• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Boyu için kesin bişey söyleyemem diye söylemiyorum doktor kilosu şimdilik iyi 3 kilo 300 gram gibi bişey dedi devlet hastanesine gittiğimiz için pek kaliteli Usg fotosu olmuyordu biz de istemiyoruz bişey anlaşılmıyor diye 😄 çocuğun yüzü bize sürpriz olacak görmedik çünkü hiç
Yaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadece🤣 maşallah yerim onu🥰😚

Ay hiç uğraşacak halim yok bugün az önce bir ördek yürüyüşü denedik bacağıma kramp girdi kitlendim kalkamadım yerden gülme krizine girdim 😅😅
Ya 😁😁 hamilelik bazen çok komik😁
Yeni yakın denemedim kramp ağrım geçsin yarın denerim artık 😅 unutturma bana olur mu
Tamam yarin deneyeceksin😁
Bakalim dogru mu

Yaa benim bebişi herkes babasına benzetti doktor yanaklarını bana benzetti sadece🤣 maşallah yerim onu🥰😚
Ooooiyyysss yesinler onların yanaklarını 🥰🥰🧿🧿
Benim oğluşum gecenlerde biraz gösterdi yüzünü babasına benziyordu, sonra bir tane daha esnerken gosterdi doktorumuz o zamnada bana benziyordu😁 bakalim hangimize benzeyecek🤤🧿

Yani olabilir böyle şeyler sonuçta sürekli hazır bekleyemeyiz sen düşünme onları 😍 saglıkla doğuralım da
Evet dimi ya inşallah 🤲🏻
Ooooiyyysss yesinler onların yanaklarını 🥰🥰🧿🧿
Benim oğluşum gecenlerde biraz gösterdi yüzünü babasına benziyordu, sonra bir tane daha esnerken gosterdi doktorumuz o zamnada bana benziyordu😁 bakalim hangimize benzeyecek🤤🧿
Yaa senin ki de mı erkek 😍 isim düşündünüz mü hiç 😁

Back
X