• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

O zaman az daha bekle bakalim. Gelecek annesiii😍

Kuzum tavsiyem manuel olsun. Bir video izlemistim elektrikli almislar bebekte asiri gaz problemi olmus. Hani hareket yok ve sallanti var bebek hareketlenme geregi duymamis ve asiri gaz sancisi cekmis hastaneye fln götürmüşler. O video beni etkilemisti.

Alacaksan cebellato cebellato dedigi gibi uygun fiyatli manuellerden al ne olacak. Elektriklileri pek öneren yok. Ama son karar sizin tabi
Manuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acaba

babylovee babylovee yok doğru bacı kalksın baksın uyumazsak besleyemeyiz yavruyu😅

nisan97 nisan97 canım ben manuel alacağım uygun olanlardan düşünüyorum, hem ben bir şeyle uğraşırken beni seyredeceği koltuğu gibi olur diye düşünüyorum bir yandan da eğer hiç hiç oturtamazsam üstünde durmazsa fiyatı beni yaralamayacak bir şey olsun istiyorum
Dimi ama 😍😍 baksınlar bebislere. Bize destek olsunlar. Hem ben cok önemsiyorum ya bebek baba iliskisini. Annesiyle oldugu kadar babasiyla da o güçlü bag olmali bence 🥲
Bi gaz cikarmak bi altini degistirmek bi masaj yapmak mesela ne kadar iyi gelir hem babaya hem bebege.

Manuellerinde iki tipi var geçen görümcemde gördüğümü beğenmedim diğeri nasıldır acaba
Bu klasik olanlar guzel bence. Bebegin harekeriyle salllananlar. Bide boyle besik gibi sallananlar var manuel olup onlar pek guzel degil gibi

Bu ondaki pek bi sallama olmuyor zor oluyor yani ya da biz beceremedik 😄

Eklentiler

• 6781.webp
    6781.webp
    18 KB · Görüntüleme: 9
Evet bazı bebekler sevmeye biliyormuş ben de o yüzden almadım henüz elektrikli düşünmüştük kullanamazsak boşa gider diye doğduktan sonra deneriz olmazsa iade ederiz diye düşündük sonra araştırınca manuel daha iyi dedi bazı uzmanlar kararsız kaldım beklemedeyim şimdilik
Şöyle yapabilirsin Allah izin verirse doğur iki aylıkken götür e bebeğe otuttur manuele sallasın kendini bak bakalım, elektriklide salla bak bakalım😆 hangisini sevecek, kiralama sitesi buldum aslında belki ona bakabilirsin yani aylık kiralayıp bebeğin sevme durumuna göre sıfırını satın alırsın ister misin öyle bir şey canım

Şöyle yapabilirsin Allah izin verirse doğur iki aylıkken götür e bebeğe otuttur manuele sallasın kendini bak bakalım, elektriklide salla bak bakalım😆 hangisini sevecek, kiralama sitesi buldum aslında belki ona bakabilirsin yani aylık kiralayıp bebeğin sevme durumuna göre sıfırını satın alırsın ister misin öyle bir şey canım
Yatsın manuele keyfine baksın şimdiden 50 cmlik cücenin keyfini düşünüyoruz 😂😂

Dimi ama 😍😍 baksınlar bebislere. Bize destek olsunlar. Hem ben cok önemsiyorum ya bebek baba iliskisini. Annesiyle oldugu kadar babasiyla da o güçlü bag olmali bence 🥲
Bi gaz cikarmak bi altini degistirmek bi masaj yapmak mesela ne kadar iyi gelir hem babaya hem bebege.
Kız biz adamları bağlasak zaten dayanamaz kalkarlar hepsi vicdanlı adamlar bize de acıyacaklar😆

Back
X