Canım yatarken açıkçası uyuma sırasında sağ sol dönüyorum ama bilinçli değil yani normal gün içinde %95 oranında sırtüstüyüm bebişko sağ-sol dönüşlerde beni yumruklamaya başladı o yüzden gün içinde ayaklarım yüksekte oturma pozisyonundayım yani ya sehpa ya koltukta uzanmışım gibi düşün, sola yatmak daha iyi eğer böyle rahat olabiliyorsan bebeklerimizin kordonu ve beslenmesi daha iyi oluyormuş, oturmak tabiki yasak değil ama sürekli ayaklarım yerde oturduğumda baskı hissediyorum azıcık bebekte kilo almasıyla alakalı bence ama aman aman hemen uzanmalıyım yapmıyorum açıkçası tabi yatmak daha iyi, eşle arayı kesme ya arada nazlan ben diyorum aaa canımı acıtıyor aaa bak ağrım var falan biraz şımartılmak iyidir

ilaç olarak serklaj sonrası progestan fitil, Endol, antibiyotik, tiroid ilacı, kan sulandırıcı, magnezyum ve multivitamin kullandım, şu an devam ettiklerim; kan sulandırıcı, magnezyum, tiroid ilacı, multivitamin (enfeksiyon çıktığı için antibiyotik içiyorum şu an)

kız soorrrr kıızzzz

Valla en sonunda toplanıp Ankara’ya gelicem göreceksin

Mavişim dün gece ben kaşındım bayağı ya kalktım yağlandım çatlamaktan delirmemek için gerilme oluyor özellikle bebiş bir yere toplanınca aman yarabbi kaşınıyorum ama yağ sürünce kaşıyamıyorum hemen geçiyor sonra
Kız anlat kız

süt kadın aaaa ne öneriyorsun huni taktın mı kafana