Emekli sandığı canım eşim öğretmen diye ondan faydalanıyorum ekstra bir sigortam yok benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emekli sandığı canım eşim öğretmen diye ondan faydalanıyorum ekstra bir sigortam yok benim
20de dikiş atıldıktan sonra sadece tuvalete giderek ilerlettim geri kalan zamanlarda yatıyordum, yemek yerken oturuyordum ama onda bile ayaklarımı uzatıyordum yani. Duşta kısa kaldım sıklığını azalttım, tuvalet kısmında eğer kabızsam zorlamamaya çalıştım. Ailem de uzakta onlarla görüntülü konuşarak yaprak dökümünü baştan sona bitirerek, 1 tane numaralı tablo boyaması , 3 tane de örgü oyuncak örerek zamanı geçirdim 30lara kadarYa maşallahnergiscicegi6 bu haftaya kadar nasıl ilerledi süreciniz paylaşabilir misiniz yeniyim ben ve biraz meraklıyım süreçlere moral oluyor
![]()
Peki evde yemek vs kim yapıyordu eşiniz mi20de dikiş atıldıktan sonra sadece tuvalete giderek ilerlettim geri kalan zamanlarda yatıyordum, yemek yerken oturuyordum ama onda bile ayaklarımı uzatıyordum yani. Duşta kısa kaldım sıklığını azalttım, tuvalet kısmında eğer kabızsam zorlamamaya çalıştım. Ailem de uzakta onlarla görüntülü konuşarak yaprak dökümünü baştan sona bitirerek, 1 tane numaralı tablo boyaması , 3 tane de örgü oyuncak örerek zamanı geçirdim 30lara kadar30dan sonra da hedef koydum ama yine çok hareketlenmedim kahvaltı yaptığım tabakları falan suya tutuyordum maksimum
Arada arkadaşlar geldi, telefona oyun indirdim falan derken eyledim kendimi. 33ten sonra rahatladım biraz daha iç tarafta batma var o biraz engel oluyor ama yine de yemekte falan yardım ediyorum artık. Serklajdan sonraki ilk aylar bence en en önemlisi orada kendini zorlayacak şeyler yapmamak gerek. Zaten hamileyiz ağır işlere girişmemek lazım
![]()
Kayınvalidem geliyordu 2 haftada 1 o da buzluğa çıkarıp yapabileceğimiz yemekler koyuyordu eşim de onları ısıtıyordu biber dolması bile attık buzluğa çıkarıp fırınlayınca süper oluyor tavsiyem olsunPeki evde yemek vs kim yapıyordu eşiniz mi
Anladım canım teşekkür ederim ben çok hareket etmişim şuan sizler anlattıkça farkediyorum bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışacam bu kadar emek boşa gitmesin inşallah hiçbirimizinKayınvalidem geliyordu 2 haftada 1 o da buzluğa çıkarıp yapabileceğimiz yemekler koyuyordu eşim de onları ısıtıyordu biber dolması bile attık buzluğa çıkarıp fırınlayınca süper oluyor tavsiyem olsunkahvaltımı kendim hazırlıyordum ama yine oturarak
Ya duş bile dakikalıydı benim için öyle söyleyeyim sana. Ben etrafımda pek örnek de olmadığı için çok korka korka yaklaştım sürece, koca bir bilinmezlikti yani. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gerçekten çok büyük psikolojik savaş aslında. Yaz tatiliydi ben instagramdan herkesin tatilini izledim kendim koltuktan kalkamazkenAnladım canım teşekkür ederim ben çok hareket etmişim şuan sizler anlattıkça farkediyorum bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışacam bu kadar emek boşa gitmesin inşallah hiçbirimizinpeki sizin ilaçlar nasıldı neler kullandınız
Cok sagol kuzum destegin içinEvet evet öyle de oluyor hatta bi doktorun videosu vardı onla ilgili de bulamadım.tamam o değerlerin de iyiyse sadece tansiyonu dengede tutmaya çalışacaklardır![]()
Ahh bizi bizden baskasi anlayamaz..Ya duş bile dakikalıydı benim için öyle söyleyeyim sana. Ben etrafımda pek örnek de olmadığı için çok korka korka yaklaştım sürece, koca bir bilinmezlikti yani. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gerçekten çok büyük psikolojik savaş aslında. Yaz tatiliydi ben instagramdan herkesin tatilini izledim kendim koltuktan kalkamazkensen de doktorunla değerlendir durumu o da söyler sana neler yapman gerektiğini. İlaç Progestan ve magnezyum aldım sadece.
Moralini yüksek tut canım ilaç fayda edecektir sana şifa olsunCok sagol kuzum destegin içingerçekten insan herseyi kafasina takıyor ya..
Tansiyon ilacina da basladim sifa olsunhersey her zaman yolunda gitsin hepimiz icin.
Senin ne kadar kaldi simdi bebiskoyu almaya
Tabii tabiii annem ameliyat oldu gidemedim yanına tüp bebekten dolayı riskliydi sonra dikiş oldu derken aylarca görüşemedim hepimiz için çok çok zor gerçekten herkesin başka bir derdi varAhh bizi bizden baskasi anlayamaz..
