- 22 Ekim 2022
- 1.620
- 1.046
- 63
Bi de bana sorYa sen bizi çıldırtıcaksınn be kadınheyecan yaptık burdaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bana sorYa sen bizi çıldırtıcaksınn be kadınheyecan yaptık burdaa
Ben de baktım şimdi internetten sen nerden okudun onu yiyebilir bi sıkıntı yok diyor bendeAy gerçekten misağol aşko doğurmadın ama bu bilgiyle beni sevindirdin teşekkür ederim
![]()
Sordum o zararlı değil diyor ama serklaj notunu düşünce azcık dikkatli yemek gerek diyor.Allahım korusun hepsini canım modun düşmesin hiç, chatgptye sor öyle şeyleri Googleda araştırırsan her türlü fikri duyarsınben kalamar bile yedim yapay zekaya sorarak…
Allahım sen benim annemsin yaa.. hastaneye acile giderken evi toplamaya koşuyor benim anamBi de bana sorkalktım temizlik yapıyorum doğuma gidersem diye
![]()
Ne bileyim ya bikaç yerde yazıyor. Baya da yazıyor hatta. Kaan kocatepe de bir video paylaşmış etkiler gibisinden.Ben de baktım şimdi internetten sen nerden okudun onu yiyebilir bi sıkıntı yok diyor bende
Ama doğum başlıyorsa hızlansın bari dedim napayımAllahım sen benim annemsin yaa.. hastaneye acile giderken evi toplamaya koşuyor benim anam![]()
Ya şey için olabilir fazla tüketim de belki yapiyordur mesela maydanozu demetiyle yemedigin sürece yiyebilirsin salataların içinde demişti benim doktorumDaha önce de yemiştim bir sıkıntı olmamıştı canım. Ama şimdi okuyunca insanın modu düşüyor işte.
Çiğ yemiyorum kuzum yok. Haklısın kusmak daha zararlı. Magnezyumumu içeyim az sonra biraz erken içeyim bugun.
Aman birşey olmasınhepimizi ve benişlerimizi korusın Allahım
Yok ya takılma onlara senNe bileyim ya bikaç yerde yazıyor. Baya da yazıyor hatta. Kaan kocatepe de bir video paylaşmış etkiler gibisinden.
Deli yaAma doğum başlıyorsa hızlansın bari dedim napayım![]()
Tamam anlaştıkYok ya takılma onlara sen
Haklısın canım öyle olabilir belki de ondan uyarıyorlardır. Ama saçma sapan yazanlar da var tabi. Neyse olumlu düşünelim olumlu olsunYa şey için olabilir fazla tüketim de belki yapiyordur mesela maydanozu demetiyle yemedigin sürece yiyebilirsin salataların içinde demişti benim doktorum
Halıları geçen hafta hallettimDeli yahalıları da yıkasaydın
Tamam anlaştık![]()
Bi doğursaydın hayırlısıylaHalıları geçen hafta hallettimyarına doğurmazsam balkonları yıkayacağım kış tam gelmeden son kez
![]()
Az kaldı huni merak etmeBi doğursaydın hayırlısıylahuniyi takacan bu gidişle
Ya cidden bu serklaj olmasa emin olun o kadar rahat olurduk ki çoğu konuda insan ister istemez evham yapıyorHaklısın canım öyle olabilir belki de ondan uyarıyorlardır. Ama saçma sapan yazanlar da var tabi. Neyse olumlu düşünelim olumlu olsun![]()
Gercekten öyle serklaj olduğu için ekstra temkinliyiz herşeyden nemleniyoruz. Kafamızda büyüyor hersey.Ya cidden bu serklaj olmasa emin olun o kadar rahat olurduk ki çoğu konuda insan ister istemez evham yapıyorbenim ilk gebeliğimde doktor yediklerine dikkat et tabi ama bir şeyi canın çok isterse ye kendine zulmetme demişti
Ben senin haftanda başladım yuvarlanmayaKız maşallah bu boylar nebebişkolar boylu olur sizin
penguen yürüyüşleriniz başladı mı
benim daha karnım küçük ama dikiş yüzünden ben bile tutarak yürüyorum garantiye alıyorum sanki kendimi
![]()
Canım ilk 10 gün bence evin içinde turlamasan da iyi olur iyice dikişle vücudun alışması için, ped kullanma hatta benim Serklaj tam yaza denk gelince doktor iç çamaşırı bile giyinme demişti bana, hiçbir şekilde nemli ıslak kalmasın orası enfeksiyon oluşmaması için
Tabiki yedim nolacakmış yiyenlereKızlar ya patlıcan yediniz mi hamileliğinizdeben bu akşam yoğurtlu köz patlıcan yedim ayıptır söylemesi.
Netten bi bakasım geldi de bin senaryo var yine. Yediniz mi hamileykencebellato
maviilale @nergiscicegi6
Yok ya gelmedi bi daha evi temizledim baştan aşağı yine yoknisan97 kız senin kızını poposundan ısıracam ilk doğuruyorum mesajını okuyunca nabzım hızlandı
sonra yok yalancıymışı okudum ahh bee dedim belki yalancı değildir nerden biliyorsun canum belli aralıklarla başlıyor bazen üç saatte bir gibi geliyor ayol sanki beş kere doğurdun