• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Kızlar benim iki gündü akıntım açık kahveye dönmüştü bu sabahta öyleydi ama akşamüstü kırmızıya döndü bu normal mi ya aşırı korktum bugün serklajdan sonra 4.gündü yani ilk iki gün kırmızıydı sonra açık kahve oldu bugün akşamüstü tekrar kırmızı
Geçmiş olsun doktorunun numarası var mı bilgi ver istersen, uzun süre ayakta falan mı kaldın acaba

Ya benim kanamam olmadı hiç ama kanama olabileceğini okumuştum olanların vardı daha yeni oldun zaten ameliyat inşallah hiç bir sorun yoktur
Yaa ne güzel yapısal belki bu durum rahim filminde de kimsenin kanaması olmazken benim adet olur gibi kanamam olup bir hafta sürmüştü çok şükür son birkaç saattir geçti artık kırmızı deil bir daha olmaz inşallah

Yaa ne güzel yapısal belki bu durum rahim filminde de kimsenin kanaması olmazken benim adet olur gibi kanamam olup bir hafta sürmüştü çok şükür son birkaç saattir geçti artık kırmızı deil bir daha olmaz inşallah
Dikkat ediyorsun zaten sıkıntı olmaz 🙏 ne zaman kontrole çağırmıştı

Şuan ne durumda kanaman var mı? Doktor dönüş yaptı mı yoğunluktan donememiş olabilir dinlenmeye devam et sayılı gün hemen geliyor
Doktor dönmedi canım dönsede sorun yok derdi 😂😂 çok şükür o kırmızı olan devam etmedi açık kahve az az geliyor heralde bu da normal

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ☺️bir sorunsuz ve normal doğum sonrası rahim ağzı yetmezliği sebebiyle iki tane bebeğimi kaybettim. Biri 16. Haftası dolunca birini 17. Haftası dolunca.Teşhis 2. Kayıptan sonra koyuldu maalesef. Şimdi bir perinatolog takipliyim ve 15.haftamın bittiği gün serklaj oldum çok şükür şu an iyiyim 19+6dayım. Umarım süreç bütün hepimiz için çok güzel ilerler ve 36-37 haftaları görürüz ☺️🤲🏻

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ☺️bir sorunsuz ve normal doğum sonrası rahim ağzı yetmezliği sebebiyle iki tane bebeğimi kaybettim. Biri 16. Haftası dolunca birini 17. Haftası dolunca.Teşhis 2. Kayıptan sonra koyuldu maalesef. Şimdi bir perinatolog takipliyim ve 15.haftamın bittiği gün serklaj oldum çok şükür şu an iyiyim 19+6dayım. Umarım süreç bütün hepimiz için çok güzel ilerler ve 36-37 haftaları görürüz ☺️🤲🏻
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 kötü şeyler gelmiş başınıza bundan sonra süreç çok daha güzel gider inşallah sağlıkla gelsinler ❤️❤️❤️😍
Vajinal mi ölçüm yapılıyor karından mi
Karından baktılar bende ameliyat sonrasi hiç vajınal bakmadı bana doktorum

Benim doktorumda dikiş atıldığıdan beri hiç alttan bakmadı oraya ne kadar az müdahale edersek o kadar sağlıklı ilerler dedi. Sanırım 2 hafta sonraki randevumda alttan bakacak ama.

Geçmiş olsun ❤️‍🩹 kötü şeyler gelmiş başınıza bundan sonra süreç çok daha güzel gider inşallah sağlıkla gelsinler ❤️❤️❤️😍

Karından baktılar bende ameliyat sonrasi hiç vajınal bakmadı bana doktorum
Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın ama bu da bir imtihan diyip sabrediyoruz. İnşallah cennette şefaatcimiz olurlar. 🤲🏻

İnşallah sağ Salim kucağına alırsın canım🙏🏻 bazen doktorlar beni deli ediyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın teşhis geç koyulmuş sonu mükemmel olsun inşallah🙏🏻🧿💖

İnşallah sağ Salim kucağına alırsın canım🙏🏻 bazen doktorlar beni deli ediyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın teşhis geç koyulmuş sonu mükemmel olsun inşallah🙏🏻🧿💖
2. Kaybımda takip eden doktor sözde perinatoloji bölüm başkanlığı yapmış birisi ve bana bir kere oldu diye hep olacak anlamına gelmez dikiş atmayacağız dedi ve o hafta aşırı kanama ve açılmam başladı. Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi 🤲🏻 amin inşallah umarım hepiniz için süreç ve sonuç çok güzel olur 🤲🏻🥰🥰

Back
X