- 22 Ekim 2022
- 1.706
- 1.137
- 83
Oluyordu ilk dikiş zamanları hep vardı zaten kasılma ağrı sonra yavaş yavaş azaldı son zamanlarda yine başlamıştı iyice ağırlaştığım dönemlerdeUzandığın zamanlar da oluyor muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyordu ilk dikiş zamanları hep vardı zaten kasılma ağrı sonra yavaş yavaş azaldı son zamanlarda yine başlamıştı iyice ağırlaştığım dönemlerdeUzandığın zamanlar da oluyor muydu
Merhabalar 33.oldum sükür. Kasık ağrıları korkulacak ağrılar değil. Şiddetlenmediği sürece kan gelmşyorsa korkmayın rahminiz büyüyor. Ama kontrol de edin. Ağrı oldu mu sol tarafınıza yatın. 20li haftalar korkunç zor haftalar insan vucudunu dinlemekten yoruluyor her şeyden bir şey çıkarıyor. Onemli bir şey değildir ama çok rahatsız oluyorsanız doktorunuzu bilgilendirinMerhaba, kacıncı haftadasınız? Ben20.haftaya gırıyorum, sağ kasıgımda dünden berı gecmeyen bır ağrı var, tum gundur yatıyorum sol , sırt ustu azalmadı. Ayaga kalkıncada agrı devam edıyor , korkmalı mıyım bılemedımperşembe gunu randevum var, sız neler yasadınız yada yasıyorsunuz ?
Az kalmıs sızın dogumınuzaMerhabalar 33.oldum sükür. Kasık ağrıları korkulacak ağrılar değil. Şiddetlenmediği sürece kan gelmşyorsa korkmayın rahminiz büyüyor. Ama kontrol de edin. Ağrı oldu mu sol tarafınıza yatın. 20li haftalar korkunç zor haftalar insan vucudunu dinlemekten yoruluyor her şeyden bir şey çıkarıyor. Onemli bir şey değildir ama çok rahatsız oluyorsanız doktorunuzu bilgilendirin![]()
Aminn insallahAz kalmıs sızın dogumınuzadarısı bızlere ınsallah bu haftaları gormek
agrıya baska bır belırti eslık etmıyor , ara ara bacağıma vuruyor
ama gun boyu devam ettı , kasık agrıları gun boyu devam edıyor mu?
Evet kullanıyorum ıceyım sımdı tesekkur ederımAminn insallahsiyatik ağrılar oluyor onlar kasığa ve bele vurur ve bikaç gun bile sürdüğü oluyor. Magnezyum kullanıyorsanız alın rahatlarsınız
Ya evet kizlardan ses gelmedi bende merak ettim
Minik kuşum sen ağrıları çok kafana takma bak şimdi 33te, uzun süre uzanmıştım kalktım bacağıma kadar ağırdı içerde bebekler büyüdkçe ağrı artıyor sanırım ben serklaj öncesi ağrım olduğunda apandisit bile düşünmüştüm enfeksiyonmuş, düzenli tahlil veriyorsan endişe edecek bir durum yok zaten doktorun da normal diyecektir ama tabiki yine de randevunda sor bana fitil de vermişti lanet olası endolüTamam canım korktum bugğn biraz sık oldu göbek altında ara ara kasılma var
Ay evet gercekten bizi merakta bıraktı kızlar yaa
Acaba Whatsap grubuda kursak mı katılmak ısteyenlere sonra dıleyen cıkabılır . Boylece bır sekılde daha hızlı ulasabılırız bırbırımızeAy evet gercekten bizi merakta bıraktı kızlar yaa
Bi dürtebilsek güzel olurduuu
Canım yasak burda wp grup kurmak falan. Genelde ceza yiyorlar haberin olsunAcaba Whatsap grubuda kursak mı katılmak ısteyenlere sonra dıleyen cıkabılır . Boylece bır sekılde daha hızlı ulasabılırız bırbırımıze
Aaa bılmıyordumCanım yasak burda wp grup kurmak falan. Genelde ceza yiyorlar haberin olsun![]()
Enfeksiyon çok mu yüksek? Antibiyotiklerle toparlarsın inşallah canımYazamadım kızlar hala hastanede yatıyorum. Sonuclarım iyi gelmiyor bakteri falan da üremiş antibiyotik baslandı. Nolur dua edin![]()
Crp bakılmadı vajinal kültürde bi bakteri üremiş ondan baslandı. Nstde de ufak ufak kasılmalarım cıkıyor onun içinde ilaç veriyorlar bakalım cok korkuyorum. Hunileşme için de bugun tekrar muayene edicekEnfeksiyon çok mu yüksek? Antibiyotiklerle toparlarsın inşallah canım![]()
İnşallah çabucak toparlarsın canım dualarımız seninle şu an en güvenli yer hastane hemen müdahale edebiliyorlarCrp bakılmadı vajinal kültürde bi bakteri üremiş ondan baslandı. Nstde de ufak ufak kasılmalarım cıkıyor onun içinde ilaç veriyorlar bakalım cok korkuyorum. Hunileşme için de bugun tekrar muayene edicek![]()
Gecmıs olsun canım , bende de vardı kulturde cıkmıstı enfeksıyon 3 kez , antıbıyotık kullandım hatta yenı bıtırdım kontrolum olacak , antıbıyotık ıle temızlenıyor benım kı serklaj sonrası tekrarlamıstı ameliyat sırasında tekrar enfeksiyon olabılıyormus, onemlı olan hastalıgı bılıp ona gore tedavının yapılması ıcını ferah tutCrp bakılmadı vajinal kültürde bi bakteri üremiş ondan baslandı. Nstde de ufak ufak kasılmalarım cıkıyor onun içinde ilaç veriyorlar bakalım cok korkuyorum. Hunileşme için de bugun tekrar muayene edicek![]()
Yarında benım kontrolum var kızlar bana da dua edin lütfenGecmıs olsun canım , bende de vardı kulturde cıkmıstı enfeksıyon 3 kez , antıbıyotık kullandım hatta yenı bıtırdım kontrolum olacak , antıbıyotık ıle temızlenıyor benım kı serklaj sonrası tekrarlamıstı ameliyat sırasında tekrar enfeksiyon olabılıyormus, onemlı olan hastalıgı bılıp ona gore tedavının yapılması ıcını ferah tutarkadaslarında dedıgı gıbı en guvenlı yerdesın en ıyı sekılde tedavın yapılacaktır , bızı habersız bırakma dualarımız senınle
![]()