Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İki hafta yinede cok geliyor ınsan tedirgin oluyor nasıl panik olmadan geçiriyorsunuz :)
Canım benim tedirgin neden olacaksınki her gittiğinde tahlil vereceksin düzenli olarak onun dışında zaten büyük tekmeler hissetmene az kaldı açıkçası ben bazen o kadar dayak yiyorumki hiç gitmeme gerek yok sağlıklı olduğuna emin oluyorum maşallah bide bana gülme ama doktor randevusu 2.500 tl olduğu için ikihafta bile bana kısa geliyordu şimdi normal ama büyüdüK yani

Yok canım niye güleyim ben hastane değiştirdim kurumla anlasmalı muayeneye ücret almıyorlar o yuzden sürekli gidesim var. ya hareketlerini hissediyorum ama dikiş beni hala cok korkutuyor 3 hafta oldu ameliyat olalı bir de benım kasık ağrılarım oluyor her gittiğimde sıkıntı yok diyolar ama ağrım geçmiyor. İster istemez tedirgin oluyorum. Maşallah gğzel haftalara gelmişsin inşallah 38-40 lar nasip olsun benım daha cok kücük yaşam sınırını geçse içim rahatlıcak

Tedirginliğim rahim ağzı kısalır mı enfeksiyon cok ilerler mi doğurur muyum aniden vs vs

Tedirginliğim rahim ağzı kısalır mı enfeksiyon cok ilerler mi doğurur muyum aniden vs vs
Bence rahim ağzı kısalır mı meselesini hiç düşünme canım dikişin sağlam, enfeksiyon için de boool boooll su içip iki haftada bir vereceğin tahlillere hazırlan ama bunu da kafana niye takma çünkü hiçbir şey olmasa bile inan bana enfeksiyon çıkıyor vücudumuzda üç kere öksürünce bile değerler yükseliyor, doktorun zaten en iyisini bilir kafana takma rahat ol bebeğini sev karnını sev doğurur muyum diye de düşünme ay onu kafandan çıkar doğurmayacaksın allahın izniyle 38+4ten önce kimse doğurmayacak minik kuşum, neden bu tarih bilmiyorum

Ay lütfen dua saatine denk gelmiş olsun bu hepimiz o haftayı görelim

Kız benim doğuracağım tarih o

Hepimiz doguralim 38+4 te ben razıyım. Aldimkabul ettim.
Aminn yarabbimm...
Saglikla sıhhatlee
Kizlar tansiyonum yükseliyor ya.. takip yapmaya da cekiniyorum yüksek cikiyor diye.
Idrarda protein çıkmış..
Nolur duanizi esirgemeyin..
Bu tansiyon aletini görünce yukselen tansiyinu nasil halledicem
maviilale cebellato nergiscicegi6 S Simgeklcc

ah benim stres küpü arkadaşım bilmem neden bu kadar takarsın kafana yüksek çıkınca not al her hafta gittiğin doktoruna sor, illaki bir şey kullanman gerekiyorsa adalat yazıyorlar ilaç içiyorsun bitti gitti hep en kötülerini okuyup sen kendini üzüyorsun minik kuş hani ayda bir gidiyor olsan tamam dicem endişe edebilirsin ama her hafta zaten görüşüyorsun şekerim bu kadar yüklenme kendine, sabahları limonlu su, bol bol su-çiş-su-çiş tansiyon böyle düşer baktın oooo yüksek telaş yaptın üç diş sarımsak güzelce soy yut çiğ çiğ hop düşer, yine mi olmadı 7 saniye nefes al derince 4 saniye tut 8 saniyede ver 5 dakika sonra bak bakalım nasıl tansiyonun düşüyor da başın bile dönüyor

Peki benim herkes titrerken sıcaktan terliyor olmamın sebebi hangi gebelik zıkkımından kaynaklanıyor çocuklar pervaneyle uyuduğum için ucube muamelesi görmem????????????

Vallahi şu yazdıklarını kafami duvarlara vuraa vuraaa kendime söylemek istiyorum biliyor musun. Beni silkele vur aklimi başıma getir güzel arkadaşım ah bi anlasam kafayi mi yiyorum ne oluyor neyi kafama takiyorum iyice delirdim ya.. idrar sonucunda protein cikinca dr da tansiyon takip yap 14 9 üstü olursa haberlesiriz dedi he olay bundan ibaret. Sen misin bunu duyan.. hemen tansiyon yükseldi nabiz yükseldi kafayi yedim resmen. Halbuki ortada olan bisey yokk derdime nolduysa..
Dünden beri varya... cok zor ya bu stresi kontrol edememek.
Limonlu su falan hep ictim aslinda tansiyonda noemal biliyorum ama aleti koluma gecirince bir hal oluyor ben anlamadim
Yazdığın mesaji ss alcam okuycam gün icinde onbes kere. Cidden bak. Sagol dostum

Peki benim herkes titrerken sıcaktan terliyor olmamın sebebi hangi gebelik zıkkımından kaynaklanıyor çocuklar pervaneyle uyuduğum için ucube muamelesi görmem????????????
Ayyy dün gece pervanemi alip yatsam nolur ki diye düşündüm bak Allah biliyor ya. Stresten mi oldum acaba boyle fln diye düşündüm ama aralik grubunda da yazanalr oldu bu sikayetleri. Bende yanmaya basladim elim ayaklarim ozellikle.
Ustumu ortmeden rahatca yatarim yani su havada. Yalniz degilsin benisim. Niye ucube olasin.
Klasik hamile karikatürlerinde bile nasildir,kadın yanar klima önünde kocalar donar yorgana sarılır. Raaat ol

Ah canım benim ya bizim Kasım grubunda da 2 arkadaş tansiyonla mücadele ediyor bi tanesi günde 6 tane ilaç alıyordu en son hala doğum olmadı, diğeri doğum yaptı durumu iyi doktorun ne derse uygula güzelce de takip et ilaç verirse de korkma tansiyon ilacını kasılmayı durdursun diye bile veriyorlar

Üstüm açık uyumuşum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…