerden kalkamiyorum diye sikayet etmisimdir😂 cok agrim oluyor çünkü.
Tanışmasakta rüyalarımıza giriyoruz ne tatlı 😍😂

Canım şükür 37 olmuşsun 🙏 artık batmalar da belki dikiste agrilar da olabilir sanki. Bende bile pelvik bölge agrisi var hemde baya bir var. Ki ben senden cok gerideyim. Kontrolden sonra bize de haber ver ne diyecek doktorun merak ediyorum.
Senin dikisler ne zmaan alınacak? Pozisyonu uygun mu bebisin ?
Dünden beri benimde yine alt tarafta bebisin hareketleri. Asagi vuruyor dedigin gibi batma gibi elektrik çarpması gibi seyler hissediyorum. Ayakta az fazla durunca sanki karnımın altiyla birlikte genital bölgeme baskı oluyor gibi.
Biraz daha saglikla ilerleyelim bizler de bebislerimiz büyüsün 38 39 lari görelim 🙏
Ah kuşum benim kız da ters geliyor ayakları aşağıda 1 aydır 😂 sezaryen olacağım o yüzden çok yüksek ihtimalle. Dönmedi bir türlü cimcime. Ayaklarıyla alt tarafa vuruyor ama doktor böyle durması daha iyi dikişlerin zorlanmaz demişti, kafası ağır o daha çok baskı yaparmış. Bu bende olan şey bıçak saplanması gibi bir anda yaklaşık 2 dakika boyunca bıçak saplanıyor vajinamın iç kısmına ki yüksek ihtimal dikişlerden geliyor bu acı ve kıpırdayamıyorum bile birsüre baya acıyor 😣 Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu iyiydi 29mm çıkmıştı ama bu hafta zorladım belki de kendimi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ forumlara yazdım ama dönüş yapan olmadı kimse yaşamadı herhalde böyle bir şey 😂

Şu cümleyi bende kurarım inşallah ya 🥹🥰 arkadaşlarım arıyor bazen sen 30.-32.haftadasın dimi falan diyor onlara zaman hızlı akıyor tabi 😅
İnşallah canım benim zaten insana 28den sonra biraz rahatlama geliyor sonra 30 sonra 32derken yavaş yavaş sakinliyorsun. Ben her ihtimale karşı 28de çantamı falan hazırlamaya başladım öyle vakit geçirdim bir süre😅 her şey güzel olacak bebişler sağlıkla gelecek hep pozitif düşüm negatif şeyleri okumamaya çalış 😍

Hangisi yüksek idrarda canım?
Benim lökosit ve yassı epitel yüksek gelmis ondan antibiyotik başladı bana.
Merak etme yolundadir hersey sıkma canını. Doktorun ne diyecek bakalim bana da söyle 😍
Yaa hayrolsunnn😍😍 ben kesin yatakta dönemiyorum, yattigim yerden kalkamiyorum diye sikayet etmisimdir😂 cok agrim oluyor çünkü.
Tanışmasakta rüyalarımıza giriyoruz ne tatlı 😍😂
Sen doğursam da artık ayaklansam diye şikayet ediyordun 😂 dansite diye bir değer sınırın hemen altında çıkmış canım digerlerinde bir şey göremedim idrarda

Ah kuşum benim kız da ters geliyor ayakları aşağıda 1 aydır 😂 sezaryen olacağım o yüzden çok yüksek ihtimalle. Dönmedi bir türlü cimcime. Ayaklarıyla alt tarafa vuruyor ama doktor böyle durması daha iyi dikişlerin zorlanmaz demişti, kafası ağır o daha çok baskı yaparmış. Bu bende olan şey bıçak saplanması gibi bir anda yaklaşık 2 dakika boyunca bıçak saplanıyor vajinamın iç kısmına ki yüksek ihtimal dikişlerden geliyor bu acı ve kıpırdayamıyorum bile birsüre baya acıyor 😣 Geçen hafta rahim ağzı uzunluğu iyiydi 29mm çıkmıştı ama bu hafta zorladım belki de kendimi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ forumlara yazdım ama dönüş yapan olmadı kimse yaşamadı herhalde böyle bir şey 😂
Doğumu gerceklestikten sonra yazan çok fazla kişi olmuyor yaşayan varsa bile çoğu bu konuda yazmıyor inşallah geçer insan bir şey olmayacaksa bile stres oluyor ☺️

İnşallah canım benim zaten insana 28den sonra biraz rahatlama geliyor sonra 30 sonra 32derken yavaş yavaş sakinliyorsun. Ben her ihtimale karşı 28de çantamı falan hazırlamaya başladım öyle vakit geçirdim bir süre😅 her şey güzel olacak bebişler sağlıkla gelecek hep pozitif düşüm negatif şeyleri okumamaya çalış 😍
Evet doktorumda 28den sonra biraz rahatlarız 30dan sonra derin bir nefes alırız 34te oh be deriz diyor hep 😂 Zaten burası bana kendimi daha iyi hissettiriyor pozitif başka konularda da okudum güzel hikayeler ama en iyisi burası sanki hepinizle yüz yüze konuşuyor gibi hissediyorum 🥰

Back
X