Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Insallah hepinize dua ettım sımdı cok sağolun sızlerde. Hunileşme var hala da takip edıcez en az 2 gun yatış dedo işte

Kızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin 🤲🏻

Yazamadım kızlar hala hastanede yatıyorum. Sonuclarım iyi gelmiyor bakteri falan da üremiş antibiyotik baslandı. Nolur dua edin 🙏🏻
Canım dualarımız seninle. Hersey yolunda gidecek insallah. Enfeksiyondan birsey olmaz. Hepimizde sürekli oluyor. Ben daha 1 hafta oldu birakali antibiyotik bende de vardi. Halada sifir degil mesela.
Stres olma sakin ol. Kasılmalar icinde ilac veriyorlardır sen merak etme sen. Bebegine güven Canım benim 🌸

Kızlar merhaba bugün doktora gittim serklaj olmasa doğurabilr mişim dünkü yaşadıklarım sancıymış endolü günde 4 e çıkardı akıntı var yine antibiyotik verdi cumartesi tekrar kontrolüm var eşime bu sancılar artarsa erken doğum olur ilacı tam alsın demiş biraz canım sıkıldı dikişim açılmamış baktı iyi duruyor dedi duşlarınıza beni de dahil edin 🤲🏻
Canım dikiş bunun icin var zaten. Sen bolca yat hic kalkma. Hersey bu sekilde geciyor serklajda. Yatacaksin ayaklarinin altina minder koy wc dışında kalkmamaya çalış. Yemegini yatarak ye.
Dikkat et bol su ic. Magnezyumunu ihmal etme. Hersey yoluna girer canını sıkma. Bebisin biraz daha büyüdüğünde zaten bu ihtimallerde birer birer ortadan kalkar.

Canım cok gecmıs olsun, Allah bırdaha o sancıları yaşatmasın zamanı gelmeden 🙏🏻. İlaclarımızı duzenlı alırsak zamanı uzatacagımızı dusunuyorum, bolca dinlen , ıcını ferah tutmaya çalıs, canın sıkıldıgında yaz bız buralardayız 😊🥰

Bu sancılar için endolün faydasını gören çok inşallah seninkide geçer. Bol bol su için mümkün oldukça yat sadece tuvalet için kalk ayağa canım. Süreç kolay değil ama moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor inşallah hepimiz dua ediyoruz 🤲🏻☺️

Insallah hepinize dua ettım sımdı cok sağolun sızlerde. Hunileşme var hala da takip edıcez en az 2 gun yatış dedo işte
Canım enfeksiyon bende de aşırıydı yatış yapılmıştı serklaj öncesi, inşallah en kısa sürede en güzel sonuçları alcaksın🙏🏻 arada rahat olduğunda burayada bak çok merak ettik seni🥹 hepsini doktor halledecek hiç canını sıkma🌸
Merhabalar canım, serklaj bebeklerimizin hayatını kurtardı çok şükür💖 endolü uzun süre kullandım günde 4 kere olacak şekilde, SU İÇMEYİ İHMAL ETME🥰, doktorum internette okuma yaptığım için bana kızmıştı, kar-zarar düşünmek zorundayız sancıyı en güvenli böyle durdururuz vs vs, çok su iç bebişinin suyunu toparlamaya yardımcı olur😍 endolü kestiğin gibi her şey eski haline geliyor canım verdikleri saatte uygula ve dolapta saklamaya çalış bekletmen gerekirse çünkü hızlı eriyor maalesef uygulamak zorlaşıyor💖 her zaman dualarımızdasın, saati saatine al🥰 06-12-18-00 olacak şekilde alarmlı al evde alacaksan

benim de yarın kontrolüm var kuzular yarın bayağı konuşacağız heralde çok kontrolü olan arkadaşımız var🥰🥰

Back
X