• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Moralini yüksek tut canım ilaç fayda edecektir sana şifa olsun 🫶🏻🫶🏻 kuzum yarın kontrolüm var bakalım net bir şey söyler artık 🙏🏻
Canim benim destegin kiymetli teşekkür ederim Allahım razı olsun..
Sende yarin süper haberler al inşallah 🙏
Tabii tabiii annem ameliyat oldu gidemedim yanına tüp bebekten dolayı riskliydi sonra dikiş oldu derken aylarca görüşemedim hepimiz için çok çok zor gerçekten herkesin başka bir derdi var💖🙏🏻
Yaa kıyamam.. hepimiz zorluklardan gectik iste. Sonucunun mukemmelligini biliyoruz da ondan bekliyoruz askla 🙏🌸

Kızlar 😒
Doktorum aradi, 24 saat idrar toplamami istedi....
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Yani duygularimi ifade edemiyorum artik 🙁

Doktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdi😔 hunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta😔
Canım hunileşme bende de var doktorum bana bu beklenen bir şey sonuçta serklaj bunun için atılıyor dedi bol su iç yatmaya devam et stres yapmamaya çalış ☺️ benim doktorumun ilk hedefi 25-26. Haftaydı ama bunları çok düşünmemeye çalış ☺️

Kızlar 😒
Hem idrarda protein hemde tansiyonda yukselme eğilimi olunca , Allah korusun gebelik zeh. Ile iliskilenebiliyor dedi.
Hamilelikte biraz protein cikabilir ama tansiyonda yükselme gosterdigi icin bakilmasi gerek dedi.
Olsun kuşum sen ver için rahatlasın hiçbir olasılık atlanmasın doktorun da tedbirli olması iyi sen de sonuçlar temiz çıkınca rahatlarsın🙏🏻🙏🏻💖

Kızlar 😒
Allah korusun kötuyu dusunme ıyı dusun ıyı olsun 🙏🏻

Doktordan cıktım 21mm fakat hunileşme var dedı aynı sekılde yatak istirahati verdi😔 hunılesme yasayan var mı kızlar , daha 19. Haftaya yenı gırıyorum , yasam sınırı nedır kacıncı hafta😔
Doktorun yatış önermediyse problem olmaz ınsallah 🙏🏻riskli bi durumdq hastanede yatırıyorlar zaten korkma dua et dinlen

Kızlar 😒
Kuzum doktor tedbirli davranıyor bak bir sıkıntı olmaz inşallah sen böyle stres yaparsan tansiyonun daha çok oynar biraz kendini okumaya çalış 🤲🏻🥰 bizde dua ediyoruz bir sorun olmaz Allah'ın izniyle

Bende sordum en erken dogum 24 hafta dedı, ama benımle konusurken moralı bozuktu benım gıbı bır hastası olmus sadece o da doguma kadar gıtmıs sukur ama gebelık haftası benden daha ılerdeymıs, morale ıhtıyacım var 😔

Bende sordum en erken dogum 24 hafta dedı, ama benımle konusurken moralı bozuktu benım gıbı bır hastası olmus sadece o da doguma kadar gıtmıs sukur ama gebelık haftası benden daha ılerdeymıs, morale ıhtıyacım var 😔
Doktorlar da öngöremiyor ki kuzum sen içini ferah tut 40 a kadar gidicez de sürekli. Sorun olmucak merak etme aramızda 37-38 lere kadar gelenler var ben moralım bozuldukça bu konuyu acıp bastan sona konusmalara bakıyorum moral topluyorum. Herkes ufak tefek sorunlar yasıyor haliyle serkajlıyız risk altındayız sürekli yatmamız gerekiyor düşündükçe daha cok etkileniyor bebişlerimiz düşünmemeye calıs

Olsun kuşum sen ver için rahatlasın hiçbir olasılık atlanmasın doktorun da tedbirli olması iyi sen de sonuçlar temiz çıkınca rahatlarsın🙏🏻🙏🏻💖
Temiz çıksın nolur Allahım 🙏 insanın kalbi , içi titriyor... ne zor seyler ya.. hepimiz rahat konforlu gecirebilsek hamileliklerimizi ne kadar güzel olurdu 🙏🥲

Kuzum doktor tedbirli davranıyor bak bir sıkıntı olmaz inşallah sen böyle stres yaparsan tansiyonun daha çok oynar biraz kendini okumaya çalış 🤲🏻🥰 bizde dua ediyoruz bir sorun olmaz Allah'ın izniyle
Cok haklısın kuzum🥲 gerçekten stres beni mahvetti. Sakin olayim dedikce coşuyorum sanki stresten.. bi rahatlar gibi oluyorum hop yeni birsey🙁
Buna şükür sikayetim yok elbette ama napayim 🥲

Kızlar 😒
Canım adalat kullanmaya bugün başladın ne sebeple böyle bir karar verdi ki doktor, bu arada önlem amaçlı ya da ilacın dozunu ayarlamak için bunu yapmış olabilir lütfen gerilme, gebelik zehirlenmesi bile olsa Allah korusun bebekleri hemen doğurmuyoruzki ona göre önlem alınıyor korkma doktorun garantici bir doktor zaten hep böyle ilerledi endişe etme, saçma forum yazılarını sakın okuma millet kendine dert ağrıyor canımsın

Doktorlar da öngöremiyor ki kuzum sen içini ferah tut 40 a kadar gidicez de sürekli. Sorun olmucak merak etme aramızda 37-38 lere kadar gelenler var ben moralım bozuldukça bu konuyu acıp bastan sona konusmalara bakıyorum moral topluyorum. Herkes ufak tefek sorunlar yasıyor haliyle serkajlıyız risk altındayız sürekli yatmamız gerekiyor düşündükçe daha cok etkileniyor bebişlerimiz düşünmemeye calıs
İnşallah görürüm 30 ve yukarsını🙏🏻bende aynı sekılde butun formları okuyorum , guzel bıten sonuclar görünce moralim duzelıyor😊 kızlar Allah hepımıze sabır versın inşallah hepımız sağlıkla zamanında alırız kucağımıza bebeklerımizi🙏🏻🧿 ben korkudan cınsıyetı bıle ogrenmedım daha 🤦‍♀️

Bak haftan da ilerledi baya zaten moralini bozma lütfen temiz gelicek sen merak etme🥲🙏🏻🙏🏻
Amin kuzucum .. dogru haftamiz ilerledi ama tabiki annelik iste daha fazla dursun istiyor insan..
Sen simdi 2 gün fazla dursa istersin halbuki gelisimi tamam ayni onun gibi benimki de.
Defigin gibi temiz çıkacak buna inanıyorum zaten. Aminnn

Canım adalat kullanmaya bugün başladın ne sebeple böyle bir karar verdi ki doktor, bu arada önlem amaçlı ya da ilacın dozunu ayarlamak için bunu yapmış olabilir lütfen gerilme, gebelik zehirlenmesi bile olsa Allah korusun bebekleri hemen doğurmuyoruzki ona göre önlem alınıyor korkma doktorun garantici bir doktor zaten hep böyle ilerledi endişe etme, saçma forum yazılarını sakın okuma millet kendine dert ağrıyor canımsın
Zaten bu foruma derdi olupta arastirmak icin Allah kimseyi düşürmesin.. neler neler yaziyorlar bir görsen .. yani korkmayani korkutur stresi olmayani strese sokar oyle bir hal..
Canım iste protein kacagi gercekten var mi varsa ne seviye de onlara mi bakacak napacaksa artik. Proteine eşlik eden tansiyon da yükselince iste birlesince sıkıntı demek ki ne bilim

Back
X