Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay inşallah ne güzel olur benim içimden Kasım geçiyor da aralık başına kadar beklemiyorum demişti bi ara eğer bana bırakırsa ben 5 Aralık dicem bilmiyorum seviyorum o günü ben de 5 Ocak doğumluyum
Ay hadi bakalim ne diyeceklerr sorcaksin dimi kesin
Doktorun anneme söylediği tarihten üç hafta önce gelmişim yaramaz özge kuş belki kızım da bana çekmiştir
Ahaaaa o zamn kızın da gelebilir deseneeee

Soracam canım tabiki kesin sorucam bide ne olursa hemen hastaneye koşmalıyım dicem bide enfeksiyonu tekrar sorucam dicemki yatırın beni bakın bana ilgi verin ya
Sevin beni hastanede
Deli kız
Sor bakalim ne diycekk. Sen 2.doz tetoyu oldun dimi asko
Ay sor kizz ne olursa gitmemiz lazimmis cidden
Gerci az cok biliyoruz da. Yinede sor

Kuşumm 11de alacaklar doğuma çok heyecanlıyım gerçekten uyandım bu saatte geri de uyuyamam Rabbim hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin

Kuşumm 11de alacaklar doğuma çok heyecanlıyım gerçekten uyandım bu saatte geri de uyuyamam Rabbim hepimize sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminn canimbenim aminnn
Allahım yardımcın olsun saglikla kolaylıkla gecen bir dogum olsun evladını kucagina al evine gel
O heyecanini tahmin bile edemiyorum
Minik yavru gelmek üzere son saatleri karnında
Ben bile heyecanlandim suna bak kalbim çarpıyor
Bizlere de dua et bizlerde saglikla gelelim o ileri haftalara da sağlıkla dogurup büyütelim. Dualarim seninle bugun

Herkese merhaba kızlar benim ilk gebeliğim..çok rahatta bir gebelik geçiriyordum. Fakat 20. Hafta kontrolümde detaylıya bakılırken servikal yetmezlik tanısı aldım. 26mm idi uzunluk, acil serklaj yapıldı. Sonraki ölçümüm 19mm de kaldı bi sonraki Gittiğimde ise 14 mm ye düşmüştü. Çok dikkat etmem gerekiyordu ama o hafta çok ağladiğim için kısaldığını düşünüyorum. Sonra dedim ki Allah o ömrü verdiyse ne olursa olsun doğacak vermediyse de ben be yaparsam yapayım olmayacak. Dikkat ettim kendime ama sürekli yatmadım dışarıda çıkıyorum evde de hep yatmıyorum yorulmuyorum sadece…bebeğimi sağlıkla doğuracağıma inanıyorum çok şükür 30. Haftaya geldik. Uzunluk en son 26mm ölçüldü. İnşallah sağlıkla gününde doğar serklaj olacaklara tavsiyem ağlamayın, üzülmeyin bu da bir süreç ve doktorunuz iyiyse sizin için en iyisi bu emin olun bişey okumuştum bebek annenin her duygusunu üzerine alıyormuş yani mutluysan ondan üzgünsen yine kendinden sanıyormuş o yüzden merak etmeyin güzel olacağına inanın ve kötü ihtimali konuşmayı bırak düşüncenizden bile geçirmeyin. İnsan konuştuğu herşeyi çeker …ben öyle yapıyorum hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına alacağına inanıyorum biz çok güçlüyüz hepsi geçecek

Evettt canım benim yarın 11de gidiyorum doğuma dualarınızı bekliyorum
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ömrünüz uzun olsun birlikte hep güzel günleriniz anılarınız olsun ömür yolculuğunuzda hep sımsıkı tutsun elleriniz sağlık sıhhat diliyorum bebişin sen ve eşine çok mutlu ol

Canım hunileşme bende de var bu genel olarak beklenen bir şey uzunluk için bir şey dedi mi doktorun Bebek iyiyse,tahlillerin temizse moralini bozma
Yatış verebilirim dedi simdi sonucları bekliyoruz bakalım biraz suratı düştü öyle görünce onunda ınsallah sıkıntılı değildir

Ya maşallah inşallah çok daha ileri haftalara gidebilirsin umarım sureç bizim içinde güzel devam eder sırayla sağlıklı birer doğumla elenelim

Kızlar bana bildirim gelmiyor bende mesajlaşma yok sanıyorum burayı çok iyi bilmiyorum tarif eder misiniz ne yapayım ayarlar felan

Kııızzz pırtlattın mı delüüü allahım hayırlısyla sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Sevin beni hastanede
Deli kız
Sor bakalim ne diycekk. Sen 2.doz tetoyu oldun dimi asko
Ay sor kizz ne olursa gitmemiz lazimmis cidden
Gerci az cok biliyoruz da. Yinede sor
Oldun canım 25 eylülde oldum karma aşı hayatımı kaydırmıştı ama Tetanoz sinekısırığı gibi geçti onun için belki de konuşmamışız seninle sorucam iki gecedir saat sabah 6ya doğru midem mi ağrıyor aniden yoksa tekme mi yiyorum kaburgama tam anlayamıyorum, uyanıyorum sonra tuvalete kalkıyorum ayağa kalkınca üç dört adım atınca geçiyor, gidince doktora şunu da sorucam DAHA NERELERİM AĞRIYCAK diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…