• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Görümcem var Allahtan var kayınvalidemi o frenliyor çoğu zaman gitme sürekli bunaltma yengemi diye
Ay iyi bariii. Biri en azindan aklı başında olsun da gerisine fren olsun 🤝😅
😅😅😅 ben o zamana kızı büyütmüş olurum baya sizi zorbalarım doğurmadınız mı diye 😅😅😅
Ayy saka maka aramizda sen şimdi dogursan 2,5 ay mi olacakkk senin kızın 2.5 aylikken bizler daha anca dogurcaz cebellato cebellato ile

Biraz zorlaşıyor evet ama çok da fena sayılmaz ben bir an önce kavuşmak için doğurmak istiyorum 😅
Merak var dimi bidee. Nasil bir duygu onu kucagina almakk sevmek öpmek emzirmek 🥲🤤
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari..
Bizlere de saglikla bebislerimizi kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin🙏🙏

Merak var dimi bidee. Nasil bir duygu onu kucagina almakk sevmek öpmek emzirmek 🥲🤤
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari..
Bizlere de saglikla bebislerimizi kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin🙏🙏
Amin inşallah sağlıcakla büyüsünler sağlıklı uzun mutlu huzurlu ömürleri olsun inşallah rabbim yabrumuzun acı çektiğini göstermesin bizlere acı yaşatmasın evlatlarımıza inşallah

Amin inşallah sağlıcakla büyüsünler sağlıklı uzun mutlu huzurlu ömürleri olsun inşallah rabbim yabrumuzun acı çektiğini göstermesin bizlere acı yaşatmasın evlatlarımıza inşallah
Amiin canım benim aminn.. sağlıklı upuzuuun ömürleri olsun bebislerimizin 🙏🙏😍😍
Allahım acılarını göstermesin 🙏

Bu sabah nasılsın var mi hareket

nisan97 nisan97 babylovee babylovee Günaydın canlarımmmm💖 dün annemde kaldığım için gece komşular beni görmeye geldiler o yüzden 2de ancak kalktılar yazamadım🥲🥲 sizi çok özledim var mı doğuran😂😂 benim kaynanamı tembihlemiştim ilk gebelik dikkat et bak düşer falan Allah korusun kimseye söyleme diye kalp atışına kadar tutabildik kendisini ve kocamı🤣🤣

nisan97 nisan97 babylovee babylovee Günaydın canlarımmmm💖 dün annemde kaldığım için gece komşular beni görmeye geldiler o yüzden 2de ancak kalktılar yazamadım🥲🥲 sizi çok özledim var mı doğuran😂😂 benim kaynanamı tembihlemiştim ilk gebelik dikkat et bak düşer falan Allah korusun kimseye söyleme diye kalp atışına kadar tutabildik kendisini ve kocamı🤣🤣
Dogurmasini bekledigimiz tek nisan97 nisan97 lütfen evrene güzel mesajlar gönderelim 😅
Ooh ne güzel değişiklik olmus sana da 😍 iyi olmustur değişik insanlarla sohbet etmek 🌸
Hahah😅 kiz yine iyi dayanmislar kalp atışına kadar o zaman.
Ben bizimkileri öyle bir frenledim kii hala da soyletmiyorum kimseye. Aman duyan herkes hayır duasi etmiyor ya. Sinsileri kesfettim de ben ondan biraz da duyurma geregi duymadim.

Günaydın canım 🌺 kocam iyi duruyor 9 ay söyleme desem söylemez annesi yetiyor bize 😅😅

Dogurmasini bekledigimiz tek nisan97 nisan97 lütfen evrene güzel mesajlar gönderelim 😅
Ooh ne güzel değişiklik olmus sana da 😍 iyi olmustur değişik insanlarla sohbet etmek 🌸
Ben bizimkileri öyle bir frenledim kii hala da soyletmiyorum kimseye. Aman duyan herkes hayır duasi etmiyor ya. Sinsileri kesfettim de ben ondan biraz da duyurma geregi duymadim.
En doğrusu aslında biz beceremedik maalesef herkes duydu bir de yıllar sonra olunca tüp bebek sanıyorlarmış neden tek koydurdunuz demişler kayınvalideme geçen gün o kadar para verdiniz madem iki tane yaptırsaydınız falan demişler bana da hep ikiz mi diyorlar yok bi tane diyince 'olsunn' diyorlar millet cinnetlik tam lohusayken hepsini haşlarım ben bunların ya hadi bakalım 😅😅

Evet ben de sinsiler tanımıyorum korkuyorum onları görünce saklanıyorum😂 nisan97 nisan97 ben de zorbalanıcam gibi hissediyorum etrafımda kilo zorbaları var🤣 bknz. KAYNANAM bütün mahalle hakkında konuştuğu için kocamın gazabına uğrayacak bana bir şey söylerse

Back
X