• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

cebellato cebellato bana vermedi magnezyum ya onu sorayım ben bir neden vermedi anlamadım
Sor canım çünkü kasılmalara kramplara sertleşmelere iyi geliyor yani o amaçla başlamıştım bende
Ya birşey daha sorayım ilaç içmek beni aşırı yoruyor ağlıyorum resmen bulantılarla içiyorum sizde de bu durum var mıydı günler nasıl geçecek bilmiyorum 😥 yada hiç arada içmediğiniz oldu mu
Ben ilaçlara özen gösteriyorum canım ama bulantı meselesini bilmiyorum tok karnına alsan yine de mi miden bulanıyor bende demir ilacı aç karna içiyorum diye bulanıyordu doktor yemekten 2 saat sonra alırsan yine açlığa yakın sayılır bulantını engelleyebilir demiştir istersen açlık ilacın varsa öyle dene canım
Bebek büyüdükçe de hissediliyor o doluluk ama böyle adet gibi ıkınmak gibi olunca onu muhakkak doktora iletin tedbirli olmakta fayda var
Valla bu dediğinden bugün yaşadım ben canım hala da ara ara yaşıyorum uzandım yattım bebişin kıyafetlerini yıkamıştım acaba yoruldum diye mi böyle oldum🤪 yoksa yoksa doğuruyor muyum Allah korusun😂

Sor canım çünkü kasılmalara kramplara sertleşmelere iyi geliyor yani o amaçla başlamıştım bende

Ben ilaçlara özen gösteriyorum canım ama bulantı meselesini bilmiyorum tok karnına alsan yine de mi miden bulanıyor bende demir ilacı aç karna içiyorum diye bulanıyordu doktor yemekten 2 saat sonra alırsan yine açlığa yakın sayılır bulantını engelleyebilir demiştir istersen açlık ilacın varsa öyle dene canım

Valla bu dediğinden bugün yaşadım ben canım hala da ara ara yaşıyorum uzandım yattım bebişin kıyafetlerini yıkamıştım acaba yoruldum diye mi böyle oldum🤪 yoksa yoksa doğuruyor muyum Allah korusun😂
Senin şu doktoru arayıp şikayet edicem he yat kız biraz doğurduktan sonra istesende yatamayacaksın 😂

Bazen bana da oluyor hemen su miktarını arttırıyorum

Enfeksiyonda yapmış olabilir inşallah antibiyotik iyi gelmiştir bende antibiyotiğimi yeni bitirdim. Kasılma böyle adet sökülmesi başlar ya hani öyle ıkınmak istersin öyle oluyor. Bir de doluluk hissini çok alt kısımlarında hissedersin
Tesekkurler cnm bılgı ıcın

Bunu ben sürekli yaşıyorum o batmalar serklaj öncesinde de vardı doktorlar genelde rahim ağzı açılmasına buluyordu ama serklaj sonrası devam etti hatta bugün biraz uzun süre bir tık fazla hissettim sonra geçti gerçi seninki kasık ve vajinadaymış benimki direk göbek altı rahim bölgesinde oluyordu kasılmalar benzeri durumda serklaj sonrası olmaya başladı önümüzdeki hafta randevum var hayırlısı ile bir soracam doktora yine yorumu ne olacak bakalım
İnşallah rahımımız buyudugu ıcındır bende chatgbt den sordum bır kac secenek verdı en ıyısı rahım buyumesınden kaynaklı umarımız oyledır bızımkısıde 🙏🏻

Yüksek ihtimal demirden kaynaklı sen söyleyince mantıklı geldi yeni başladım çünkü üzerinde aç karnına yazıyordu ona başladığım günden belli oluyor bulantı olmazsa gece alayım uyumadan teşekkür ederim 🤩

Prilam dr diye bir ilaç var ben uzun süre onu kullandım bulantılar için hatta ara sıra içiyorum çünkü 3. Trimester 1.nin aynısı oluyor diyorlar sanki bulantılar geri dönüyor bazen 😪 ben ilaçlarımı ve takviyelerimi atlamadan içmeye çalışıyorum açıkcası
Anladım canım bendede var prilam ama ilk trimesterde bana yaramadı öyle duruyor dolapta ben aşırı kötü olduğumda içmediğim oldu ama dikkat edeyim yinede teşekkürler ☺️

İnşallah rahımımız buyudugu ıcındır bende chatgbt den sordum bır kac secenek verdı en ıyısı rahım buyumesınden kaynaklı umarımız oyledır bızımkısıde 🙏🏻
Ya bende bakmıştım öyle yazıyordu bu hafta soracam eğer mantıklı bir açıklama yaparsa doktor buraya yazayım seninle benim haftalar birbirine yakın baya benzer durumlar yaşıyoruz şuan ☺️

Ya bende bakmıştım öyle yazıyordu bu hafta soracam eğer mantıklı bir açıklama yaparsa doktor buraya yazayım seninle benim haftalar birbirine yakın baya benzer durumlar yaşıyoruz şuan ☺️
Bende perşembe gunu gıdecegım ıkımızde soralım bakalım sonra paylaşalım 🥰 sende sanırım 22.haftadasın 🧿 kasık agrın oluyor mu? Benım ayaga kalkınca oluyor ozellıkle ıdrarım olunca🥹bırde bende hunılesmede varmış, yatıyorum ama cok sık tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkıyorum 😔senın durumlar nasıl 😊

