• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Cidden öyle hatta doktoruma da dedim hocam valla ben bi foruma katıldım moralim yükseliyor dedim tamam negatif şeyler okuma sorun yok dedi pozitif kalmaya dikkat et dedi 🩷 doğurana kadaa burdayım 😂😂
Yiaa canım benimm iyiki gelmissin aramıza o zaman 🥰😍
Arada kuduruklar olsa da grubumuz cok tatlı 😂 hepimiz 36 38 39 haftaları görelim aminnn😍😍

Sen nerden biliyorsun benim kuduruk olduğumu😂😂 haftada bir en fazla flckdkcldckdlcldld ya gece gece bak halime ya🤣🤣🤣🤣
Allahim bide 2 3 haftada 1 de degil haftada 1 diyor. Aşko bu ne özgüven 😂😂
Sen bi doktoruna söyle de fircanin büyüğünü doktorundan ye aklin basina gelsin😂

Yeter adam sesime uyanacak ne konuştuğumuzu bile söyleyemem güldürme beni be kadın😂😂😂😂
Bundan sonra uçkuruna sahip çık bak 😂😂 daha üstüne gelmek istemiyorum ama hanımlar ciddiye alalim şaka bir yana da. Bebisler hemen dikisin ardinda. Dikiş zaten az ilerde.
Hele en cok sen dikkat et yolu gevsetmissinizdir :KK70:

Bundan sonra uçkuruna sahip çık bak 😂😂 daha üstüne gelmek istemiyorum ama hanımlar ciddiye alalim şaka bir yana da. Bebisler hemen dikisin ardinda. Dikiş zaten az ilerde.
Hele en cok sen dikkat et yolu gevsetmissinizdir :KK70:
İşte yatakları ayırsan böyle derdin olmazdı 😂😂😂 bak ben rahatça gülüyorum 😂😂 şaka bir yana bugün iyi geldi bu sohbet 😂
Valla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya bak😂😂😂 üç sene yap yap sonra çocuğu tuttur yapama kadere bak😂😂 tamam tamam merak etme bugün üç progestan alırım😂

Valla ben de çok güldüm fırçalandığım konuya bak😂😂😂 üç sene yap yap sonra çocuğu tuttur yapama kadere bak😂😂 tamam tamam merak etme bugün üç progestan alırım😂
Aşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zaten 😂😂 yürek yemis... 😂
Valla bu konu cok garip bizde bebis icin cabaladik simdi o is yasaklandi🙈
Neyse dogumdan sonra firsat buldukca kocami kovalayacagim artik 😂😂

Aşko bunu yaparken fircalanmayi göze almis olman lazimdi zaten 😂😂 yürek yemis... 😂
Kız sen öyle san doğumdan sonra esas zor allahım yavruyu nereye park edeceksin😂😂😂

Lohusalıktan sonra amaaan sabahlar olmasın 😂😂 ya ilk zamanlar bebişlerin sık uyanması sıkıntı oluyor koştur koştur banyo falan sonra rahat 😂

Şimdi size bir şey dicem bana güleceksiniz ama bence babylovee babylovee canım sende dikkat et buna ölçüm yaparken tansiyon aletini kolunun üstüne koyma, tam koldaki damar boşluğuna o borucuk denk gelsin. Bugün hemşire bana ölçüm yaparken tam oradan ölçtü nabzımı, az önce ölçtüm her zamanki gibi azıcık yukardan 14-8 çıktı aha dedim yine başlıyoruz, sonra hatırladım kadının ölçümünü aynı dakika oradan ölçtüm üç kere falan 11-7 çıktı, tesadüf olamaz canım bence
O borucuk tam kolun iç kısmına denk gelmesi gerekiyormuş bizim tansiyon aleti kullanma kılavuzunda öyle gösteriyor hepsi aynı mı bilemiyorum

Kilosu ilerler de normal doğum olmazsa diye endişe ediyorum tek derdim o 😄
Kuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 ben 😅 bebişler iyi olsun sen iyi ol Yeter toplumun bu dayattığı doğum şekli baskısından bana gına geldi 😒

Kuzum onu hiiiç dert etme İnan bazen normal doğuran daha zor toparlanıyor şekil A1 ben 😅 bebişler iyi olsun sen iyi ol Yeter toplumun bu dayattığı doğum şekli baskısından bana gına geldi 😒
Ay yok toplum umurumda değil benim kimsem yok burda ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olursa diye endişeleniyorum bi de malum bebek için en sağlıklısı o milletin ne dediği zerre umurumda değil

Back
X