• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Benimki çok sakin bir bebekmiş ben de öyleymişim bizimki aşırı hareketli gibi kime çekti hiç bir fikrim yok 😂 folik asit bebesi ben de suçu ona atarım 🤣
Evet bak onu çok duydum ben gebe kalmaya çalıştığım için öncesinde çok kullandım🤣🤣🤣 tam süper folik bebek😱😱😱

Neden kocalardan çok konuştuk diye mi yoksa😂

Folik asit bebesi düşünki bu videoyu sabaha karşı çektiğini aman allahım🤣 enteresan günler bekliyor önce seni sonra bizi🤣
Ben doğurana kadar kusacak olanlardanım maalesef ara sıra yokluyor beni 😄

Ay düşünmek istemiyorum umarım gece değildir o video 😄😄😂

Bak beni yine kahkaha krizine sokacaksınız🤣🤣🤣🤣🤣 ya çocuğun niye rahatsız olsun Allahımmm🤣 bu çocuk suyun içinde ağacın üstünde değilki sallansın🤣🤣🤣🤣 ya şimdi ceza yicem sizin yüzünüzden eclrlclelxldkxldkfkdld
Kız bebisim ama biz dikisliyiz normal hamis degiliz. Bu konu bize yasssak bacı yasssakk😅😅 annamıyo yaa ille de kocam diyo😅
Senin eşin ne iş yapıyor hayati bir şey değildir inşallah gerçi Ankara uzak bize🤣🤣
😅 benim esimin isi hayati bir is degil normal özel sektör calisani aşko 😅 ama yapacak bisey yok karısının oglunun nazini cekecek bebisi ortak yaptik. Olsun diye emek verdik o uykusuz kaldigimiz calisma yaptigimiz gecelerin hakkini vermemiz lazim😅😅

Canım ben manuel olanlardan alcam. Elektrikli degilde. Dhaa iyi diyorlar.

Aslinda bir aklimda hic alma diyor. Bakalim naoicaz
Ben de çok kararsızım bu konuda

Manuel hareket açısından daha iyi diyorlar ama diğeri de büyük bir kolaylık gibi geliyor

babylovee babylovee yok doğru bacı kalksın baksın uyumazsak besleyemeyiz yavruyu😅

nisan97 nisan97 canım ben manuel alacağım uygun olanlardan düşünüyorum, hem ben bir şeyle uğraşırken beni seyredeceği koltuğu gibi olur diye düşünüyorum bir yandan da eğer hiç hiç oturtamazsam üstünde durmazsa fiyatı beni yaralamayacak bir şey olsun istiyorum

nisan97 nisan97 ben elektrikli olanların daha az kullanışlı olduğunu okuyorum izliyorum sürekli belki o yüzden bana böyle gelmiştir sen daha iyi bilirsin minik kuşum💖

maviilale maviilale sen de gülücük atıp nerelere gittin bakalım gel buraya🤩🤩

babylovee babylovee yok doğru bacı kalksın baksın uyumazsak besleyemeyiz yavruyu😅

nisan97 nisan97 canım ben manuel alacağım uygun olanlardan düşünüyorum, hem ben bir şeyle uğraşırken beni seyredeceği koltuğu gibi olur diye düşünüyorum bir yandan da eğer hiç hiç oturtamazsam üstünde durmazsa fiyatı beni yaralamayacak bir şey olsun istiyorum
Evet bazı bebekler sevmeye biliyormuş ben de o yüzden almadım henüz elektrikli düşünmüştük kullanamazsak boşa gider diye doğduktan sonra deneriz olmazsa iade ederiz diye düşündük sonra araştırınca manuel daha iyi dedi bazı uzmanlar kararsız kaldım beklemedeyim şimdilik

nisan97 nisan97 ben elektrikli olanların daha az kullanışlı olduğunu okuyorum izliyorum sürekli belki o yüzden bana böyle gelmiştir sen daha iyi bilirsin minik kuşum💖

maviilale maviilale sen de gülücük atıp nerelere gittin bakalım gel buraya🤩🤩
maviilale maviilale ara sıra okuyup gidiyor galiba tam geldi diyorum yazmadan kayboluyor 😄

Biliyorum da pek bi kıpırtı yok benim kızda 😂
O zaman az daha bekle bakalim. Gelecek annesiii😍
Ben de çok kararsızım bu konuda

Manuel hareket açısından daha iyi diyorlar ama diğeri de büyük bir kolaylık gibi geliyor
Kuzum tavsiyem manuel olsun. Bir video izlemistim elektrikli almislar bebekte asiri gaz problemi olmus. Hani hareket yok ve sallanti var bebek hareketlenme geregi duymamis ve asiri gaz sancisi cekmis hastaneye fln götürmüşler. O video beni etkilemisti.
Evet bazı bebekler sevmeye biliyormuş ben de o yüzden almadım henüz elektrikli düşünmüştük kullanamazsak boşa gider diye doğduktan sonra deneriz olmazsa iade ederiz diye düşündük sonra araştırınca manuel daha iyi dedi bazı uzmanlar kararsız kaldım beklemedeyim şimdilik
Alacaksan cebellato cebellato dedigi gibi uygun fiyatli manuellerden al ne olacak. Elektriklileri pek öneren yok. Ama son karar sizin tabi

Back
X