- 22 Ekim 2022
- 1.611
- 1.035
- 63
11 de orda olmamız gerekiyorAmin canım benim aminn
Sende bize güzel haberler getir bebişten. Kaçta gideceksiniz görmeye
İnşallah kavuşuruz bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 de orda olmamız gerekiyorAmin canım benim aminn
Sende bize güzel haberler getir bebişten. Kaçta gideceksiniz görmeye
Amiiin canım benimmm bugün bebişini kucağına versinler al gel evine. En kısa zamanda bu mutlulugu da yaşatsın güzel kızın size11 de orda olmamız gerekiyor
İnşallah kavuşuruz bugün![]()
İnşallah canım inşallah hepimiz sağ salim bebislerimize kavuşuruzAmiiin canım benimmm bugün bebişini kucağına versinler al gel evine. En kısa zamanda bu mutlulugu da yaşatsın güzel kızın size![]()
Naptin canım haber ver bize deİnşallah canım inşallah hepimiz sağ salim bebislerimize kavuşuruz![]()
Sen ne zaman gideceksin kelebeğimYarın beklemedeyimyarin bende imkan bulursam cekerim bi foto
asm ye gidicem malum.
Bebeklerin bakım gücü çok yüksekmiş doğru mu mavişSütü en güzel bebişler getiriyor bugün inşallah fırsatın olur emzirmek için hem Sana hem bebeğe çok iyi gelecek![]()
Kuzum bu sabah gidecektim ben asm ye. Hem aşı olacaktim. Ama gitmedim. Sabah kalktigimda bacakla genital bolge arasinda bi doluluk biraz da agri hissettim. Huzursuz oldum hic gitmeyeyim en iyisi dedim. O nedenle çarşamba ya ertelemis oldum.Sen ne zaman gideceksin kelebeğim
Evet makinayla Bebek arasında çok fark var kuzumBebeklerin bakım gücü çok yüksekmiş doğru mu maviş![]()
Naptin canım haber ver bize de
Emzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih edersenisan97 günaydın kuşlarım nasılsın baciko gördün mü yavrunu şahsi inek olduğunu kabul ettiğini söyledin mi yaptınız mı sözleşmeyi cokcokladı mı anlat
![]()
Yaa çok sevindim senin adınaEmzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih ederseçok şükür yarın servise çıkacak yavrum çarşamba gününe de taburculuk var gibi inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsunYaa çok sevindim senin adınainşallah hayırlısıyla evinize dönersiniz
![]()
Kapıda bekliyorum aşkım birazdan giricemKuzum bu sabah gidecektim ben asm ye. Hem aşı olacaktim. Ama gitmedim. Sabah kalktigimda bacakla genital bolge arasinda bi doluluk biraz da agri hissettim. Huzursuz oldum hic gitmeyeyim en iyisi dedim. O nedenle çarşamba ya ertelemis oldum.
Sen naptin gittin mi kuşum endokrin ne dedi
Gerçekten hormonlarla ilgili olabilir ilk doğunca da kucağımıza veriyorlar ya ten teması falan diyeEvet makinayla Bebek arasında çok fark var kuzumben doğumdan sonra emdi sanmıştım meğer tutamamış çocuk eve geldiğimde ilk kez emzirdigimde hissettim çok hoş bir his
bir de hemen olmasa bile ilerleyen zamanda bebekler emerken memeye elini koyunca gerçekten süt daha çok geliyor hormonlarla alakalı mı artık bilemiyorum
![]()
Emzirdim bebeğimi sözleşmeyi imzaladık artık 1 2 sene kişisel inek oldum bakacağız ne kadar etmeyi tercih ederseçok şükür yarın servise çıkacak yavrum çarşamba gününe de taburculuk var gibi inşallah
Bebeğim iyi çok şükür çok sinirli bi bebek dediler herkesi ayağa kaldırmış orda son günün iyice dinlen dedilerGerçekten hormonlarla ilgili olabilir ilk doğunca da kucağımıza veriyorlar ya ten teması falan diye
hadi gözümüz aydın canım
cokcokladı mı bakalım
gördün mü işte bu kadar depresyonluk bir şey değil bebek iyi mi gözleriniaçmış mı napıyorsun şimdi anlat kız
![]()
Merhaba nasıl gidiyorAy galiba dogru yaa.. ınsanin aklina hersey geliyor. Neler düşünmüyor ki.. bide dr dikisler tutuyor 28i bi görebilsek faln diyor iyice geriliyorum.
Kafadaki sorular soru isaretleri bitmiyor ki..
Bebegim 30lari biraz gecse en azindan psikolojik olarak rahatlama olur bieaz belki
neden böyle hissettin kız ne olacak sen de her gün bir tarafım ağrıyor sen de ha Allah korusun ciddi bir şey olsa durmazsınki yatmaktan, aynı yerde durmaktan, kas gerilmesinden, rahim büyümesinden her şeyden olabilirKuzum bu sabah gidecektim ben asm ye. Hem aşı olacaktim. Ama gitmedim. Sabah kalktigimda bacakla genital bolge arasinda bi doluluk biraz da agri hissettim. Huzursuz oldum hic gitmeyeyim en iyisi dedim. O nedenle çarşamba ya ertelemis oldum.
Sen naptin gittin mi kuşum endokrin ne dedi
Siz anasını bu kadar üzerseniz o da sizi çıldırtır oh olsun onlaraBebeğim iyi çok şükür çok sinirli bi bebek dediler herkesi ayağa kaldırmış orda son günün iyice dinlen dedilerkızım bomba gibi geliyor hayırlısıyla
![]()
Hak etmişlerdiSiz anasını bu kadar üzerseniz o da sizi çıldırtır oh olsun onlara![]()
Merhaba erken dogum mu oldu acaba ben kaçırdım konuşmalarıBebeğim iyi çok şükür çok sinirli bi bebek dediler herkesi ayağa kaldırmış orda son günün iyice dinlen dedilerkızım bomba gibi geliyor hayırlısıyla
![]()