• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Yatağa geçince söküp kaldıracaksın mecbur başka çaresi yok
Açıkçası pek araştırmadım ben kullananlar Park yatak önermedi bunların da tipi hoşuma gidiyordu arkadaşımla konuşurken modellerden atmıştım o da sürpriz yapmak istemiş almış gelmiş öyşelikle almış olduk 😂
Ay bayılırım böyle sürprizlere🤣🤣 keşke bana da sürpriz yapsalar🤣

Aşkom bende odamıza park yatak alcam. Kendi odasini da yapcaz. Bu büyüyen kare besikler var odasına ondan alcam galiba. Hosuma gidiyor.
Belli olmaz belkide klasik cekmeceli besiklerden alirim. Dolabi sifonyeri de olur. Dolabi büyük olursa sifonyer belki almam ama bakalim da.
Çünkü benim ekstra depolama alanim yok. Mecburen yani birazda dolap fln almam lazim bebişimin esyalarini koymak için.
Ahsap beşik odamiza bende düşünmüyorum dedigin gibi bide onu saklama yeri bulmak zorunda olmak var isimiz bittiginde.
Ben de öyle beğeniyorum bak bide şunlardan bu yatak tiplerinde bende gerekirse yanınauzanabilirim diye düşünüyorum
IMG_3644.webp

Ben de öyle beğeniyorum bak bide şunlardan bu yatak tiplerinde bende gerekirse yanınauzanabilirim diye düşünüyorumEki Görüntüle 3650060
bunları bende seviyorum kuzum ama sadece şunu düşünüyorum bebişim biraz büyüdüğünde istediği başka yatak olur belki ne bileyim arabalı falan belki 🥹 o yüzden pek almak istemedim büyük yatak. Bide zaten hep büyük yatakta yatacak minnoşken de beşikte yatsın be yavrumm dedimm 😁

Back
X