• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin yakınımda olmalarına rağmen gelip soran bile yok. O yüzden oğlumu kimseye emanet edemiyorum.

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻 daha bugün doktordaydim her doktorun serklaja yaklaşımı farklı benim 2 kaybım olduğu için ve rahim ağzım çok yumuşak olduğu için kesinlikle hareketlerimi kısıtlamamı ve doğuma kadar yatmamı istedi ☺️ tabi ki takdir Allah'tan ama ben sağolsun bakanım da olduğu için doktoruma güvenmeyi seçtim ☺️ çunku başarısız bir serklaj olmuştum o zaman bana 2-3 gün sonra ayaklan dediler ve işler benim için pek iyi gitmedi. Allah hepimizi evlatlarımıza sag salim ve ileri haftalarda kavuştursun inşallah 🤲🏻☺️
AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin oglumu emanet edecek kimsem yok

AMİN inşallah sizinde başınız sagolsun. Şükür ki bazı zorlu süreçleri atlatmışsınız her doktorun görüşü farklı olmakla birlikte her kadının vücut yapısı da farklı. Bugün tekrar ameliyat günü için gittim. Kafamda farklı sorularla geri döndüm. Çarşamba serklaj dikişi olucam. Gerekmedikçe kendimi yormadan özellikle 27 lı haftalara kadar kendimi çok yormayı düşünmüyorum. Bakanınız varsa kendinizi kesinlikle yormayın. Sonuçta normal hamile değiliz. Normal gebeler gibi davranamayız. Lakin oglumu emanet edecek kimsem yok
Normal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Normal hamilelere o kadar özendim kii ama olmadı benimde 13 haftalık olunca dikiş atılacak yazdıklarınızı okuyorum çok zor bir süreç gerçekten rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Wc ihtiyacımızda bile acaba bişey olacak mı diye korkuyoruz. Ama normal hamileler maşallah tatile bile gidiyor😁 hiç korkmayın ameliyattan sonrasında tedbir alırsanız dinlenirseniz inşallah bişeycik olmaz. Amin inşallah 🤲

Bugün bende aynı şeyi düşündüm. Wc ihtiyacımızda bile acaba bişey olacak mı diye korkuyoruz. Ama normal hamileler maşallah tatile bile gidiyor😁 hiç korkmayın ameliyattan sonrasında tedbir alırsanız dinlenirseniz inşallah bişeycik olmaz. Amin inşallah 🤲
Aminnn öyle yapcam ne yapalım benim birde tüp bebek 😔

Back
X