- 22 Ekim 2022
- 1.618
- 1.045
- 63
Varıncaya kadar hepinize edeceğim bol bol duaYa bende ismen dua istiyorum yeşim için de dua et noluur gidene kadar etsende olur araya kaynamasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varıncaya kadar hepinize edeceğim bol bol duaYa bende ismen dua istiyorum yeşim için de dua et noluur gidene kadar etsende olur araya kaynamasın![]()
Allahım korusun hiç korkma biz de sana duaediyoruz acaba kaç saatte doğurursunVarıncaya kadar hepinize edeceğim bol bol dua![]()
Nedense pek hızlı olacakmış gibi gelmiyorAllahım korusun hiç korkma biz de sana duaediyoruz acaba kaç saatte doğurursun![]()
Nedense pek hızlı olacakmış gibi gelmiyor![]()
Sanki ben ebelik yapmışım ekckdkcdNedense pek hızlı olacakmış gibi gelmiyor![]()
10 dkda bir geliyorsa açılman varsa doğurursunama 10dkda bir gelip açılman yoksa yarın öğlene kadar yolun var
![]()
Açılmaya şuan bişey diyemeyeceğimSanki ben ebelik yapmışım ekckdkcd
1 cm açıklık varmış ağrılar nst de yüksek çıkmadı doğum sancısı değil dediler yatış verdiler sabaha kadar bekleyip göreceğiz dedilerbabylovee canım bu arada endokrinoloji doktoruna ben grip aşısını sordum, yaaaanii ben şüpheye götürebilecek herhangi bir şeyi gebelik süresince önermiyorum dedi, öncesinde düzenli vurulmadığın için vücudun vereceği reaksiyon bizim için önemli o yüzden ben en en ufak bir riski göze almanı istemem bu bebeği çok bekledik dedi, ben vazgeçtim canım açıkçası yaptırmaktan, kendi kadın doğum doktorum da kendini riske açık görüyorsan yaptır ama dikkat ederim vitamin olarak iyi beslenirim vs vs dersen gerek yok dedi
Serum takıyorlar mı bazen gizli gizli doğum başlasın diye serum veriyorlarmış1 cm açıklık varmış ağrılar nst de yüksek çıkmadı doğum sancısı değil dediler yatış verdiler sabaha kadar bekleyip göreceğiz dedilerbabylovee
Ya cidden mi. Ama benim doktorum özellikle serklaj erken dogum ihtimali falan derken yenidogan bebekleri korumamiz gerekiyor bu aşı daha çok bebis icin dedi.babylovee canım bu arada endokrinoloji doktoruna ben grip aşısını sordum, yaaaanii ben şüpheye götürebilecek herhangi bir şeyi gebelik süresince önermiyorum dedi, öncesinde düzenli vurulmadığın için vücudun vereceği reaksiyon bizim için önemli o yüzden ben en en ufak bir riski göze almanı istemem bu bebeği çok bekledik dedi, ben vazgeçtim canım açıkçası yaptırmaktan, kendi kadın doğum doktorum da kendini riske açık görüyorsan yaptır ama dikkat ederim vitamin olarak iyi beslenirim vs vs dersen gerek yok dedi
Canım yeni gördüm. Allahım yardımcın olsun inşallah saglikla dogsun kızceee1 cm açıklık varmış ağrılar nst de yüksek çıkmadı doğum sancısı değil dediler yatış verdiler sabaha kadar bekleyip göreceğiz dedilerbabylovee
Kacta uyanmani istedi ? Bende gec uyanıyorum biraz sıkıntı ordan basliyor galiba..Yerim sizi
Kan tahlili iyi çıktı, benim ölçümlerime göre üç gün diyet listesiyle beraber ölçüm istedi. Saatli ve uyanma kahvaltı vs saatleri de var, günde 6 kere ona göre pazartesi gel dedi çünkü idrar kültürü de çıkmış olur dedi
Sonra ordan çıkıp kenancığıma geçtim, ona anlatınca pazartesiye kadar ilaçsız geçmeyelim idrar için bir ilaç vericem hiçbir sıkıntısı yok endişe etme biraz rahatlatır seni falan dedi pazartesi de enfeksiyona tam karar veririz sonuçta çıkınca dedi, bu arada orada ölçtüğü zaman benim tansiyonum yüksek çıktı, onun için de doktor pazartesiye kadar tansiyon ölçümü de istedi eğer hala yüksek çıkıyorsa adalat verebiliriz gebelikte hiçbir sıkıntısı yok falan şeyler söyledi aşko
Canım şimdi yatağa yattığım için sabah gönderirim kağıdı yanlış hatırlamıyorsam kağıtta kahvaltı 09.00 yazıyordu, dedimki hocam kalktığım saati mi baz almalıyım hayır dedi 9da kalkıp kahvaltı yapmalısın, vücudu uyandırma saatin 12-1 olmamalı eğer çok ihtiyaç duyarsan gün içinde uyuyabilirsin ama saatler uyarak beslen ve ölçüm yap dediKacta uyanmani istedi ? Bende gec uyanıyorum biraz sıkıntı ordan basliyor galiba..
