• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet maalesef öyle yan etkileri oluyor Allah kolaylık versin inşallah bu sefer hafif atlatırsın
Amin canım aminn. Cok sagol. Saglikli gecsin bu defa agrisiz sancisiz 🙏🙏
Bravobravo korkutun beni😒 tek tetanozun daha mı çok yan etkisi
Bebis sen sadece tetanoz mu olacaksin ? Ortaya karışık bisiler olmayacak misin😄
Ben TD olcam. Tetanoz Difteri olandan ol dedi doktor bana

Ay ne iyi söyledin yaa.. bi sarımsak kokusu da ceksinler dimi ama 😄😄
Tabii yaaa 🤣🤣 yazık benimki ameliyathane kapılarında beklemekten helak oldu ama içerde ameliyat olan ben olduğum için fazla üzülemedim onun için 🤣 bu yolda 5 defa ameliyat olmam gerekti dikişte dahil tabii

Tabii yaaa 🤣🤣 yazık benimki ameliyathane kapılarında beklemekten helak oldu ama içerde ameliyat olan ben olduğum için fazla üzülemedim onun için 🤣 bu yolda 5 defa ameliyat olmam gerekti dikişte dahil tabii
Ayy kiyamam yaa.. eşlerimiz de bizle birlikte cekiyorlar yaa.. ben kıyamıyorum hic esime. Yani ben ne cektiysem o da çekti. Allahım bizi hep mutlu mesut etsin.. eşler cok kiymetli..
Sen ne ameliyati oldun o kadar canım gecmis olsun
O zaman daha hafif geçer ikinci senin
Ayy gercekten miii sana inanıyorum dostum 😍

Ayy kiyamam yaa.. eşlerimiz de bizle birlikte cekiyorlar yaa.. ben kıyamıyorum hic esime. Yani ben ne cektiysem o da çekti. Allahım bizi hep mutlu mesut etsin.. eşler cok kiymetli..
Sen ne ameliyati oldun o kadar canım gecmis olsun

Ayy gercekten miii sana inanıyorum dostum 😍
İlk düşükten sonra rahimde perde olduğunu öğrendik tüplerde kısmi tıkanıklık vardı onun için ameliyat oldum sonra hemen arkasından dış gebelik geçirdim ameliyata aldılar sonra tekrar rahimde perde oluşmuş yine bi ameliyat derken böyle devam etti gitti 🤣🤣 bakma böyle konuştuğuma ben de hiç kıyamıyorum o kapılarda beklemek çok daha zor içerde olmaktan bence

Yine de fazla inanma bana ne olur ne olmaz 🤣😂😂

İlk düşükten sonra rahimde perde olduğunu öğrendik tüplerde kısmi tıkanıklık vardı onun için ameliyat oldum sonra hemen arkasından dış gebelik geçirdim ameliyata aldılar sonra tekrar rahimde perde oluşmuş yine bi ameliyat derken böyle devam etti gitti 🤣🤣 bakma böyle konuştuğuma ben de hiç kıyamıyorum o kapılarda beklemek çok daha zor içerde olmaktan bence

Yine de fazla inanma bana ne olur ne olmaz 🤣😂😂
Ah canım ya.. sende cok sıkıntılar çekmişsin.. Allahım evlatlarımızı bizlere saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin. Eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesin🙏
Ya nasil kiyacagiz ki.. disarda bekleyen olmak her zaman cok cok zor.. ınsanin akli kalbi iceride, ne oluyor ne bitiyor bilmeden bekliyor..
Ben serklajdan gelisimi hala unutamam mesela.. eşimin o aglayisini..
Bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökelim 🙏🙏😍😍💗💗

IMG_3586.webp
Aşkım şimdi ne demek bu bebiş bana aynı şey dedi ne olacağım ben babylovee babylovee

Ah canım ya.. sende cok sıkıntılar çekmişsin.. Allahım evlatlarımızı bizlere saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin. Eşlerimizi de yanımızdan eksik etmesin🙏
Ya nasil kiyacagiz ki.. disarda bekleyen olmak her zaman cok cok zor.. ınsanin akli kalbi iceride, ne oluyor ne bitiyor bilmeden bekliyor..
Ben serklajdan gelisimi hala unutamam mesela.. eşimin o aglayisini..
Bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökelim 🙏🙏😍😍💗💗
Amin canım inşallah artık mümkünse sadece mutluluktan ağlayalım 😊🤲

Eki Görüntüle 3648792 Aşkım şimdi ne demek bu bebiş bana aynı şey dedi ne olacağım ben babylovee babylovee
Kuzum tek tetanoz ayrı, td yani tetanoz difteri ayrı.
Benim asm de öyle dedi gecen sefer. Dr da td olandan ol dedi. Bilmiyorum ikisi aynı degil bildigim.
Sende israrla söyle. Tetanoz difteri olandan olacagim doktorum istedi de. Doktorun td mi demisti sana

Amin canım benim aminnn🙏🙏🙏
2.cocuga cesaretin var mi merak ettim😂
İkinci çocuk istiyorum ama cesaretim var mı hiç sanmıyorum 😂😂 ama korkumdan kızımı bişeylerden mahrum bırakmak çünkü hamilelik döneminde zor geçiyor onun ilgiye ihtiyacı olacak ihtiyaçları olacak ve yardımcı olacak kimsem yok eşimle çalışıyor evde olduğu sürece sıkıntı çekmem ama akşama kadar yalnız olacağız mecbur bu beni korkutuyor o yüzden bi süre cesaret edemem büyük bir ihtimalle

Kuzum tek tetanoz ayrı, td yani tetanoz difteri ayrı.
Benim asm de öyle dedi gecen sefer. Dr da td olandan ol dedi. Bilmiyorum ikisi aynı degil bildigim.
Sende israrla söyle. Tetanoz difteri olandan olacagim doktorum istedi de. Doktorun td mi demisti sana
Doktorcuğum bana ayrıntı vermedi dedimki hocam ikinci doz için çağırdılar beni aşı olacağım ne diyorsunuz, kaç haftalıksın dedi sonra da yaptırabilirsin dedi

Doktorcuğum bana ayrıntı vermedi dedimki hocam ikinci doz için çağırdılar beni aşı olacağım ne diyorsunuz, kaç haftalıksın dedi sonra da yaptırabilirsin dedi
Canım o zaman sen yinede detayli sor da. En azindan ne aşısı olacagini bilerek ol.
Benimki td ol dedi. Sadece tetanoz ile ayni olup olmadigini bilmiyorum.

Back
X