Pazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslındaNormal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şeker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslındaNormal canım bence bebiş büyüdükçe oluyor yani, tam vajina kemiği dediğin yer neresi bilmiyorum ama? akıntın vs var mı, kontrolün ne zaman ve magnezyum alıyor musun şeker
Dinlenmedurumunda mısın peki bacağının arasına yastık koyup yan yat bakalım biraz geçiyor muPazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslındadun gıttım doktora bıde baska bı sebepten o zaman yoktu bugun basladı gecmeyınce endıselendım bırazcık. Çatı ağrısı sanırım az once bıraz arastırdıö tarıf ettiklero bu
Endişe etme bebeğin büyüdüğü için de olabilir bu haftalardaPazartesu kontrolum canım magnezyum gunde 2 tane kullanıyom aslındadun gıttım doktora bıde baska bı sebepten o zaman yoktu bugun basladı gecmeyınce endıselendım bırazcık. Çatı ağrısı sanırım az once bıraz arastırdıö tarıf ettiklero bu
Evet canım hatta bugun nerdeyse hiç kalkmadım 4-5 kez tuvalete kalktım sadece. Acaba bu kadar yatmaktan mı oldu diye sorguluyorumDinlenmedurumunda mısın peki bacağının arasına yastık koyup yan yat bakalım biraz geçiyor mu
Bence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarınEvet canım hatta bugun nerdeyse hiç kalkmadım 4-5 kez tuvalete kalktım sadece. Acaba bu kadar yatmaktan mı oldu diye sorguluyorum
Dun doktordaydık başı baya asağıda dedı baskı yapıyor dedı ama kasıklarkm ağrıyordu ondan gıtmıştım. Normal dedı yolladı ama bu kemık ağrısı yoktu dunBence olabilir canım ben yaşıyorum ara sıra bunu şimdi yorulmadan bile oluyor yürürken ağrı bi kontrol et bakalım hareket edince değil de her zaman öyleyse bi yazarsın doktoruna yarın![]()
Canım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdınDun doktordaydık başı baya asağıda dedı baskı yapıyor dedı ama kasıklarkm ağrıyordu ondan gıtmıştım. Normal dedı yolladı ama bu kemık ağrısı yoktu dun![]()
Dun baktılar tahlıllerıme sıkıntı yoktu onlarda da. Sagol canım ılgılendıgın ıcın panık atak gelıyor arada boyleCanım bu haftalarda olabiliyor benim bebeğimin de kafası aşağıdaydı ama normal yani bence endişe etmeyip yarın doktora sor o da normal diyecektir en son ne zaman tahlil yaptırdın
O zaman enfeksiyon da yok hiiiç kafana takma canım çok iyisin maşallahDun baktılar tahlıllerıme sıkıntı yoktu onlarda da. Sagol canım ılgılendıgın ıcın panık atak gelıyor arada boyle![]()
Yok amacım korkutmak değildi asla kusura bakmayın, doktorların ilişkiyi yasaklamasındaki açıklama bu sadece onu demek istedimZaten şuan herkesin tek derdi bebeğini sağlıkla kucağına almak ilişki önemli değil ama farklı doktorlar farklı bilgiler öyle güzel ki insanı rahatlatıyor ve kişi insiyatif aldığında korkuyu biraz yeniyor bu da çok iyi geliyor çünkü korktukça bence rahimde etkileniyor sizin yazdıklarınız hepimizin deneyimleri çok değerli düşünsenize bir patol almaya korkuyorduk ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizdeben öyleydim şimdi hesabım yok kaç ilaç alıyorum
![]()
Başınız sağolsun sizin de elinizde olan bir şey değil ki maalesef ölçmüyor çoğu doktor benimki de dahilEvet dogru, benım 2.kaybımda yasadım, o zaman kı doktorum rahım agzını bıle olcmemıstı bı haberdık herseyden , sonra hersey serbest dıye gezdımde , ılıskıde yasadım , 16. Haftada kayıp yasadımsukur olsun kı bu doktorum cok ıyı sebeplerını buldu bır bır, hem rahım ağzı kısalıgım hem enfeksiyonum varmıs…
Canim bebegin pozisyonu bas asagiysa daha cok oluyor o agri.Evet canım hatta bugun nerdeyse hiç kalkmadım 4-5 kez tuvalete kalktım sadece. Acaba bu kadar yatmaktan mı oldu diye sorguluyorum
İnşallah hepımız saglıkla alalım kucağımızaBaşınız sağolsun sizin de elinizde olan bir şey değil ki maalesef ölçmüyor çoğu doktor benimki de dahil
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Yok zaten öyle anlamadım ben bütün hepinizin deneyimlerine aşırı güven duyuyorum o yüzden söyleyin lütfen uyarmak gerekirse de uyarın hafif korku iyidir canlı tutarYok amacım korkutmak değildi asla kusura bakmayın, doktorların ilişkiyi yasaklamasındaki açıklama bu sadece onu demek istedim
2-3 haftadır bas aşağı zaten valla cok zorladı dün gece ıyı normal olması içimi rahatlattı ben baska bişey olmasından korktumCanim bebegin pozisyonu bas asagiysa daha cok oluyor o agri.
Bende senin haftalarindan bir hafta fln sonra basladi o bahsettigin vajina kemigi agrisi.
Daha azdı zamanla daha da artiyor bebek büyüdükçe. Normal birseymis ama. Doktorum baskı da agrilar da artar kasık agrin da olur demisti.
Birince sormustum hatta daha da artabilir demisti.
Ki gercekten de agrim hala cok fazla.
Önlem amaçlı serklajı doktorum 15. Haftada yaptı daha da geç olmasın dediKızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz