Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geldim askolarim. Sizi seviyorum.. cok agladim cok stres cektim resmen ya.. hastaneye gidelim falan dedi esim de sonra iste vazgectik az biraz düşük gibi çıktı tansiyon. Allahim yardımcımız olsun
Evet canım ölçtüm 13-8 çıkıyor şimdi ben şunun için söyledim dozu, benim dün hastanede 14 çıkınca doktor ilaç yazmak istemedi tekrar ölçtüğünde yüksek çıkarsa yaz dedi yazınca verdi ben ona daha önce sinirliyken yüksek çıktığını ama benim hissetmediğimi söyledim, yani belirti 0, ne baş ağrısı ne de farklı bir durum yoktu, bana ilaç şifresini gönderirken de ani baş ağrısı, şiddetli kasılma, aşırı baskı hissi hissedersen direkt hastaneye gel yazmıştı, yani biz hissetmiyoruz zaten hisseysek hızlıca ağzıma üç sarımsak atar geçerim, gece uyurken vs korkutuyor beni, şimdi en azından kafam daha rahat olur
Evet benim endokrin doktorum söyledi çogunu ama chatgbt'ye bütün ilaçlarını yaz bana bana gün içinde kullanım planı hazırla de güzel bir plan çıkarır sana
Evet benim endokrin doktorum söyledi çogunu ama chatgbt'ye bütün ilaçlarını yaz bana bana gün içinde kullanım planı hazırla de güzel bir plan çıkarır sana
Tamam cnm tesekkurler kızlar bu arada hıc oksurmemeye calısıyorum kendımı zorluyorum oksurmemek ıcın , oksurmek zarar mı rahım agzına sızın oldugu zaman ne yapıyorsunuz aynı sekılde hapşırmak ıcınde gecerlı onu da tutmaya calısıyorum
Tamam cnm tesekkurler kızlar bu arada hıc oksurmemeye calısıyorum kendımı zorluyorum oksurmemek ıcın , oksurmek zarar mı rahım agzına sızın oldugu zaman ne yapıyorsunuz aynı sekılde hapşırmak ıcınde gecerlı onu da tutmaya calısıyorum
Benim doktorum olmamasını istedi öksürük falan. Ben serklaj öncesi çok kötüydüm bir başladı mı duramıyordum kuru öksürüktü göğüs hastalıklarına gittim bir ilaç verdi kendi doktorumda uygun kullanabilirsin dedi öyle geçirdik canım