• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Geçen gün aralık anneleri grubunda bir bebiş benden 2 hafta büyük doğum yapınca bende bir tırsma oldu🤣 dedim aney koş çocuğu poşetle mi verecekler bize hemen yıkıyalım şunları diye😂😂 32den sonra bence de daha iyi canım benim kafama kalsa kasım ortası yıkardım ama işte tırsma😂

Ben perşembe kesin fırça yicem ya da bana normal dicek aşağılara baskı var dicem yat derse fırça yicem normal derse hiçbir şey yok😂 ama doğumu kesin sorucam ya hocam ne zaman gidicem yani bi ayıktırın dicem
Valla bencede sen fircayi hakwdiyosun asko kusura bakma. Toton yer görmüyor. Ben hastanede çarşamba günü acil bölümünde az biraz yürüdüm de dönüşte alt tarafin agrisindan baskisindan yuruyemedim tekerlekli sandalye ile eşim götürdü arabaya. Sende aksine hep bi hareket halindesin.
Sor bakalim sana ne der. Bakalim sana vajinal mi sezeryan mi diyecek

Geçen gün aralık anneleri grubunda bir bebiş benden 2 hafta büyük doğum yapınca bende bir tırsma oldu🤣 dedim aney koş çocuğu poşetle mi verecekler bize hemen yıkıyalım şunları diye😂😂 32den sonra bence de daha iyi canım benim kafama kalsa kasım ortası yıkardım ama işte tırsma😂

Ben perşembe kesin fırça yicem ya da bana normal dicek aşağılara baskı var dicem yat derse fırça yicem normal derse hiçbir şey yok😂 ama doğumu kesin sorucam ya hocam ne zaman gidicem yani bi ayıktırın dicem
Ya ben bu grup dışında forumda hiç takılmıyorum geçen ocak annelerine baktım biraz sarmadı galiba burda dertler bir olunca kendimi daha iyi hissediyorum 🥰 ama Aralık annelerindeki o kızı gördüm 34.hafta 3400kg doğurdu dimi

Valla bencede sen fircayi hakwdiyosun asko kusura bakma. Toton yer görmüyor. Ben hastanede çarşamba günü acil bölümünde az biraz yürüdüm de dönüşte alt tarafin agrisindan baskisindan yuruyemedim tekerlekli sandalye ile eşim götürdü arabaya. Sende aksine hep bi hareket halindesin.
Benim doktorum geçen birine daha serklaj yaptı kadın 3 gün sonra kontrole yürüyerek gelmiş (ben tekerlekli sandalye kullanıyorum) doktor demiş yürüme hele ilk haftalar diğer hastam hem sandalyeyle geliyor yanıma 😂 bana diyo ki o biraz rahat ama haftası küçük diye senin gibi ilerlesin görücem ben onu diyo 😂

Benim doktorum geçen birine daha serklaj yaptı kadın 3 gün sonra kontrole yürüyerek gelmiş (ben tekerlekli sandalye kullanıyorum) doktor demiş yürüme hele ilk haftalar diğer hastam hem sandalyeyle geliyor yanıma 😂 bana diyo ki o biraz rahat ama haftası küçük diye senin gibi ilerlesin görücem ben onu diyo 😂
Ay benim dr da hic tekerlekli sandalye ile gelmemi soylemedi ya😁 ama zaten bizim cok azicik yürünüyor asansorden hemen az yürüyüp odaya geciyoruz.
Amma 3 gün de epey cesurcaymis😁dedigi gibi bide ya biraz ilerlesin oyle olmaz

Ay benim dr da hic tekerlekli sandalye ile gelmemi soylemedi ya😁 ama zaten bizim cok azicik yürünüyor asansorden hemen az yürüyüp odaya geciyoruz.
Amma 3 gün de epey cesurcaymis😁dedigi gibi bide ya biraz ilerlesin oyle olmaz
Doktorumun en sevdiğim özelliklerinden biri pimpirikli olması benim yerime o düşünüyor canım doktorum 🫶🏻😂 bazen yürüyeyim diyorum ama altta çok baskı oluyor sanki ya sürekli yattığım için öyle hissediyorum ya Bebek pozisyonundan sebep o yüzden doğurana kadar böyle devam 😅

Doktorumun en sevdiğim özelliklerinden biri pimpirikli olması benim yerime o düşünüyor canım doktorum 🫶🏻😂 bazen yürüyeyim diyorum ama altta çok baskı oluyor sanki ya sürekli yattığım için öyle hissediyorum ya Bebek pozisyonundan sebep o yüzden doğurana kadar böyle devam 😅
Bebek kafasini asagi cevirince baskının ağrının nirvanasi yaşanıyor asko.. malesef😂 yani ben su an evin icinde dolasinca bile karnimi alttan tutuyorum. Vajina kemiklerim agriyor.

