• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İyi canım şükür idare ediyor şu an dikişler de, bakalım hedefi yüksek tutuyorum burada doğumu bekleyenlerden olalım hepimiz 🥰😄
Ay amin canım benim. Hedefimiz her zaman yüksek 😍 bebislerimiz saglikla vaktini doldursun 9 aylari dolsun da gelsin..
Sana da sorayim tansiyonla alakali bir sıkıntı yasadin mi hic ?

Ay amin canım benim. Hedefimiz her zaman yüksek 😍 bebislerimiz saglikla vaktini doldursun 9 aylari dolsun da gelsin..
Sana da sorayim tansiyonla alakali bir sıkıntı yasadin mi hic ?
🥰Kuzum ben hamilelik başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum sanırım onun etkisi tansiyonum yükselmedi, düsük seyrediyor hatta. Senin nasıl

🥰Kuzum ben hamilelik başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum sanırım onun etkisi tansiyonum yükselmedi, düsük seyrediyor hatta. Senin nasıl
Benimde güzeldi 11-7 falan olurdu max 12-8 olurdu. Dünden beri 13-8 falan cikiyor. Biraz önce de 14-8 çıktı anlamadim ... stresten yükseldi galiba tansiyon aletini takinca tansiyon yükseliyor 😐

Benimde güzeldi 11-7 falan olurdu max 12-8 olurdu. Dünden beri 13-8 falan cikiyor. Biraz önce de 14-8 çıktı anlamadim ... stresten yükseldi galiba tansiyon aletini takinca tansiyon yükseliyor 😐
Yaa şöyle yap sen önce doktoruna mesaj at, sonra da ölçtüklerini yaz bir yere canım. Kötü düşünme stresten sıkıntıdan da yükselebiliyor Tansiyon hapına başlatır belki seni.

Yaa şöyle yap sen önce doktoruna mesaj at, sonra da ölçtüklerini yaz bir yere canım. Kötü düşünme stresten sıkıntıdan da yükselebiliyor Tansiyon hapına başlatır belki seni.
Dün henuz kontroldeydim canım kendisi dedi zaten yaz 1 hafta diye. Su an soylemem gerekir mi ki bilemedim 🤔

Yaa canımsın 🥲🥲 birbirimizin hikayesini o kadar yakindan biliyoruz ki artik 🥲😊
Vallahi beni üst üste hepsi ayri ayri etkiledi ya. Aşı ayri hastalik ayri. Simdi aşı olcam iyilesmeyi bekletiyolar. Napalim Allahin bir bildigi vardır demek ki yasanacakmis bunlar.
Amin kuzum bundan sonrasi hep güzel hep sağlıklı olsun hep 🙏🙏
Simdide tansiyon yükselmesi yaşıyorum ama bakalım 😐
Evettt bundan sonra güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
Tansiyonun kaç çıkıyor ki inşallah anlık bir değişim olmuştur da düzene girer

Tansiyonla başım belada babylovee babylovee caniko 15ten ramak döndüm valla yarın doktora yazıcam gel derse giderim bir ilaç versin ekstra yediğim hiçbir şey yok eşimle aynı yemeği yedik onunki 11-6 benim 148-78…… çıldıracağum😆
Bi kaç defa ölçtün mü hepsini de mi yüksek çıktı

Bi kaç defa ölçtün mü hepsini de mi yüksek çıktı
Aşkım ilk ölçtüm 137-73 çıktı, sonra 140-75, sonra 148-78 şimdi ıhlamur içtim bol su bol tuvalet, 13-7ye düştü ödem ağrı vs yok eşim doktor doktor diye tutturdu da şimdi burdaki salak hastane parol verecek bana biliyorum

O zaman biraz kendini gözlemle canım eğer ekstra elinde ayağında ödemin olursa onu da haber ver doktoruna
Haklısın canım biraz takip edeyim en iyisi. Ödem falan olursa mi tehlike artiyormus ?
Bir kaç gün takip et mesela 3 gün falan 14lerde seyrederse söyle istersen doktora belki 1 haftayı beklemez canım
Tamam canım. Bakayim yazarım dedigin gibi yüksek olursa çok. Sagol canım

Aşkım ilk ölçtüm 137-73 çıktı, sonra 140-75, sonra 148-78 şimdi ıhlamur içtim bol su bol tuvalet, 13-7ye düştü ödem ağrı vs yok eşim doktor doktor diye tutturdu da şimdi burdaki salak hastane parol verecek bana biliyorum
Ara ara kontrol et limonlu su iç sarımsaklı yoğurt yemeye çalış benim de ara ara yüksek çıktığı oluyordu böyle düşürüyordum

Tansiyonla başım belada babylovee babylovee caniko 15ten ramak döndüm valla yarın doktora yazıcam gel derse giderim bir ilaç versin ekstra yediğim hiçbir şey yok eşimle aynı yemeği yedik onunki 11-6 benim 148-78…… çıldıracağum😆
Ya cildircam.. aksam 14-88 cikti benimde.. dedigin gibi ayni yenekleri yedik üstelik ben sıfır tuz ile yedim. Sonra da birsey yemedim. Yani yukselecek hic bisey yapmadım. Ben anlamıyorum..
Sonra 13-8 cikti bi ondan sonra biraktim olcmedim ya.
Benimki net tansiyon ölçerken stresten oluyor.
Bide o ara bebis uyudu heralde hareket bekliyorum hareket yok.. sonra kıpırdadı ben bi ağladım..
Zor be psikolojimiz..
Seninde yüksekmiş 😐😐 bi sor bakalim ne diyecek doktorun

Evettt bundan sonra güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
Tansiyonun kaç çıkıyor ki inşallah anlık bir değişim olmuştur da düzene girer
Amin kuzum.. hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim guzel bebislerimize sağlıkla kavuşalım 🙏
Canim aksam bir ara 14-8 çıktı. Sonra 138-88 fln gibi degerler cikti.
Yani aşırı mi yuksek bilemiyorum ki. Vallahi kafam yoruldu düşünmekten..
Duzelir diye umut ediyorum canim bende..

Ya cildircam.. aksam 14-88 cikti benimde.. dedigin gibi ayni yenekleri yedik üstelik ben sıfır tuz ile yedim. Sonra da birsey yemedim. Yani yukselecek hic bisey yapmadım. Ben anlamıyorum..
Sonra 13-8 cikti bi ondan sonra biraktim olcmedim ya.
Benimki net tansiyon ölçerken stresten oluyor.
Bide o ara bebis uyudu heralde hareket bekliyorum hareket yok.. sonra kıpırdadı ben bi ağladım..
Zor be psikolojimiz..
Seninde yüksekmiş 😐😐 bi sor bakalim ne diyecek doktorun
Biraz da stres yaptığınız için yükseliyor olabilir zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın

Back
X