- 16 Eylül 2024
- 8.397
- 7.987
- 118
Dümdüz yaslanıp yerden kaldirmaya çalışacaksın dik durup.Atıyorum bacağı daha vakti var demek ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dümdüz yaslanıp yerden kaldirmaya çalışacaksın dik durup.Atıyorum bacağı daha vakti var demek ki![]()
Aşko o zaman sabirla beklee. Acele etme. Demek ki vakti var. Bebiş dogum kanalina girmis mi peki doktorun ne diyor bununla ilgili olarak ?Evet
umudum kırıldı![]()
Daha girmemiş girmiş olsa zaten bacak bacak üstüne atamıyormuşuzAşko o zaman sabirla beklee. Acele etme. Demek ki vakti var. Bebiş dogum kanalina girmis mi peki doktorun ne diyor bununla ilgili olarak ?
O zaman az daha vaktin var. Her aksam deneDaha girmemiş girmiş olsa zaten bacak bacak üstüne atamıyormuşuz![]()
Ay bayılırım böyle sürprizlereYatağa geçince söküp kaldıracaksın mecbur başka çaresi yok
Açıkçası pek araştırmadım ben kullananlar Park yatak önermedi bunların da tipi hoşuma gidiyordu arkadaşımla konuşurken modellerden atmıştım o da sürpriz yapmak istemiş almış gelmiş öyşelikle almış olduk![]()
Ben de öyle beğeniyorum bak bide şunlardan bu yatak tiplerinde bende gerekirse yanınauzanabilirim diye düşünüyorumAşkom bende odamıza park yatak alcam. Kendi odasini da yapcaz. Bu büyüyen kare besikler var odasına ondan alcam galiba. Hosuma gidiyor.
Belli olmaz belkide klasik cekmeceli besiklerden alirim. Dolabi sifonyeri de olur. Dolabi büyük olursa sifonyer belki almam ama bakalim da.
Çünkü benim ekstra depolama alanim yok. Mecburen yani birazda dolap fln almam lazim bebişimin esyalarini koymak için.
Ahsap beşik odamiza bende düşünmüyorum dedigin gibi bide onu saklama yeri bulmak zorunda olmak var isimiz bittiginde.
İnşallah Allah nasip etsin canımın içi her evlat başkadır hepsinden olsunBenim ki kız olsaydı muhtemelen kalede falan büyürdü Rapunzel misali oğlumun bile aşırı üstüne titriyorama içinde hep var kız babası olmak
![]()
bunları bende seviyorum kuzum ama sadece şunu düşünüyorum bebişim biraz büyüdüğünde istediği başka yatak olur belki ne bileyim arabalı falan belkiBen de öyle beğeniyorum bak bide şunlardan bu yatak tiplerinde bende gerekirse yanınauzanabilirim diye düşünüyorumEki Görüntüle 3650060
Ahahahnisan97 kız senin evlilik yıldönümün değil mi ne işin var burda gitsene
nerdehani kutlama ay bütün kocalar aynı mı yoksa
![]()
Bakıyorum zaten ama sadece bakıyorum kalkıp denediğim yokO zaman az daha vaktin var. Her aksam dene
Youtubedan videolar izlesen bebisi doguma itmek icin![]()
Dimii büyük bir dertten kurtardı sağ olsun ben düşünürken o mu bu mu diye delirirdimAy bayılırım böyle sürprizlerekeşke bana da sürpriz yapsalar
![]()
İşten gelirken çiçek toplamış gelmiş bizimki o kadar yetiyornisan97 kız senin evlilik yıldönümün değil mi ne işin var burda gitsene
nerdehani kutlama ay bütün kocalar aynı mı yoksa
![]()
Bakmayla olaydıBakıyorum zaten ama sadece bakıyorum kalkıp denediğim yok![]()
Ayyy misss en sevdiğimİşten gelirken çiçek toplamış gelmiş bizimki o kadar yetiyor![]()
Hiç dötümü kaldırasım gelmiyor vallaBakmayla olaydıhareket bebişim harekett
Ayyy misss en sevdiğim
Daha nooolsun
O zaman kızına yüklenme anasııı çocuk nasıl aşağı gelecekHiç dötümü kaldırasım gelmiyor valla![]()
Bom boş yol aksın gelsinO zaman kızına yüklenme anasııı çocuk nasıl aşağı gelecek![]()