Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Birde canım kimin kaç hafta olduğunu nerde görüyoruz

Bak canım burda üstte bende takibi bırak yazıyor ya orda takip et mi yazıyor sende ordan açtım ben bildirimleri konuyla ilgili

Doktorum rahatsızlanmış perşembeye aldılar randevumu ya poff gideydim iyiydi
Tamam perşembeye kadar dinlenmeyi arttır canım Beslenmeni de düzenle kaçamaklar yapma stres sıkıntı ağlamak yok, bi baksın perşembe günü, aşırı acil bir durum olsa hasta da olsa yatırırdı seni öyle giderdi iznine

Ben 1.5 kilo verdim demiştim ya kuzular sanki karnım küçüldü ya geri alıcam o kiloyu olmaz ya çocuum açsa

Çok şükür ciddi bir sıkıntım yok ya belki de ben evham yaptım Bebek büyüdükçe normaldir belki de o yüzden düşünmemeye çalışıyorum

Kızlar günaydın biraz canım sıkıldı kontrolüö vardı hunileşme varmıs
Selam canım benim bende de var hunılesme gecen hafta ogrendım, ılk ıkı gun cok uzuldum ama sımdı kabullendım , dua edıp , bolca dınlenerek sabırla bekleyecegız başka çaremiz yok, Allah inşallah bızede zamanında bebegımızı kucagımıza almayı nasıp eder bu arada bugun dogum yapan arkadasımıza hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı inşallah biz tüm sabırla bekleyen anne adaylarının başına

Ay bende sürekli hamur işi istiyorum
İşte o beladan kurtulmak lazım hem de sürekli aç hissediyorum yedikçe neyse unu bir kenara kaldırdım görmeyince yapasım gelmiyor
Ben galiba 7 kilo falan aldım
Ne güzel işte maviş sen kendinekilo sınırı koyma benimle göre şekilleniyorsun zaten benim doktorum 6 kilo doğurmak istemiyorsan dikkat et deyince etmeye başladım

Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…