• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ayyy chatgptye sordum şimdi dediğin gibi diyor o da yaa. Ulen bi motivasyonum vardı 😂😂
Allahım gece gece ne derdine düşmüş 😄 yarin doguruyorsun aşkooo bi durrr.
Aynen öyle canım sizin de geri sayımınızı yapalım böyle inşallah 🙏🏻🥰
Amin canımmm nasılsın nasil hissediyorsun kacta gidiyorsun doguma
İnşallah 🤲🏻🤲🏻 bugün böyle batma hissi yaşıyorum ince ince alt kısımda yarın kontrolü iple cekiyorum bir sıkıntı yoktur inşallah
Canım yarin güzel haberlerle gel. Bolca dinlen gece uyurken de minder koy ayaklarının altına
Evet sayaçlar ona göre kurulacak 😍🥹
Yiaaa evet sirada önce ben varım. Bakalim ceboya ne zaman gün verilecekkk😍 benden sonra yada ayni zamanlarda cebellato cebellato sonra da sennnn😍😍😍

Allahım gece gece ne derdine düşmüş 😄 yarin doguruyorsun aşkooo bi durrr.

Amin canımmm nasılsın nasil hissediyorsun kacta gidiyorsun doguma

Canım yarin güzel haberlerle gel. Bolca dinlen gece uyurken de minder koy ayaklarının altına

Yiaaa evet sirada önce ben varım. Bakalim ceboya ne zaman gün verilecekkk😍 benden sonra yada ayni zamanlarda cebellato cebellato sonra da sennnn😍😍😍
Benim doktorumla normal istiyorum ama hiç farketmez sorun olacağını düşününce direkt alın dedim😂 bakıyım artık bu gidişimde tam sorucam😍😍😍

Persembeyi bekliyorum senin icin bir merakla😄😄 bide sana da benle ayni tarihi veriyormuss :halay:
Ay inşallah ne güzel olur benim içimden Kasım geçiyor da aralık başına kadar beklemiyorum demişti bi ara eğer bana bırakırsa ben 5 Aralık dicem bilmiyorum seviyorum o günü🤣 ben de 5 Ocak doğumluyum😂

Back
X