Canım benim tedirgin neden olacaksınki her gittiğinde tahlil vereceksin düzenli olarak onun dışında zaten büyük tekmeler hissetmene az kaldıİki hafta yinede cok geliyor ınsan tedirgin oluyor nasıl panik olmadan geçiriyorsunuz :)
Yok canım niye güleyim ben hastane değiştirdim kurumla anlasmalı muayeneye ücret almıyorlar o yuzden sürekli gidesim var.Canım benim tedirgin neden olacaksınki her gittiğinde tahlil vereceksin düzenli olarak onun dışında zaten büyük tekmeler hissetmene az kaldıaçıkçası ben bazen o kadar dayak yiyorumki hiç gitmeme gerek yok sağlıklı olduğuna emin oluyorum maşallah bide bana gülme ama doktor randevusu 2.500 tl olduğu için ikihafta bile bana kısa geliyordu şimdi normal ama büyüdüK yani
Tedirginliğim rahim ağzı kısalır mı enfeksiyon cok ilerler mi doğurur muyum aniden vs vsCanım benim tedirgin neden olacaksınki her gittiğinde tahlil vereceksin düzenli olarak onun dışında zaten büyük tekmeler hissetmene az kaldıaçıkçası ben bazen o kadar dayak yiyorumki hiç gitmeme gerek yok sağlıklı olduğuna emin oluyorum maşallah bide bana gülme ama doktor randevusu 2.500 tl olduğu için ikihafta bile bana kısa geliyordu şimdi normal ama büyüdüK yani
Bence rahim ağzı kısalır mı meselesini hiç düşünme canım dikişin sağlam, enfeksiyon için de boool boooll su içip iki haftada bir vereceğin tahlillere hazırlan ama bunu da kafana niye takma çünkü hiçbir şey olmasa bile inan bana enfeksiyon çıkıyor vücudumuzda üç kere öksürünce bile değerler yükseliyor, doktorun zaten en iyisini bilir kafana takma rahat ol bebeğini sev karnını sevTedirginliğim rahim ağzı kısalır mı enfeksiyon cok ilerler mi doğurur muyum aniden vs vs
Ay lütfen dua saatine denk gelmiş olsun bu hepimiz o haftayı görelimBence rahim ağzı kısalır mı meselesini hiç düşünme canım dikişin sağlam, enfeksiyon için de boool boooll su içip iki haftada bir vereceğin tahlillere hazırlan ama bunu da kafana niye takma çünkü hiçbir şey olmasa bile inan bana enfeksiyon çıkıyor vücudumuzda üç kere öksürünce bile değerler yükseliyor, doktorun zaten en iyisini bilir kafana takma rahat ol bebeğini sev karnını sevdoğurur muyum diye de düşünme ay onu kafandan çıkar doğurmayacaksın allahın izniyle 38+4ten önce kimse doğurmayacak minik kuşum, neden bu tarih bilmiyorum
Ay bu aralar dediğim şey hemen önüme geliyorAy lütfen dua saatine denk gelmiş olsun bu hepimiz o haftayı görelim
Kız benim doğuracağım tarih oBence rahim ağzı kısalır mı meselesini hiç düşünme canım dikişin sağlam, enfeksiyon için de boool boooll su içip iki haftada bir vereceğin tahlillere hazırlan ama bunu da kafana niye takma çünkü hiçbir şey olmasa bile inan bana enfeksiyon çıkıyor vücudumuzda üç kere öksürünce bile değerler yükseliyor, doktorun zaten en iyisini bilir kafana takma rahat ol bebeğini sev karnını sevdoğurur muyum diye de düşünme ay onu kafandan çıkar doğurmayacaksın allahın izniyle 38+4ten önce kimse doğurmayacak minik kuşum, neden bu tarih bilmiyorum
Kız ermiş gibi çıktı ağzından bak
Amin canım benimKız ermiş gibi çıktı ağzından bakdaha da ilerisini isteyene o da nasip olsun
ah benim stres küpü arkadaşım bilmem neden bu kadar takarsın kafanaHepimiz doguralim 38+4 te ben razıyım. Aldimkabul ettim.
Aminn yarabbimm...
Saglikla sıhhatlee
Kizlar tansiyonum yükseliyor ya.. takip yapmaya da cekiniyorum yüksek cikiyor diye.
Idrarda protein çıkmış..
Nolur duanizi esirgemeyin..
Bu tansiyon aletini görünce yukselen tansiyinu nasil halledicem
maviilale cebellato nergiscicegi6 S Simgeklcc
Vallahi şu yazdıklarını kafami duvarlara vuraa vuraaa kendime söylemek istiyorum biliyor musun. Beni silkele vur aklimi başıma getir güzel arkadaşımah benim stres küpü arkadaşım bilmem neden bu kadar takarsın kafanayüksek çıkınca not al her hafta gittiğin doktoruna sor, illaki bir şey kullanman gerekiyorsa adalat yazıyorlar ilaç içiyorsun bitti gitti hep en kötülerini okuyup sen kendini üzüyorsun minik kuş hani ayda bir gidiyor olsan tamam dicem endişe edebilirsin ama her hafta zaten görüşüyorsun şekerim bu kadar yüklenme kendine, sabahları limonlu su, bol bol su-çiş-su-çiş tansiyon böyle düşer baktın oooo yüksek telaş yaptın üç diş sarımsak güzelce soy yut çiğ çiğ hop düşer, yine mi olmadı 7 saniye nefes al derince 4 saniye tut 8 saniyede ver 5 dakika sonra bak bakalım nasıl tansiyonun düşüyor da başın bile dönüyor
Ayyy dün gece pervanemi alip yatsam nolur ki diye düşündüm bak Allah biliyor ya. Stresten mi oldum acaba boyle fln diye düşündüm ama aralik grubunda da yazanalr oldu bu sikayetleri. Bende yanmaya basladim elim ayaklarim ozellikle.Peki benim herkes titrerken sıcaktan terliyor olmamın sebebi hangi gebelik zıkkımından kaynaklanıyor çocuklarpervaneyle uyuduğum için ucube muamelesi görmem????????????
Ah canım benim ya bizim Kasım grubunda da 2 arkadaş tansiyonla mücadele ediyor bi tanesi günde 6 tane ilaç alıyordu en son hala doğum olmadı, diğeri doğum yaptı durumu iyiHepimiz doguralim 38+4 te ben razıyım. Aldimkabul ettim.
Aminn yarabbimm...
Saglikla sıhhatlee
Kizlar tansiyonum yükseliyor ya.. takip yapmaya da cekiniyorum yüksek cikiyor diye.
Idrarda protein çıkmış..
Nolur duanizi esirgemeyin..
Bu tansiyon aletini görünce yukselen tansiyinu nasil halledicem
maviilale cebellato nergiscicegi6 S Simgeklcc
Üstüm açık uyumuşum ben deAyyy dün gece pervanemi alip yatsam nolur ki diye düşündüm bak Allah biliyor ya. Stresten mi oldum acaba boyle fln diye düşündüm ama aralik grubunda da yazanalr oldu bu sikayetleri. Bende yanmaya basladim elim ayaklarim ozellikle.
Ustumu ortmeden rahatca yatarim yani su havada. Yalniz degilsin benisim. Niye ucube olasin.
Klasik hamile karikatürlerinde bile nasildir,kadın yanar klima önünde kocalar donar yorgana sarılır. Raaat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?