• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Pimpirikli kocalar iyi ki var 😂 ben bazen karnımı dürtüyorum bana bile kızıyor rahat bırak kızımı diye dün kontrolde uyuyor diye doktor karnımı salladı baya bi bana diyor ki ben sana bile kızıyordum adam dövdü kızımı 😂😂
Ay çok güldüm buna🤣🤣 benimki ne yaptı biliyor musun doktor geçen kontrolde dediki bak burası vajinası dışarı çıktık diyor bak söyle şu doktoruna oralara bakmasın vajina falan demesin kolunu kulağını falan göstersin🤣🤣🤣🤣

Ay o zaman baska tabi dogru. Sen bebegi baska odada tut. Bide benden sana tavsiye park yatak mi aldin ne aldin bilmiyorum ama bazilarinda sineklik gibi birsey oluyor hani onu üzerine cek bebisin birileri bakalim bi dediginde. Veya cibinlikli bisiler al üzerini kapat yani. Ellemesinler temas etmesinler.
Bu fikirde var benim aklimda
Ahşap anne yanı tarzı da var küçük olan da

Mantıklı üstünü hiç açmadan baksınlar ellemeden

Ay çok güldüm buna🤣🤣 benimki ne yaptı biliyor musun doktor geçen kontrolde dediki bak burası vajinası dışarı çıktık diyor bak söyle şu doktoruna oralara bakmasın vajina falan demesin kolunu kulağını falan göstersin🤣🤣🤣🤣
Bu daha iyiymiş 😂😂 kız babası olmak

Park yatak çabuk çöküyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden ben ahşap beşik aldım
Ya mesela araştırdığıma göre holmer diye bir alman markası var diğerlerine göre daha dayanıklı daha pahalı, belki onu alırım o da cibinlikliymiş ahşap almak istemedim çünkü sonra yatağa geçtiğinde onu nereye saklayacağım yerim yokki

Ahşap anne yanı tarzı da var küçük olan da

Mantıklı üstünü hiç açmadan baksınlar ellemeden
Aynen canım en iyisi o. Elletmeyelim kimseye. Yada şey deriz mesela uyanıkken denk geldi biri ziyarete, hic durmuyor verirsem aglar simdi vermeyim kucagina yeni sustu falan😁 iyice dolandırıcı olduk ama napalim bebeklerimizi koruyoruz sonucta

Park yatak çabuk çöküyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum o yüzden ben ahşap beşik aldım
Senin yatagin nasıl bie model canım bizle de paylasir misin.
Bende park yatak düşünüyorum yatak odamiza. Kendi odasini da yine yapcaz mecbur.
Çünkü esyalarini nereye koycam hic ekstra yerim yok gardropta fln.

Park yatak düşünüyorum ben sizce babylovee babylovee şimdi odasını yaptıramıycaz ama bebeği nerde gelip görecekler onu bilemiyorum herkesi de yatak odasına sokmak istemiyorum
Aşkom bende odamıza park yatak alcam. Kendi odasini da yapcaz. Bu büyüyen kare besikler var odasına ondan alcam galiba. Hosuma gidiyor.
Belli olmaz belkide klasik cekmeceli besiklerden alirim. Dolabi sifonyeri de olur. Dolabi büyük olursa sifonyer belki almam ama bakalim da.
Çünkü benim ekstra depolama alanim yok. Mecburen yani birazda dolap fln almam lazim bebişimin esyalarini koymak için.
Ahsap beşik odamiza bende düşünmüyorum dedigin gibi bide onu saklama yeri bulmak zorunda olmak var isimiz bittiginde.

Aynen bebişim. Duymayacağiz. Ve söylediklerini umursamayacağız. Dediği gibi cebellato cebellato nun doğum sonrası da süt diyecekler emzir diyecekler memenin ucu kötü diyecekler. Her halta konuşacaklar.

Yesin onu teyzesi nazlı böceğimiz yaaa
Ya ben doğum yaptım eve geldim daha bismillah çocuğa bakıp bu sarı mı sarılık galiba sütün mü yok dediler lan nasıl olsun ilk kez doğurdum sabaha kadar ağlaya ağlaya pompa yaptım. Sonra sütüm geldi bu sefer memelerimi beğenmediler çok küçükmüş ondan süt gelmezmiş 😒 gün sonunda kocan senin destekçinse o bile yetiyor insana 🫶🏻

Bebeği farklı odada tutmayı düşünüyorum zaten sorarlarsa uyuyor diyeceğiz eşim evdeyken gelirlerse işim çok daha kolay o zaten kimseye vermez benden daha pimpirikli sağolsun 😂
Benim kocamda öyle ya bir tek anneme güveniyor çocuk bakımında bir de kız kardeşime çünkü bizimkiler yorum yapmaz üstüne titrer ilk torun diye 😂

Ya mesela araştırdığıma göre holmer diye bir alman markası var diğerlerine göre daha dayanıklı daha pahalı, belki onu alırım o da cibinlikliymiş ahşap almak istemedim çünkü sonra yatağa geçtiğinde onu nereye saklayacağım yerim yokki
Yatağa geçince söküp kaldıracaksın mecbur başka çaresi yok
Açıkçası pek araştırmadım ben kullananlar Park yatak önermedi bunların da tipi hoşuma gidiyordu arkadaşımla konuşurken modellerden atmıştım o da sürpriz yapmak istemiş almış gelmiş öyşelikle almış olduk 😂

Aynen canım en iyisi o. Elletmeyelim kimseye. Yada şey deriz mesela uyanıkken denk geldi biri ziyarete, hic durmuyor verirsem aglar simdi vermeyim kucagina yeni sustu falan😁 iyice dolandırıcı olduk ama napalim bebeklerimizi koruyoruz sonucta

Mantıklı ha bak bunları not alıyorum🤣
Analık zor 😂😂 yeter ki iyi olsun dolandırıcı da oluruz biz

Pimpirikli kocalar iyi ki var 😂 ben bazen karnımı dürtüyorum bana bile kızıyor rahat bırak kızımı diye dün kontrolde uyuyor diye doktor karnımı salladı baya bi bana diyor ki ben sana bile kızıyordum adam dövdü kızımı 😂😂
Kimseye öptürme sakın nisan97 nisan97 elini bile öptürmem elini ağzına koyuyor derim🤣 benim eşim de pinpirikli bide kız olacağını duyunca çıldırdığı için insanlara göstermeden büyütmeye çalışacakmış🤣

amaaannn onlara neymiş kilomdan herkes kendine baksın🤣 kocalarımız memnun bebelerimiz memnun kaynanam için mi zayıflayayım hiçte bile🤣🤣
Benim ki kız olsaydı muhtemelen kalede falan büyürdü Rapunzel misali oğlumun bile aşırı üstüne titriyor😂 ama içinde hep var kız babası olmak 🥹🥰

Senin yatagin nasıl bie model canım bizle de paylasir misin.
Bende park yatak düşünüyorum yatak odamiza. Kendi odasini da yine yapcaz mecbur.
Çünkü esyalarini nereye koycam hic ekstra yerim yok gardropta fln.
Benimki bu

Eklentiler

• 6751.webp
    6751.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 8
Back
X