- 22 Ekim 2022
- 1.618
- 1.043
- 63
İyi olacak inşallah canım ben de yarın taburcuyum inşallahYaa ben sormaya çekindim ama inşallah çabucak toparlar minnoşsen iyi ol ki kızçen gelince bol bol sana ihtiyacı olacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi olacak inşallah canım ben de yarın taburcuyum inşallahYaa ben sormaya çekindim ama inşallah çabucak toparlar minnoşsen iyi ol ki kızçen gelince bol bol sana ihtiyacı olacak
![]()
İnşallah doktorum belki yarın çıkarırlar onuda dedi inşallah çıkar evimize gideriz yavrumuzlaVücudundan o çıkar çıkmaz alacaksın evine götüreceksin tatlı kuş hep güzel şeyler düşün sizin için dua ediyorum sana ve prensesine![]()
Dualarım seninle canım şimdi gördüm mesajını. Sen nasılsınBebeğim yoğun bakıma alındı dua edin bize lütfen
Allah razı olsun darısı sizlerinde başına inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alınOyy bebişin sağlıkla büyüsün canım gözün aydın![]()
Amiinnnn inşallahAllah razı olsun darısı sizlerinde başına inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın![]()
Ben çok şükür iyiyim zor bir doğum oldu suni sancıyla doğum yapmak durumunda kaldım su gelince de mekonyumlu dediler iyice stres oldum tabii normal devam edecek dediler normal demek beklemek demek olunca endişelendim sonra hızlandırdılar sancıyı vsDualarım seninle canım şimdi gördüm mesajını. Sen nasılsın
Canım benim inşallah yarın pusetini hazırla inşallah inşallah inşallah sağ salim dönün evinizeİnşallah doktorum belki yarın çıkarırlar onuda dedi inşallah çıkar evimize gideriz yavrumuzla
Herşeyi hazır yavrumun bi kendisi eksik inşallah o da yarın tamamlanacak biz de tamamlanacağız onunla birlikteCanım benim inşallah yarın pusetini hazırla inşallah inşallah inşallah sağ salim dönün evinize![]()
Sen süt sağmaya başla götürdün mü makineniİnşallah doktorum belki yarın çıkarırlar onuda dedi inşallah çıkar evimize gideriz yavrumuzla
Anladım canım. Büyük bi savaş vermişsiniz ama artık berabersiniz İnşallah yarın bebişinle birlikte eve 3 kişi geçeceksinizBen çok şükür iyiyim zor bir doğum oldu suni sancıyla doğum yapmak durumunda kaldım su gelince de mekonyumlu dediler iyice stres oldum tabii normal devam edecek dediler normal demek beklemek demek olunca endişelendim sonra hızlandırdılar sancıyı vs
Başladım daha 2 damla anca geldi 2 memeden toplamSen süt sağmaya başla götürdün mü makineni
İnşallah canım yarın ben taburcuyum bebeğimi görmeye gideceğim inşallah onu da çıkarırlarAnladım canım. Büyük bi savaş vermişsiniz ama artık berabersiniz İnşallah yarın bebişinle birlikte eve 3 kişi geçeceksiniz![]()
Normal canım şarıl şarıl akmicak tabi sen 2 saatte bir hafif modda sağ bence masaj modu muydu artık sen araştırmışsndır onu nekadar sağarsan o kadar rahat gelir diye biliyorum o hastanede yeni doğan yoğun bakım yok diye mi sevkettilerBaşladım daha 2 damla anca geldi 2 memeden toplam
Kuzum benim ertesi gün anca gelmişti ilk olunca uçlarda açılmıyor ya biraz geç oluyor dayanabildiğin kadar pompa yap bir de bol su iç,ılık kompres yap havluyla göğüslerine daha kolay gelirBaşladım daha 2 damla anca geldi 2 memeden toplam
Kuzum benim Allahim evladini saglikla alip evine götürmeyi nasip etsin. Tedbiren yatmis hic korkma. Cok var bu durum. Sen dert etme rahat ol süt hazırla yavrunaBebeğim yoğun bakıma alındı dua edin bize lütfen
Ama jiletlerde sürekli çıkmaz mı eve ağdacı cagırsam dıkıslere sıkıntı olur mu
Kizlar az önce bu konu baska yerde de konuşuldu da riskli gebeliklerde rahim kasilmasina sebep oldugu icin agda asla onerilmiyormus. Aklinizda olsun.Hayır canım olmaz yani ben ayda bir muhakkak yapıyorum bir şey olmadı henüz çok şükür dışarıyla alakasız bir dikiş bu deri gerdirmesiyle etkilenecek bir şey değil, tabi karnına bastırmayacak zaten
Ahahha 44 müüümaviilale ay ben de çok merak ediyorum hatunu ya, nasıl doğurdu şimdi nasıllar falan falan, merak içindeyim biz
babylovee ile aynı gün doğururmuyuz bilmiyorum çünkü kendisi aşırı dikkatli bir gebe ben dikkatli değilim o sanırım 44. Haftada doğuracak
şaka bir yana inşallah geliştiği son yere kadar kalsın bebişler
@sano canım açıkçası ben ağdaya devam ediyorum annem yardımcı oluyor yapamadığım yerde, temiz bildiğin güvendiğin bir yer varsa dışarda da olabilir, jilette alternatif tabiki, bana yardımcı olan birisi olduğu için başvurmadım ama olmasaydı jiletle alırdım kullan atlardan değil de bu gillette jelli olanlardan tahriş etmediği için tabi hemen temizleyeceksin oralar aşırı ıslaklığı ve sabunu sevmez biliyorsun
babylovee kanki tokluk o kadar çıktı yani iki kere ölçtüm acaba makine mi hatalı veriyor yoksa ben fıkfık korkusu yüzünden mi böyle düşük çıkmaya başladı
ama mutsuz yemekler yiyorum…
Merhaba ben size birşey sormak istiyorum ben tansiyonumu Eylül'ün 12 si ile 3 gün üst üste gün içinde ölçtüm hep büyük 10 küçük 5 yada büyük 9 küçük 5 sadece iki kere bı 12 bı 11 çıktı genelde zaten tansiyon araliklarim 9 yada 10 ama şu 3 gündür baş ağrım var ve bugün ölçmeye başladım 11/8 12/8 bu değerler cokmu yüksek düşük tansiyonlu biri için doktor 1 hafta ölç gel dedi ama başımın ağrısı geçmiyor ve kafama takıldı korkmaya başladım bu arada 26 haftalık olduk bı bilginiz duyduğunuz varsa söylerseniz çok sevinirim hafta olarak benden ondesiniz sormak istedimEvettt bundan sonra güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
Tansiyonun kaç çıkıyor ki inşallah anlık bir değişim olmuştur da düzene girer
Evet canım iki saatte bir sağıyorum öyle öyle çoğalacak inşallahNormal canım şarıl şarıl akmicak tabi sen 2 saatte bir hafif modda sağ bence masaj modu muydu artık sen araştırmışsndır onu nekadar sağarsan o kadar rahat gelir diye biliyorum o hastanede yeni doğan yoğun bakım yok diye mi sevkettiler