Ay hadi bakalim ne diyeceklerrAy inşallah ne güzel olur benim içimden Kasım geçiyor da aralık başına kadar beklemiyorum demişti bi ara eğer bana bırakırsa ben 5 Aralık dicem bilmiyorum seviyorum o günüben de 5 Ocak doğumluyum
Ahaaaa o zamn kızın da gelebilir deseneeeeDoktorun anneme söylediği tarihten üç hafta önce gelmişim yaramaz özge kuşbelki kızım da bana çekmiştir
Soracam canım tabiki kesin sorucam bide ne olursa hemen hastaneye koşmalıyım dicem bide enfeksiyonu tekrar sorucam dicemki yatırın beni bakın bana ilgi verin yaAy hadi bakalim ne diyeceklerrsorcaksin dimi kesin
Ahaaaa o zamn kızın da gelebilir deseneeee
Sevin beni hastanedeSoracam canım tabiki kesin sorucam bide ne olursa hemen hastaneye koşmalıyım dicem bide enfeksiyonu tekrar sorucam dicemki yatırın beni bakın bana ilgi verin ya
Kuşumm 11de alacaklar doğuma çok heyecanlıyım gerçekten uyandım bu saatte geri de uyuyamamAllahım gece gece ne derdine düşmüşyarin doguruyorsun aşkooo bi durrr.
Amin canımmm nasılsın nasil hissediyorsun kacta gidiyorsun doguma
Canım yarin güzel haberlerle gel. Bolca dinlen gece uyurken de minder koy ayaklarının altına
Yiaaa evet sirada önce ben varım. Bakalim ceboya ne zaman gün verilecekkkbenden sonra yada ayni zamanlarda cebellato sonra da sennnn
Aminn canimbenim aminnnKuşumm 11de alacaklar doğuma çok heyecanlıyım gerçekten uyandım bu saatte geri de uyuyamamRabbim hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım hunileşme bende de var bu genel olarak beklenen bir şeyKızlar günaydın biraz canım sıkıldı kontrolüö vardı hunileşme varmıs
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ömrünüz uzun olsun birlikte hep güzel günleriniz anılarınız olsun ömür yolculuğunuzda hep sımsıkı tutsun elleriniz sağlık sıhhat diliyorum bebişin sen ve eşine çok mutlu olEvettt canım benim yarın 11de gidiyorum doğuma dualarınızı bekliyorum
Yatış verebilirim dedi simdi sonucları bekliyoruz bakalım biraz suratı düştü öyle görünce onunda ınsallah sıkıntılı değildirCanım hunileşme bende de var bu genel olarak beklenen bir şeyuzunluk için bir şey dedi mi doktorun Bebek iyiyse,tahlillerin temizse moralini bozma
Ya maşallah inşallah çok daha ileri haftalara gidebilirsinHerkese merhaba kızlar benim ilk gebeliğim..çok rahatta bir gebelik geçiriyordum. Fakat 20. Hafta kontrolümde detaylıya bakılırken servikal yetmezlik tanısı aldım. 26mm idi uzunluk, acil serklaj yapıldı. Sonraki ölçümüm 19mm de kaldı bi sonraki Gittiğimde ise 14 mm ye düşmüştü. Çok dikkat etmem gerekiyordu ama o hafta çok ağladiğim için kısaldığını düşünüyorum. Sonra dedim ki Allah o ömrü verdiyse ne olursa olsun doğacak vermediyse de ben be yaparsam yapayım olmayacak. Dikkat ettim kendime ama sürekli yatmadım dışarıda çıkıyorum evde de hep yatmıyorum yorulmuyorum sadece…bebeğimi sağlıkla doğuracağıma inanıyorum çok şükür 30. Haftaya geldik. Uzunluk en son 26mm ölçüldü. İnşallah sağlıkla gününde doğarserklaj olacaklara tavsiyem ağlamayın, üzülmeyin bu da bir süreç ve doktorunuz iyiyse sizin için en iyisi bu emin olun bişey okumuştum bebek annenin her duygusunu üzerine alıyormuş yani mutluysan ondan üzgünsen yine kendinden sanıyormuş o yüzden merak etmeyin güzel olacağına inanın ve kötü ihtimali konuşmayı bırak düşüncenizden bile geçirmeyin. İnsan konuştuğu herşeyi çeker …ben öyle yapıyorum hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına alacağına inanıyorum biz çok güçlüyüz hepsi geçecek
İnşallah canım bizde bol bol dua ederizYatış verebilirim dedi simdi sonucları bekliyoruz bakalım biraz suratı düştü öyle görünce onunda ınsallah sıkıntılı değildir
Üzülme lütfen çoğu kişi dökülüyor bu hunileşme Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacakYatış verebilirim dedi simdi sonucları bekliyoruz bakalım biraz suratı düştü öyle görünce onunda ınsallah sıkıntılı değildir
Kııızzz pırtlattın mı delüüüKuşumm 11de alacaklar doğuma çok heyecanlıyım gerçekten uyandım bu saatte geri de uyuyamamRabbim hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin
Oldun canım 25 eylülde oldum karma aşı hayatımı kaydırmıştı ama Tetanoz sinekısırığı gibi geçti onun için belki de konuşmamışız seninleSevin beni hastanede
Deli kız
Sor bakalim ne diycekk. Sen 2.doz tetoyu oldun dimi asko
Ay sor kizz ne olursa gitmemiz lazimmis cidden
Gerci az cok biliyoruz da. Yinede sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?