• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Biz rahat 2 aydır ayrıyız ben dönemiyorum 3 4 yastıkla uyuyorum diye bıraktı gitti 🤣 rahat edemiyorum diye yatağını bırakmak zorunda kaldı daha doğrusu 😂😂
Ya o normal canım benim kocam da kolum çarpar bir şey olur diye düşünerek iki ay başka yere gitmişti saçmalama adam gel buraya dedim ikna ettim onu😂

Uyku rutini oluştu mu seninkinin takip ediyor musun mesela benimki her gün ama her gün sabah 7.50 de uyanıyor hiç şaşmaz fark ettiğimde çok şaşırmıştım 😂
Aaa yok öyle değil tam olarak ama gündüz full uykuda sabah erken harekete geçiyor bide şimdi bu saatlerde 11 sonrası tepikler,, gündüz ama tın yok🤣 yemek yerken bi yokluyor bide sabahları ben ilk uyandığımda acıktığımda, tam saatine hiç bakmadım ama🤣 bugün maşallah çok aşırı hissettim🧿🥰🤭 az önce korktum yemin edeirm karnımı delecek sandım araştırdım fazla hareket sorun olur mu diye🤣🤣

Aaa yok öyle değil tam olarak ama gündüz full uykuda sabah erken harekete geçiyor bide şimdi bu saatlerde 11 sonrası tepikler,, gündüz ama tın yok🤣 yemek yerken bi yokluyor bide sabahları ben ilk uyandığımda acıktığımda, tam saatine hiç bakmadım ama🤣 bugün maşallah çok aşırı hissettim🧿🥰🤭 az önce korktum yemin edeirm karnımı delecek sandım araştırdım fazla hareket sorun olur mu diye🤣🤣
Hareket iyidir korkma benim doktorumun bile ilk sorduğu evde hareketleri nasıl iyi mi oluyor arada deler öyle normal 😂😂

O da olur caniko az kaldı🥰

Ben uykusuz kalmayı severim ama ne kadar süre olduğuna bağlı tabiki şimdi tepik şov başladı uyuyakalana kadar bu şovu göreceğiz🤣

Aaa seninki de o zaman sürpriz olabilir🤪🤪
Ay yok aşko dur benimki o zamana gelmesin. Az daha dursun. Bizimki 6 Kasım 😍
Bebişimden Aralikta şov bekliyorum.
Aralık sevgili olma yildonumumuz o zaman gelsin aminn🙏🙏😍😍

Back
X