• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ya ben doğum yaptım eve geldim daha bismillah çocuğa bakıp bu sarı mı sarılık galiba sütün mü yok dediler lan nasıl olsun ilk kez doğurdum sabaha kadar ağlaya ağlaya pompa yaptım. Sonra sütüm geldi bu sefer memelerimi beğenmediler çok küçükmüş ondan süt gelmezmiş 😒 gün sonunda kocan senin destekçinse o bile yetiyor insana 🫶🏻
Ay bu milletin agzina bant yapistircam valla. Ne bekliyorsun diye bagirsaydin bi kendilerine gelirlerdi. Her anne ister ki sütü gelsin emzirsin. Hemen nedir yani bu.. gıcık insanlar ya.. burda okumustum birinin kvsi cikarip memesini gostermis bak böyle olacak ki emebilsin cocuk fln diye 🙈 neler var neler

Güle güle kullansin canim benim. Bakmıştım bu modellere bende. Ama odasina ahsap odamiza ahsap cok olur diye dusundum. Normal park yataklar toplaniyor ya is bitince ondan odamıza park yatak alalim dedik.
Benimkinin odası olamayacak uzunca bi süre maalesef ev 2+1 ilerleyen zamanlarda ayarlamaya çalışacağız artık nasıl olacaksa bilmiyorum

Ay bu milletin agzina bant yapistircam valla. Ne bekliyorsun diye bagirsaydin bi kendilerine gelirlerdi. Her anne ister ki sütü gelsin emzirsin. Hemen nedir yani bu.. gıcık insanlar ya.. burda okumustum birinin kvsi cikarip memesini gostermis bak böyle olacak ki emebilsin cocuk fln diye 🙈 neler var neler
Bir de benim eşim oğlum 1 haftalıkken askere gidecekti gerçi bedelliydi ama lohusayken o yıl gibi gelmişti bana hepten sinir harbi yaşıyordum içimde 🤦🏻‍♀️

Benimkinin odası olamayacak uzunca bi süre maalesef ev 2+1 ilerleyen zamanlarda ayarlamaya çalışacağız artık nasıl olacaksa bilmiyorum
Olsun canım zamanla hepsi olur. Bizim müsait odamız var zaten bebiş odası diye planlamıştık. Sende gönlünce ferah bir eve eve geçince yaparsın odasını

Bir de benim eşim oğlum 1 haftalıkken askere gidecekti gerçi bedelliydi ama lohusayken o yıl gibi gelmişti bana hepten sinir harbi yaşıyordum içimde 🤦🏻‍♀️
Ah bide lohusayken yalnız kalmak Sana iyi gelmemiştir tabi canım benim kıyamam ya. Hepsi geçiyor tabi ama herşey güzel sağlıklı ilerler yolunda ilerler hepimiz için 🙏

Olsun canım zamanla hepsi olur. Bizim müsait odamız var zaten bebiş odası diye planlamıştık. Sende gönlünce ferah bir eve eve geçince yaparsın odasını
Burası kendi evimiz zaten anca salonu iptal edersem çocuk odası çıkıyor o da çok büyük çocuk odası için saçma bişey olacak ama yapacak bişey yok

Yatak odasında banyo var orayı terk edemem 😂😂
Ahshah bencil bir ana 😅😅 haklisin tani banyolu oda bırakılır mı.
Bakarsin bir çözümüne. Oturma odan o kadar büyükse kızın büyüyünce azicik oraya geçirirsin salonu kullanırsın artık.
Geçti geçti ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim zaten akışına bırakıyorum 😂😂
Yaa 😅 olsun be levent😅 nasılsa dogacak. Azıcık daha naz etsin napsin

Ahshah bencil bir ana 😅😅 haklisin tani banyolu oda bırakılır mı.
Bakarsin bir çözümüne. Oturma odan o kadar büyükse kızın büyüyünce azicik oraya geçirirsin salonu kullanırsın artık.

Yaa 😅 olsun be levent😅 nasılsa dogacak. Azıcık daha naz etsin napsin
Kız evi naz evi tamam da kız da bizim kızımız bu kadar da naz olmasa iyi olur 😂

Kız evi naz evi tamam da kız da bizim kızımız bu kadar da naz olmasa iyi olur 😂
Sen bunca ay dua et gec gel kızım diye. Simdi de o gelmiyor napsin😅
Zaten son günleri gelir kuzum ya.
Aa dur tolga çevik in bacak hareketi testini deneyecektin hadi dene unutmaa

Back
X