• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Güncelleme hala uyumadım ve hala doğurmadım 😅😅😅😅 huniyi çoktan taktım kafama artık ne olacaksa olsun 🤣

Benim 5.gebeliğim bundan önce bir serklajim var ama o iyi bir örnek sayılmaz sanırım sen yine de zor canım merak ettiklerini ☺️
Teşekkür ederim ☺ ilk gebelikte kısalık var mıydı sizin ben zor bir hamilelik yaşadım serklaj süresini de kaçırmıştım hep yatmanız mı gerekiyor ben serklaj olmadığım için yatmıştım bir fark yok mu

Hala doğurmadım 😅😅 doğumu beklemek çok zormuş arkadaşlar ben böyle bişey görmedim ya 🤣
Ayyy daha gelmeye niyeti yok muuuu.
Anasını perişan etti cimcime simdidenn. Canım benim inşallah bugun yarın saglikla dogumun başlasın da dogsun yavrun yaaa 🙏🙏😂

Teşekkür ederim ☺ ilk gebelikte kısalık var mıydı sizin ben zor bir hamilelik yaşadım serklaj süresini de kaçırmıştım hep yatmanız mı gerekiyor ben serklaj olmadığım için yatmıştım bir fark yok mu
Şöyle ki ben ilk gebeligimde hiç bir sorun yaşamadan zor bir normal doğumla doğumum oldu. Sonraki gebeliğimde hiç anlamadan bebeğimi 16.haftada kaybettim o zaman teşhis konuldu bana 3.de geç kalındı ve iyi takip edilmedi serklaj için bir de enfeksiyonum vardı kontrol edemediler. Ama şimdi erken serklaj ve yakın takiple bu haftaya geldim şükür. 🤲🏻 Benim doktorum hep yatmamı sadece tuvalete kalkmamı söyledi. Duşumu bile oturarak çok kısa haftada bir aliyorum. Doktora arabada yatarak gidip geliyorum. ☺️ Sizin ilk doğumunuz kaçıncı haftada gerçekleşti ☺️

İnşallah 39-40 ları görürsünüz🙏 35 haftalık doğum yaptım çok zor geldik o haftaya ama aynı sizin gibi yattım hep 28 ı görsek iyi gözüyle bakıyorduk 30 da apesser takıldı rahim ağzına o tuttu biraz. Doktorum tekrar gebe kalma kalırsan da serklaj yapalım diyor serklaj olanlar benim gibi yatmıyor diye düşünüyordum hep maviilale maviilale

İnşallah 39-40 ları görürsünüz🙏 35 haftalık doğum yaptım çok zor geldik o haftaya ama aynı sizin gibi yattım hep 28 ı görsek iyi gözüyle bakıyorduk 30 da apesser takıldı rahim ağzına o tuttu biraz. Doktorum tekrar gebe kalma kalırsan da serklaj yapalım diyor serklaj olanlar benim gibi yatmıyor diye düşünüyordum hep maviilale maviilale
Amin hepimiz görürüz inşallah o haftaları 🤲🏻 geç haftalarda fark edildiğinde doktorlar serklajı pek yapmak istemiyor bazı riskleri oluyormuş ama erken serklajla güzel sonuçlar alınıyor ☺️ şu an hamile değilsiniz galiba isterseniz önce bir perinatolog ile görüşün bazı doktorlar risk almak istemediği için çok kolay sakın hamile kalma falan diyebiliyor

Bir de benim doktorum yatmamı istedi diğer kayıplarıma bakarak sanırım mesela cebellato cebellato benim kadar yatmadı, kimisi işine bile gitti ☺️

Bir de benim doktorum yatmamı istedi diğer kayıplarıma bakarak sanırım mesela cebellato cebellato benim kadar yatmadı, kimisi işine bile gitti ☺️
Ben yatmadım evet inşallah bugün yediğim hurmalar yarın beni tırmalamaz yani 20 gün hastane yatışı sonra serklaj sonra 1 ay aşırı dikkat ettim şimdi normal takılıyorum ne zorum varsa🤣

Amin hepimiz görürüz inşallah o haftaları 🤲🏻 geç haftalarda fark edildiğinde doktorlar serklajı pek yapmak istemiyor bazı riskleri oluyormuş ama erken serklajla güzel sonuçlar alınıyor ☺️ şu an hamile değilsiniz galiba isterseniz önce bir perinatolog ile görüşün bazı doktorlar risk almak istemediği için çok kolay sakın hamile kalma falan diyebiliyor
Doğum yaptım şükür perinatoloji takip etmişti doğumumu da yaptırdı muayenem vardı geçen hafta tekrar olma ihtimali çok yüksek dedi birde benim ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu operasyonlarda rahim ağzı kısalmasına neden oluyormuş sanırım

Doktora daha görünmedim endokrinolojinin aldığı testler sonucunda tabiki yine enfeksiyonum var daha görünmedim ama idrar yollarımı kesip atıcam en sonunda😩😩😩 kenancığım da 6da alacak beni randevuya, az sonra da endokrine geçip kadın doğum hastanesine yollanacağım bebekler, nasılsınız bugüünnnn🥰🥰🥰🥰

Doğum yaptım şükür perinatoloji takip etmişti doğumumu da yaptırdı muayenem vardı geçen hafta tekrar olma ihtimali çok yüksek dedi birde benim ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu operasyonlarda rahim ağzı kısalmasına neden oluyormuş sanırım
Bana ilk kaybımdan sonra 1 kere oldu diye hep olacak değil demişlerdi onlar yüzünden serklaja geç kaldım. Bence serklaj atmayacak doktora zaten gitmeyin muhakkak atılsın can taşıyoruz evlat sonuçta. Evet maalesef benimde 9. Haftada kalbi duran bir bebeğim var doktorum sende zaten rahim ağzı yetmezliği var kürtaj yapmayalım mudahale olmasın bu düşer dedi ki düştü ama parça kaldığı için yine de olmak zorunda kalmıştım. Ne kadar az müdahale o kadar iyi bizim için. İnşallah bir dahaki gebeliginiz rahat geçer 🤲🏻🥰

Sen nasılsın şekerim nasıl geçiyor günler
Oğlan gelene kadar yatış sonra yatarak ödev yaptırma derken geçiyor günler 😁 yarın kontrol var dünden beri kasıklarımda hissediyorum bebeği o canımı sıkıyor biraz düşünmemeye çalışıyorum 😔

Doktora daha görünmedim endokrinolojinin aldığı testler sonucunda tabiki yine enfeksiyonum var daha görünmedim ama idrar yollarımı kesip atıcam en sonunda😩😩😩 kenancığım da 6da alacak beni randevuya, az sonra da endokrine geçip kadın doğum hastanesine yollanacağım bebekler, nasılsınız bugüünnnn🥰🥰🥰🥰
Ya bizim bu enfeksiyondan çektiğimiz nedir arkadaş valla deli oluyor insan 🤦🏻‍♀️ ben bir de mantar belasiyla ugrasiyorum doktor fitil verdi ama kullanmaya kullanmaya fitil atmaya da korkmaya başlamışım 😅 progestanı ağızdan alıyorum hep

Back
X