- 8 Eylül 2025
- 467
- 378
- 18
- 34
Benimde saat 2 de randevum bir aksilik olmazsaYarında benım kontrolum var kızlar bana da dua edin lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde saat 2 de randevum bir aksilik olmazsaYarında benım kontrolum var kızlar bana da dua edin lütfen![]()
Edelim canım
Canım dualarımız seninle. Hersey yolunda gidecek insallah. Enfeksiyondan birsey olmaz. Hepimizde sürekli oluyor. Ben daha 1 hafta oldu birakali antibiyotik bende de vardi. Halada sifir degil mesela.Yazamadım kızlar hala hastanede yatıyorum. Sonuclarım iyi gelmiyor bakteri falan da üremiş antibiyotik baslandı. Nolur dua edin![]()
Kuzucum hersey yolunda ilerlesinYarında benım kontrolum var kızlar bana da dua edin lütfen![]()
Canım dikiş bunun icin var zaten. Sen bolca yat hic kalkma. Hersey bu sekilde geciyor serklajda. Yatacaksin ayaklarinin altina minder koy wc dışında kalkmamaya çalış. Yemegini yatarak ye.Kızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin![]()
Insallah hepinize dua ettım sımdı cok sağolun sızlerde. Hunileşme var hala da takip edıcez en az 2 gun yatış dedo işteİ
Iyı dınlenmeler canım , guvenlı yerdesın , sabır ve dua edelım kuzum hersey guzel olacakInsallah hepinize dua ettım sımdı cok sağolun sızlerde. Hunileşme var hala da takip edıcez en az 2 gun yatış dedo işte
Canım cok gecmıs olsun, Allah bırdaha o sancıları yaşatmasın zamanı gelmedenKızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin![]()
Bu sancılar için endolün faydasını gören çok inşallah seninkide geçer. Bol bol su için mümkün oldukça yat sadece tuvalet için kalk ayağa canım. Süreç kolay değil ama moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor inşallah hepimiz dua ediyoruzKızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin![]()
Canım enfeksiyon bende de aşırıydı yatış yapılmıştı serklaj öncesi, inşallah en kısa sürede en güzel sonuçları alcaksınInsallah hepinize dua ettım sımdı cok sağolun sızlerde. Hunileşme var hala da takip edıcez en az 2 gun yatış dedo işte
Merhabalar canım, serklaj bebeklerimizin hayatını kurtardı çok şükürKızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin![]()