• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya benim canım birazda tatlı gerçi ne zaman böyle desem bir deli cesaretiyle hallediyorum korktuğum ne varsa doktoruma dikisi doğumu sorunca ya sen düşünme onları diyo bana 😁 bende Ağustos ayında yaptım doğumu ama oğlumu aldığım an hepsi bitti gerçekten ben onu severken geri kalan işleri hallettiler hiç hissetmedim duymadım bile oğluma o kadar odaklanmışım ki 🥰🥹
Öncekiler tecrübe olsun bize bunlarda inşallah daha rahat olur 🤲

Kızlar 😔 yeni fark ettim progestan dan kaynaklı sadece iç dudakta kaşıntı ve şişlik var sanıyordum , sivilce gibi benek benek enfeksiyon kapmış . Yaşayan var mı bu durumu inanılmaz çöktüm bir anda 😔
Canım benim de dün gece elime değdi çok korktum. Agrımda büyük ihtimalle ondan oluyor, idrar yaparken özellikle çok fazla agrım oluyor. Bana antibiyotik yazmış 10 günlük. Hemşire ameliyat sonrası yara olacak birkaç gün sonra geçer dedi. Tabi sizin farklı durum olabilir.

Canım benim de dün gece elime değdi çok korktum. Agrımda büyük ihtimalle ondan oluyor, idrar yaparken özellikle çok fazla agrım oluyor. Bana antibiyotik yazmış 10 günlük. Hemşire ameliyat sonrası yara olacak birkaç gün sonra geçer dedi. Tabi sizin farklı durum olabilir.
Benimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.

Benimki dışarıdan gözle görülür iltihaplı minik şişlik . Ağrım sızım hiç yok o bölge rahatsız edici şu an sadece , kaşıntı var ve çamaşıra değdikçe rahatsız ediyor. Antibiyotiğin de yarın son günü.
Sık sık çamaşır değişikliği yapsan iyi olur,

Yarın doktora gitmeyi ihmal etme canım. Birde progestanı agızdan olanı alırsan senin için daha iyi olur. Antibiyotiği neden az vermişki bana hem ameliyat öncesi verdi hemde sonrası için

İnşallah canım evet burdan da herkes görsün karından 40mm çok iyi dediler perinatoloji vajinadan baktı ve açıklığı gördü rahim ağzı kısa dedi sonra farkı bir perinatolojiye daha gittim o da aynı şeyi söyledi siz siz olun ölçtürün fark etmesek erken doğum kaçınılmazdı en azından bu şekilde önlem alınıp daha dikkatli olunuyor
Canım geçmiş olsun nasılsın.. Bu rahim ağzı kısalıgının bir belirtisi oldu mu sende. Nasıl anlasıldı ki

Back
X