- 16 Eylül 2024
- 8.231
- 7.784
- 118
Oy amin aminnnÇok şükür bu günleri de gördük bizim için bi mucize rabbim sizlere de yaşatsın inşallah![]()

Yanında mısın kuzunun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy amin aminnnÇok şükür bu günleri de gördük bizim için bi mucize rabbim sizlere de yaşatsın inşallah![]()
Sütün yarasın löp löp et olsun da bol bol mıncırın her yeriniDoymuyormuş ondan kucak aşığıymış kızım![]()
Evet yanındayım gece mesaisiOy amin aminnnbizler de yaşayalım bu guzel duyguyu vakti zamani geldiginde.
Yanında mısın kuzunun![]()
Bol bol mıncırıyoruzSütün yarasın löp löp et olsun da bol bol mıncırın her yerini![]()
Kilo alırsa sabaha öyle çıkacak dediler bütün kozları oynuyorum
İnşallah hemen toplanıp evinize geçersinizKilo alırsa sabaha öyle çıkacak dediler bütün kozları oynuyorum![]()
3 kilo 400 gram doğdu teyzesiİnşallah hemen toplanıp evinize geçersinizkaç kilo doğdu canım o kadar seni zorbaladılar
![]()
Kız maşallah3 kilo 400 gram doğdu teyzesiboşa zorbalandım
![]()
Maşallah maşallah3 kilo 400 gram doğdu teyzesiboşa zorbalandım
![]()
Çıkacağız inşallah bugün ben memelerime güveniyorumKız maşallahdaha ne kilosu istiyorlar bebeden o elinden geleni yapmış
![]()
Çok şükür şimdi doktor geldi çıkıyoruz bugünMaşallah maşallahdaha ne olsun
![]()
Hadi gözünüz aydınÇok şükür şimdi doktor geldi çıkıyoruz bugün
Allah bir daha ayrı düşürmesin canım sağlıkla büyüsün bebiş işte şimdi göreceksin anyayıkonyayı bize de anlatÇok şükür şimdi doktor geldi çıkıyoruz bugün
Yeni sezon bomba gibiHadi gözünüz aydınyeni sezon başlıyor artık
![]()
Allah bir daha ayrı düşürmesin canım sağlıkla büyüsün bebiş işte şimdi göreceksin anyayıkonyayı bize de anlat![]()
Çok değişik bi duyguymuş arkadaşlar tahmin ettiğimizden çok çok daha fazla bi aşk bu anlatamam gerçekten yaşamak gerekiyor inşallah sizler de yaşayacaksınız bu duyguyu