Yüksek ihtimal demirden kaynaklı sen söyleyince mantıklı geldi yeni başladım çünkü üzerinde aç karnına yazıyordu ona başladığım günden belli oluyor bulantı olmazsa gece alayım uyumadan teşekkür ederim 🤩
Ne demek canımsın💖💖💖

Gayet güzel bir haftaya denk geliyor inşallah sıkıntısız bir şekilde olur kuzum 🤲🏻☺️ Valla bende kendimi sezeryana daha yakın hissediyorum hayırlısı olsun tabi ama stresli ve pimpirikli bir insanım 😅
Amin kuzucum aminn🥰🥰🙏🙏
Bende de o var yaa. Vajinal biraz belirsiz bir dünya 😁 insan ne yasayacak bilmiyor. Sezeryan saati vs belli bir ameliyat gibi bir nevi. Bide o stresi yönetmek mesele yaaa ayyy.

Amin kuzucum aminn🥰🥰🙏🙏
Bende de o var yaa. Vajinal biraz belirsiz bir dünya 😁 insan ne yasayacak bilmiyor. Sezeryan saati vs belli bir ameliyat gibi bir nevi. Bide o stresi yönetmek mesele yaaa ayyy.
Bir de artık başımıza geldi diye algıda seçicilik mi oldu bilmiyorum hep bir sorunlu hamilelikler var sanki. o yüzden ben bu doğum şeklinin dayatilmasi olayına ayar oluyorum. zaten hiç bir şey normal değil bir de çok matah bir şey gibi normal doğur diye darlanmak çok sinir bozucu 😒

Kız yavrumun eşyalarını yıkadım teyzesi🤩 yani annem yıkadı azıcık sermeye yardım ettim🤩 biraz dinlenip size güzel bir fotoğraf atarım hem dualarınızı hem nazar boncuklarınızı hazırlayın teyzoşlar🤪🤪🤪🥰🥰🥰
Yaa yerim 🥹😍😍 ben hiç bir şey almadım daha annem 32leri geçmeden hiç bir hazırlık yapmayalım diyor 😅

Yok tamam yattım kız aramayın doktorumu perşembe günü yicem fırçamı zaten🤣🤣🤣🤣
Hahaha 😁 ben bugun bi güzel firca yedim kii anlatayım 😂
Sekerler yüksek çıkmıştı ama tam yazmadim 1 haftadir, dün atmıştım wpden doktora hic cevap yazmadi. Bugun odasina girdigim gibi ben sana cok kizginim neden tam ölçüp yazmıyorsun bende sana cevap vermedim dedi😂 ilk fircami oyle yedim.sonra tansiyon yüksek fln diye konusunca bu seferde 2.dozu da alsan mi fln tereddüt etmisti, muayene sonrasi tansiyon bakildi yuksek cikti hemsireye demis cagir diye babyi😂 iceri gittim tansiyon ilacini kesin 2 kere ic dedi. Tamam hocam bir an beni bu defa döveceksiniz sandım dedim o da gülüyor bana

Yaa yerim 🥹😍😍 ben hiç bir şey almadım daha annem 32leri geçmeden hiç bir hazırlık yapmayalım diyor 😅
Geçen gün aralık anneleri grubunda bir bebiş benden 2 hafta büyük doğum yapınca bende bir tırsma oldu🤣 dedim aney koş çocuğu poşetle mi verecekler bize hemen yıkıyalım şunları diye😂😂 32den sonra bence de daha iyi canım benim kafama kalsa kasım ortası yıkardım ama işte tırsma😂
Hahaha 😁 ben bugun bi güzel firca yedim kii anlatayım 😂
Sekerler yüksek çıkmıştı ama tam yazmadim 1 haftadir, dün atmıştım wpden doktora hic cevap yazmadi. Bugun odasina girdigim gibi ben sana cok kizginim neden tam ölçüp yazmıyorsun bende sana cevap vermedim dedi😂 ilk fircami oyle yedim.sonra tansiyon yüksek fln diye konusunca bu seferde 2.dozu da alsan mi fln tereddüt etmisti, muayene sonrasi tansiyon bakildi yuksek cikti hemsireye demis cagir diye babyi😂 iceri gittim tansiyon ilacini kesin 2 kere ic dedi. Tamam hocam bir an beni bu defa döveceksiniz sandım dedim o da gülüyor bana
Ben perşembe kesin fırça yicem ya da bana normal dicek aşağılara baskı var dicem yat derse fırça yicem normal derse hiçbir şey yok😂 ama doğumu kesin sorucam ya hocam ne zaman gidicem yani bi ayıktırın dicem

Bir de artık başımıza geldi diye algıda seçicilik mi oldu bilmiyorum hep bir sorunlu hamilelikler var sanki. o yüzden ben bu doğum şeklinin dayatilmasi olayına ayar oluyorum. zaten hiç bir şey normal değil bir de çok matah bir şey gibi normal doğur diye darlanmak çok sinir bozucu 😒
Hemde hep sorunlu hamilelikler görüyoruz gercekten haklisin ya. He ama mük gecirenler de epey var 😂 onlara da diyecek birsey yok.
Kesinlikle katılıyorum sana. Yani size ne kim nasil dogurmak isterse dogurur. Dedigin gibi vajinal dogumun sanki ne faydasi var. Herkes vajinal dogurmak sorunda mi

Back
X