Bebek kafasini asagi cevirince baskının ağrının nirvanasi yaşanıyor asko.. malesef😂 yani ben su an evin icinde dolasinca bile karnimi alttan tutuyorum. Vajina kemiklerim agriyo
P.tesi randevum var bakalım sorucam pozisyonu bir de 2 -3 gündür sanki organlarımın yeri değişti bir tuhaf oluyorum ayağa kalkınca 😅

Bende perşembe gunu gıdecegım ıkımızde soralım bakalım sonra paylaşalım 🥰 sende sanırım 22.haftadasın 🧿 kasık agrın oluyor mu? Benım ayaga kalkınca oluyor ozellıkle ıdrarım olunca🥹bırde bende hunılesmede varmış, yatıyorum ama cok sık tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyorum 😔senın durumlar nasıl 😊
Evet canım 22. Haftadayım kasık geçen hafta vardı bu hafta antibiyotik içince geçti sanki zaten doktorum antibiyotik iç yüksek ihtimal vajinadan kaynaklı kaşığa vuruyor dedi benim vajina kültürümde bakteri görülmüştü antibiyotik başladık yarın son bitiyor ve kasık ağrım geçti özellikle sol kasık ağrım çok fazlaydı ekstra rahim batmam var söylediğin gibi idrar zamanı daha artıyor yapınca hafif rahatlıyordum bendede hunileşme var ama doktor çok önemsemedi bir kaç hafta geçsin dedi bu hafta ne söyleyecek merak ediyorum bende idrara çok çıkıyorum ve açıkçası ben çok yatmıyorum doktorum da çok yatma dedi🫣 bu hafta söylediklerini paylaşırız burda

Canım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yani🙃🙃🙃doğum meselesine cevap vermezse dicemki doğurmicam artık😓
Ya ben bu grup dışında forumda hiç takılmıyorum geçen ocak annelerine baktım biraz sarmadı galiba burda dertler bir olunca kendimi daha iyi hissediyorum 🥰 ama Aralık annelerindeki o kızı gördüm 34.hafta 3400kg doğurdu dimi
Ben de aralık grubuna dahil olmuyorum artık😆 hep buraya bakıyorum💖 evet canım bayağı güzel doğmuş maşallah🧿🥰 hatta bayağı yüksek kilo yani iki hafta var aramızda tabi bu gidişte bakalım bizim yavrular kaç olucak perşembe büyük gün🌸🌸🌸😍😍

Canım haklısın dedim yıkıyayım artık bu hafta sanki daha ağır oldum karnım da çok sık sertleşiyor artık dikkat edicem yani🙃🙃🙃doğum meselesine cevap vermezse dicemki doğurmicam artık😓

Ben de aralık grubuna dahil olmuyorum artık😆 hep buraya bakıyorum💖 evet canım bayağı güzel doğmuş maşallah🧿🥰 hatta bayağı yüksek kilo yani iki hafta var aramızda tabi bu gidişte bakalım bizim yavrular kaç olucak perşembe büyük gün🌸🌸🌸😍😍
Dogurmak icin de izin ister olduk napalim 😂
Yok kuzum camasir yikadigina lafim yokta normalde is yapmana kiziyormmmm😒
Benimde cok sık oluyor sertlesmeler ya

Aynen maşallah kilosu baya iyi ben çok şaşırdım 😍

Benim şahsi görüşüm o bebiş zaten kilosu fazla olduğu icin erken gelmek istedi 🥲 yoksa daha haftasina göre tam 1 kg fazla.

Butun mesajları okuyamadim suan ama zamanla dönup donup okuyacagim
Bende tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim ama maalesef 19 haftada kaybettik
Suan 2. Transferim oldu conus bekliyoruz nasip olursa banada serklaj dikis planlaniyo burasi bana cok yardimci olacak gibi hissediyorum

Butun mesajları okuyamadim suan ama zamanla dönup donup okuyacagim
Bende tup bebek tedavisi ile hamile kalmistim ama maalesef 19 haftada kaybettik
Suan 2. Transferim oldu conus bekliyoruz nasip olursa banada serklaj dikis planlaniyo burasi bana cok yardimci olacak gibi hissediyorum
İnşallah sağlıkla kolaylıkla önce güzel sonuçlar alırsın sonra da sağlıkla kucağına alırsın canım🙏🏻💖 kaybın için üzgünüm başın sağolsun🙏 Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Back
X