• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Senin haftalarda başlamıştı çok sertleşiyordu karnım nefes alamıyordum sonra geçiyordu başladı mı senin de
Ay iyi bariii. Rahatladım su an..
Evet kuzum ya. Bugun aksam sertleşme olurken biraz ağrı da eşlik etti. Yada büyüyor ondan mı iç karnım agri yapiyor sanki çekistiriliyor gibi bir his

Eveet benimde oğluşum olacak, seninde erko galibaa😍
Ayy sorma yarali yerime dokundun😂
Isim bulamadik henüz yaa. Siz düşündünüz müüüü
Evet 😍 oğlum Batuhan olacak demiş anneme biz bu ismi hiç konuşmamıştık aslında ama aklımıza yazdık 😁 Oğuzhan düşünüyoruz çokta karar vermedik aslında 😁

Ay iyi bariii. Rahatladım su an..
Evet kuzum ya. Bugun aksam sertleşme olurken biraz ağrı da eşlik etti. Yada büyüyor ondan mı iç karnım agri yapiyor sanki çekistiriliyor gibi bir his
Endişelenme ben doktoruma sorduğumda gayet normal artık demişti o haftalar için

Evet 😍 oğlum Batuhan olacak demiş anneme biz bu ismi hiç konuşmamıştık aslında ama aklımıza yazdık 😁 Oğuzhan düşünüyoruz çokta karar vermedik aslında 😁
Yaa ne güzel isim bulmusss 😍😍 cok beğendim bence tatlı. Büyük ogluşun ismi ne paylasmak istersen tabi 😍
Oğuzhan da güzel ama. Ama ben olsam oglumun sectigini koyardım galiba 🤤

Endişelenme ben doktoruma sorduğumda gayet normal artık demişti o haftalar için
Sagol canım valla rahatladım cidden. Bende sorayim gittigimde.
Sağlıklı olsun da bebegim hersey gelip geçer..

Hamileliginde en zorlandigin sey ne oldu serklajdan sonra ?

Sagol canım valla rahatladım cidden. Bende sorayim gittigimde.
Sağlıklı olsun da bebegim hersey gelip geçer..

Hamileliginde en zorlandigin sey ne oldu serklajdan sonra ?
Kiloma rağmen çok şükür tansiyon şeker sorunu yaşamadım ama ağrılarım çok fazla oldu bel ağrısı çok çektim ilk 4 5 ay ciddi kusmalarım oldu kan kustuğum bile oldu ama aslında en büyük sorun desteksizlik oldu tek başımaydım eşim elinden geleni yaptı ama işe gittiği zaman yalnızlıkla yüzleşmek çok zor oldu yeni taşınmıştık şehirden köye geldik kimseyi tanımıyorum tanıdıklarım da hep akraba arkadaş yok evin içinde tıkılıp kalmak çok yordu çok şükür geçti hepsi bel ağrısı hariç 😅

Kiloma rağmen çok şükür tansiyon şeker sorunu yaşamadım ama ağrılarım çok fazla oldu bel ağrısı çok çektim ilk 4 5 ay ciddi kusmalarım oldu kan kustuğum bile oldu ama aslında en büyük sorun desteksizlik oldu tek başımaydım eşim elinden geleni yaptı ama işe gittiği zaman yalnızlıkla yüzleşmek çok zor oldu yeni taşınmıştık şehirden köye geldik kimseyi tanımıyorum tanıdıklarım da hep akraba arkadaş yok evin içinde tıkılıp kalmak çok yordu çok şükür geçti hepsi bel ağrısı hariç 😅
Ya yakın olsak birbirimize gider geliriz diyeceğim de yine gidemeyiz diceksiniz serklaj problemssssss neyse bitti artık kızın sana arkadaş olucak🥰🧿

Sorunlarinin olmamasi güzel canim 🙏🙏
Digerleri de gecer gider gitti bile hatta. Bir sekilde zor da olda tamamlamissin ama simdi önünde sahane günler var 😍
Zaten gerekli olmayanlar hep yakin gerekliler hep uzaktir ya 😐
Bel agrisi da bitti bitiyor dayan😍

Sorunlarinin olmamasi güzel canim 🙏🙏
Digerleri de gecer gider gitti bile hatta. Bir sekilde zor da olda tamamlamissin ama simdi önünde sahane günler var 😍
Zaten gerekli olmayanlar hep yakin gerekliler hep uzaktir ya 😐
Bel agrisi da bitti bitiyor dayan😍
Çok şükür bu günlerimize Allah daha kötüsünü vermesin bebeklerimiz sağlıcakla doğsun benim gibi gurbet annelerine arkadaş yoldaş olsun yavruları 🤲😊

Çok şükür bu günlerimize Allah daha kötüsünü vermesin bebeklerimiz sağlıcakla doğsun benim gibi gurbet annelerine arkadaş yoldaş olsun yavruları 🤲😊
Öyle canım bin şükür 🙏🙏
Amiiin sağlıcakla dogsun büyüsün bebislerimiz. En iyi arkadaslarimiz olacaklar 😍

Haftada 1 gün bir evde toplanıp uzanma partisi yapardik ne olmus 😍😁
Beni bugün hastanede zorbaladılar kiloluyum diye 😅 nst ye bağlayan hemşire hanım iki saat bulamadı bebeğin kalp atışını korktum bi taraftan da ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi çünkü tamamen kendi hatası geçen hafta da kiloluydum sonuçta yeni bişey değil işte kilo ver doğumdan sonra yok şöyle yok böyle 😅😅😅

Back
X