Yazdiklarini yaşadık galiba bizde sen bizden daha önce dikisliydin tabi ama bu süreç ne kadar zorlu inisli çıkışlı ancak yaşayanlar biliyor
Allahım hepimize sağlık versin bebislerimize sağlık versin![]()
Bence kesin vardır sor canımHmm anlıyorum canım bizde emekli sandığı ama ekstra ama düz memur bir sorayım bizde de var mı indirim![]()
Benim enfeksiyona bağlı kısalmam olmuş olabilirmiş canım çünkü ben 98leri gördüm crpde, hiç bilmiyorum sebebini hala da enfeksiyondan kurtulmuş değilim ama o zamanlar enfeksiyon düşmeden doktorum serklaj yapmayı kabul etmedi sonuç olarak 20 gün hiç kalkmadan tuvalete bile gitmeden sondayla takıldım iğrenç günlerdi, sonra Serklaj ve iki gün sonra geldim evimeÇok yüksek tutardı anlıyorum canım olsun bizde aynen öyle düşündük yeter ki sağlıkla gelsin dedik ve inan ki bu dönem artık sorgulamıyoruz neden bu kadar ne için diyeminiğimiz inşallah sağlıkla gelir
sen neden o kadar yüksek enfeksiyon geçirdin acaba öncesinde
Maşallah inşallah kolaylıkla da bebeğini kucağına alırsınYa duş bile dakikalıydı benim için öyle söyleyeyim sana. Ben etrafımda pek örnek de olmadığı için çok korka korka yaklaştım sürece, koca bir bilinmezlikti yani. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın gerçekten çok büyük psikolojik savaş aslında. Yaz tatiliydi ben instagramdan herkesin tatilini izledim kendim koltuktan kalkamazkensen de doktorunla değerlendir durumu o da söyler sana neler yapman gerektiğini. İlaç Progestan ve magnezyum aldım sadece.
Ben 33. Haftadayım herhangi bir sıkıntım yok güzel devam ediyor, tedbir amaçlı söyledi gibi geliyor bana. Yani hiç bişi yokken yaptırmakta fayda var dedi, diğer doktorum da yaptırma diyor. Kafam baya karıştı38 haftadayım ben. Doktorum bahsetmedi ama eğer doğuma dair bi şeyler yaşasaydım önceki haftalarda o zaman önerirdi. Sizde güçlü sancılar ağrı kanama gibi şikayetler var mıydı? Bir arkadaşım 24 haftadayken kısalması tespit edilince ameliyat olamadı, doktoru ona ciğer geliştirici yapmıştı ama ikiz hamileliğiydi 33 haftada da doğum yaptı. Siz kaçıncı haftadaydınız
Baya yükselmiş ya sonda çok zor ya ameliyat için takılmıştı bana da Allah bir daha yaşatmasın valla verdiğiniz bilgiler beni de baya aydınlatıyor herkesin hikayesi bambaşka dilerim hiçkimse korktuguyla sınanmadan güzel hgünler görsün hepiniz çok hoşsunuz her biriniz apayrı bşr deneyim korktuklarımız boşa çıksın sağlıkla bebeklerimizle güzel günlerimiz olsun ben hep umutsuz ve moralsizdim ama böyle böyle baya iyi geldiniz buraya yazana kadar bile kötü bşr fikir gibi geliyordu ama iyi geldiBence kesin vardır sor canım
Benim enfeksiyona bağlı kısalmam olmuş olabilirmiş canım çünkü ben 98leri gördüm crpde, hiç bilmiyorum sebebini hala da enfeksiyondan kurtulmuş değilim ama o zamanlar enfeksiyon düşmeden doktorum serklaj yapmayı kabul etmedi sonuç olarak 20 gün hiç kalkmadan tuvalete bile gitmeden sondayla takıldım iğrenç günlerdi, sonra Serklaj ve iki gün sonra geldim evime![]()
Nedenmiş almıyorlarmış sekreter mi söyledicebellato şimdi sekreter ile konuştum canım ama randevu vermedi almıyoruz dedi
İnşallah canım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunMaşallah inşallah kolaylıkla da bebeğini kucağına alırsınzor günler bitti inşallah senin için darısı diğer bekleyenlere
![]()
Burda birbirimize destek olmamız çok güzel canım göreceksinki aynı haftada olduğun kişilerle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyorsunBaya yükselmiş ya sonda çok zor ya ameliyat için takılmıştı bana da Allah bir daha yaşatmasın valla verdiğiniz bilgiler beni de baya aydınlatıyor herkesin hikayesi bambaşka dilerim hiçkimse korktuguyla sınanmadan güzel hgünler görsün hepiniz çok hoşsunuz her biriniz apayrı bşr deneyim korktuklarımız boşa çıksın sağlıkla bebeklerimizle güzel günlerimiz olsun ben hep umutsuz ve moralsizdim ama böyle böyle baya iyi geldiniz buraya yazana kadar bile kötü bşr fikir gibi geliyordu ama iyi geldi![]()
Evet ya sekreter söyledi bende şaşırdımNedenmiş almıyorlarmış sekreter mi söyledi
Yani şimdi mi almıyormuş yoksa hiç mi almıyorlarmış çok saçma geldi banaEvet ya sekreter söyledi bende şaşırdım
Benim hep denk geldiğim son anda acilen doğuma girenler veya kasılma sancı problemi yaşayanlarda yapıldığıydı. Her şey yolundaysa çok da mantıklı değil gibi inşallah sorunsuz ilerler sürecinizBen 33. Haftadayım herhangi bir sıkıntım yok güzel devam ediyor, tedbir amaçlı söyledi gibi geliyor bana. Yani hiç bişi yokken yaptırmakta fayda var dedi, diğer doktorum da yaptırma diyor. Kafam baya karıştı