Hadi bakalim nasil cikacak.
Ay tansiyon ne diye çıkıyor yaa.. gerci herseyi kafaya takiyrouz haliyle... tansiyonda sekerde hep stres kaynaklı..
Bana yaz getir dedigi hafta full stresliydim. Bu hafta hic olcmedim daha ama olcsemde iyi olacak
Valla bilmiyorum canım ben normalde direkt çıkıp yaptıracaktım hevesimi kaçırdılar bu garantici bir doktor yani ben önceden beri tiroid için gider gelirim hep konuşmaları böyle, garanti değilse yapma, riskliyse yapma, kanıtlanmamışsa yapma vs vs, karamürver falan mesela onları sordum korunmak için kullanabilir miyim diye sadece su kullan dedi, bık tuvalete çıkmaktan dedi, neye ne reaksiyon göstereceğin belli olmaz dedi yaniher şeye hayır diyorYa cidden mi. Ama benim doktorum özellikle serklaj erken dogum ihtimali falan derken yenidogan bebekleri korumamiz gerekiyor bu aşı daha çok bebis icin dedi.
Yani bilmiyorum ama. Su an kafam iyice karıştı
Damar yolu bile açmadılarSerum takıyorlar mı bazen gizli gizli doğum başlasın diye serum veriyorlarmışyani belki burda birisi uydurmuştur bunu nerde okuduğumu hatırlamıyorum
![]()
Sabah belli olacak geliyor mu gelmiyor muCanım yeni gördüm. Allahım yardımcın olsun inşallah saglikla dogsun kızceeegeliyor mu sonundaaa.
Nasılsın sancin agrin ne durumda
Ay gece gec uyuyup sabahta uyanip 9 da gune nasil baslayacaksak... sabah uykusuyla gun icindeki uyku bir miymis hicccCanım şimdi yatağa yattığım için sabah gönderirim kağıdı yanlış hatırlamıyorsam kağıtta kahvaltı 09.00 yazıyordu, dedimki hocam kalktığım saati mi baz almalıyım hayır dedi 9da kalkıp kahvaltı yapmalısın, vücudu uyandırma saatin 12-1 olmamalı eğer çok ihtiyaç duyarsan gün içinde uyuyabilirsin ama saatler uyarak beslen ve ölçüm yap dedi
Valla bilmiyorum canım ben normalde direkt çıkıp yaptıracaktım hevesimi kaçırdılar bu garantici bir doktor yani ben önceden beri tiroid için gider gelirim hep konuşmaları böyle, garanti değilse yapma, riskliyse yapma, kanıtlanmamışsa yapma vs vs, karamürver falan mesela onları sordum korunmak için kullanabilir miyim diye sadece su kullan dedi, bık tuvalete çıkmaktan dedi, neye ne reaksiyon göstereceğin belli olmaz dedi yaniher şeye hayır diyor
Canım nasılsın naptınSabah belli olacak geliyor mu gelmiyor mubana kalsa sancı var nst de çıkmadı aktif sancı
Doktor baktı sabah bebeğin başı geliyor dedi açılma 1 cm hala sancı az da olsa varCanım nasılsın naptın
İnşallah hızlı ilerler bir avazda kurtulursunDoktor baktı sabah bebeğin başı geliyor dedi açılma 1 cm hala sancı az da olsa var