Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şeker
Pazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslında dun gıttım doktora bıde baska bı sebepten o zaman yoktu bugun basladı gecmeyınce endıselendım bırazcık. Çatı ağrısı sanırım az once bıraz arastırdıö tarıf ettiklero bu
Pazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslında dun gıttım doktora bıde baska bı sebepten o zaman yoktu bugun basladı gecmeyınce endıselendım bırazcık. Çatı ağrısı sanırım az once bıraz arastırdıö tarıf ettiklero bu
Bence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarın
Bence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarın
Canım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdın
Canım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdın
Zaten şuan herkesin tek derdi bebeğini sağlıkla kucağına almak ilişki önemli değil ama farklı doktorlar farklı bilgiler öyle güzel ki insanı rahatlatıyor ve kişi insiyatif aldığında korkuyu biraz yeniyor bu da çok iyi geliyor çünkü korktukça bence rahimde etkileniyor sizin yazdıklarınız hepimizin deneyimleri çok değerli düşünsenize bir patol almaya korkuyorduk ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ben öyleydim şimdi hesabım yok kaç ilaç alıyorum