- 16 Eylül 2024
- 8.399
- 7.990
- 118
Sipariş alınmıştır muhtemelen bakalim ne cikacak kargodanAma ben turuncu istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sipariş alınmıştır muhtemelen bakalim ne cikacak kargodanAma ben turuncu istiyorum![]()
Oyyy sevsinler onuuuuO zaman da kızımın şapşik hallerine güleriz![]()
Eveet benimde oğluşum olacak, seninde erko galibaaEvet dimi ya inşallah
Yaa senin ki de mı erkekisim düşündünüz mü hiç
![]()
Senin haftalarda başlamıştı çok sertleşiyordu karnım nefes alamıyordum sonra geçiyordu başladı mı senin deOyyy sevsinler onuuuuminicik ne tatlı olacaklar yaaaa.
Senin bu kasılmalar falan kaçıncı haftalarda olmaya basladi canım hatirliyor musun
Ay iyi bariii. Rahatladım su an..Senin haftalarda başlamıştı çok sertleşiyordu karnım nefes alamıyordum sonra geçiyordu başladı mı senin de
EvetEveet benimde oğluşum olacak, seninde erko galibaa
Ayy sorma yarali yerime dokundun
Isim bulamadik henüz yaa. Siz düşündünüz müüüü
Endişelenme ben doktoruma sorduğumda gayet normal artık demişti o haftalar içinAy iyi bariii. Rahatladım su an..
Evet kuzum ya. Bugun aksam sertleşme olurken biraz ağrı da eşlik etti. Yada büyüyor ondan mı iç karnım agri yapiyor sanki çekistiriliyor gibi bir his
Yaa ne güzel isim bulmusssEvetoğlum Batuhan olacak demiş anneme biz bu ismi hiç konuşmamıştık aslında ama aklımıza yazdık
Oğuzhan düşünüyoruz çokta karar vermedik aslında
![]()
Sagol canım valla rahatladım cidden. Bende sorayim gittigimde.Endişelenme ben doktoruma sorduğumda gayet normal artık demişti o haftalar için
Kiloma rağmen çok şükür tansiyon şeker sorunu yaşamadım ama ağrılarım çok fazla oldu bel ağrısı çok çektim ilk 4 5 ay ciddi kusmalarım oldu kan kustuğum bile oldu ama aslında en büyük sorun desteksizlik oldu tek başımaydım eşim elinden geleni yaptı ama işe gittiği zaman yalnızlıkla yüzleşmek çok zor oldu yeni taşınmıştık şehirden köye geldik kimseyi tanımıyorum tanıdıklarım da hep akraba arkadaş yok evin içinde tıkılıp kalmak çok yordu çok şükür geçti hepsi bel ağrısı hariçSagol canım valla rahatladım cidden. Bende sorayim gittigimde.
Sağlıklı olsun da bebegim hersey gelip geçer..
Hamileliginde en zorlandigin sey ne oldu serklajdan sonra ?
Ay keşke bacıSipariş alınmıştır muhtemelen bakalim ne cikacak kargodan![]()
Onun ismi de AlperenYaa ne güzel isim bulmussscok beğendim bence tatlı. Büyük ogluşun ismi ne paylasmak istersen tabi
Oğuzhan da güzel ama. Ama ben olsam oglumun sectigini koyardım galiba![]()
Ya yakın olsak birbirimize gider geliriz diyeceğim de yine gidemeyiz diceksiniz serklaj problemssssss neyse bitti artık kızın sana arkadaş olucakKiloma rağmen çok şükür tansiyon şeker sorunu yaşamadım ama ağrılarım çok fazla oldu bel ağrısı çok çektim ilk 4 5 ay ciddi kusmalarım oldu kan kustuğum bile oldu ama aslında en büyük sorun desteksizlik oldu tek başımaydım eşim elinden geleni yaptı ama işe gittiği zaman yalnızlıkla yüzleşmek çok zor oldu yeni taşınmıştık şehirden köye geldik kimseyi tanımıyorum tanıdıklarım da hep akraba arkadaş yok evin içinde tıkılıp kalmak çok yordu çok şükür geçti hepsi bel ağrısı hariç![]()
Anası daha fazla kafayı yemeden doğsa iyi olacakYa yakın olsak birbirimize gider geliriz diyeceğim de yine gidemeyiz diceksiniz serklaj problemssssss neyse bitti artık kızın sana arkadaş olucak![]()
Sorunlarinin olmamasi güzel canimKiloma rağmen çok şükür tansiyon şeker sorunu yaşamadım ama ağrılarım çok fazla oldu bel ağrısı çok çektim ilk 4 5 ay ciddi kusmalarım oldu kan kustuğum bile oldu ama aslında en büyük sorun desteksizlik oldu tek başımaydım eşim elinden geleni yaptı ama işe gittiği zaman yalnızlıkla yüzleşmek çok zor oldu yeni taşınmıştık şehirden köye geldik kimseyi tanımıyorum tanıdıklarım da hep akraba arkadaş yok evin içinde tıkılıp kalmak çok yordu çok şükür geçti hepsi bel ağrısı hariç![]()
Haftada 1 gün bir evde toplanıp uzanma partisi yapardik ne olmusYa yakın olsak birbirimize gider geliriz diyeceğim de yine gidemeyiz diceksiniz serklaj problemssssss neyse bitti artık kızın sana arkadaş olucak![]()
Ay en zorlardan biri bence bu isim secme isiOnun ismi de Alpereneşim oğuzhana daha yakın ama bende batuhana ısındım açıkcası
![]()
Çok şükür bu günlerimize Allah daha kötüsünü vermesin bebeklerimiz sağlıcakla doğsun benim gibi gurbet annelerine arkadaş yoldaş olsun yavrularıSorunlarinin olmamasi güzel canim
Digerleri de gecer gider gitti bile hatta. Bir sekilde zor da olda tamamlamissin ama simdi önünde sahane günler var
Zaten gerekli olmayanlar hep yakin gerekliler hep uzaktir ya
Bel agrisi da bitti bitiyor dayan![]()
Öyle canım bin şükürÇok şükür bu günlerimize Allah daha kötüsünü vermesin bebeklerimiz sağlıcakla doğsun benim gibi gurbet annelerine arkadaş yoldaş olsun yavruları![]()
Beni bugün hastanede zorbaladılar kiloluyum diyeHaftada 1 gün bir evde toplanıp uzanma partisi yapardik ne olmus![]()