Birde canım kimin kaç hafta olduğunu nerde görüyoruzCanım hunileşme meselesi serklajlı olduğun için aşırı önemli bir durum değil bence zaten aşağısı kapalı uzanıp dinleneceksin şekerim, canını sıkma lütfen yatış verme meselesini hunileşmeden mi söylüyor? Sen normalde hareketli bir kuş musun yani gün içinde dinlenme durumun falan nasıl? Hunileşmeyi benim doktorum konu bile etmiyordu yani acaba sen stres olduğun için mi öyle dedi canım tam bilemedim ama canını sıkma lütfen doktor yatış bile verse sonuçta sizin iyiliğiniz için biraz gözlem altında tutmak isteyebilir canım emin ellerde olursun senin de kafan rahat olur
En üstte konuyu takip et gibi bi seçenek var ordan bildirimi açınca kim mesaj atarsa bildirim geliyor toplanıyoruz burdaeğer yok benim kafam şişer dersen gün içinde mutlaka bir kere uğra çenemiz düşüktür bizim
Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi O da şurda yazılmış kendi takvimini ekliyorsun canım sonra sanırım görünüyor herkesinki onuBirde canım kimin kaç hafta olduğunu nerde görüyoruz
Tamam perşembeye kadar dinlenmeyi arttır canım Beslenmeni de düzenle kaçamaklar yapma stres sıkıntı ağlamak yok, bi baksın perşembe günü, aşırı acil bir durum olsa hasta da olsa yatırırdı seni öyle giderdi iznineDoktorum rahatsızlanmış perşembeye aldılar randevumu ya poff gideydim iyiydi
Ya konu kilodan açılmışken acaba kim kaç kilo aldı sürekli yatıyoruz merak ediyorumBen 1.5 kilo verdim demiştim ya kuzular sanki karnım küçüldü ya geri alıcam o kiloyu olmaz ya çocuum açsa
Ben geçen hafta 12ydiYa konu kilodan açılmışken acaba kim kaç kilo aldı sürekli yatıyoruz merak ediyorum
Teşekkür ederim canımmmmEki Görüntüle 3664858 Bak canım burda üstte bende takibi bırak yazıyor ya orda takip et mi yazıyor sende ordan açtım ben bildirimleri konuyla ilgili
İyi sanki 32 haftayaBen geçen hafta 12ydişimdi 10 oldu neyseki
Çıkma tartıya napacaksın amaaannn ben şekerden tırstığım için dikkat etmeye başladım çocuk içimden çıkabilsin diyeİyi sanki 32 haftayabilmiyorum ama çok yatıyoruz çok korkuyorum tartıya çıkmaktan
Ay bende sürekli hamur işi istiyorumÇıkma tartıya napacaksın amaaannn ben şekerden tırstığım için dikkat etmeye başladım çocuk içimden çıkabilsin diyegeçen hafta hamur işine sarmıştım
Çok şükür ciddi bir sıkıntım yok ya belki de ben evham yaptım Bebek büyüdükçe normaldir belki de o yüzden düşünmemeye çalışıyorumTamam perşembeye kadar dinlenmeyi arttır canım Beslenmeni de düzenle kaçamaklar yapma stres sıkıntı ağlamak yok, bi baksın perşembe günü, aşırı acil bir durum olsa hasta da olsa yatırırdı seni öyle giderdi iznine
Ben galiba 7 kilo falan aldımYa konu kilodan açılmışken acaba kim kaç kilo aldı sürekli yatıyoruz merak ediyorum
Yaaa maşallahBen galiba 7 kilo falan aldım
Doğuma kadar 10 kilo daha alsam bebişko da güzel bir kiloda olsa iyi olacakYaaa maşallahumarım bende o haftalara o kadar olurum
Selam canım benim bende de var hunılesme gecen hafta ogrendım, ılk ıkı gun cok uzuldum ama sımdı kabullendım , dua edıp , bolca dınlenerek sabırla bekleyecegız başka çaremiz yok, Allah inşallah bızede zamanında bebegımızı kucagımıza almayı nasıp ederKızlar günaydın biraz canım sıkıldı kontrolüö vardı hunileşme varmıs
İşte o beladan kurtulmak lazım hem de sürekli aç hissediyorum yedikçeAy bende sürekli hamur işi istiyorum
Ne güzel işte maviş sen kendinekilo sınırı koyma benimle göre şekilleniyorsun zatenBen galiba 7 kilo falan aldım
Amin canımSelam canım benim bende de var hunılesme gecen hafta ogrendım, ılk ıkı gun cok uzuldum ama sımdı kabullendım , dua edıp , bolca dınlenerek sabırla bekleyecegız başka çaremiz yok, Allah inşallah bızede zamanında bebegımızı kucagımıza almayı nasıp ederbu arada bugun dogum yapan arkadasımıza hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı inşallah biz tüm sabırla bekleyen anne adaylarının başına
Gerçekten mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?