- 19 Aralık 2023
- 2.261
- 1.432
- 53
Ayyy chatgptye sordum şimdi dediğin gibi diyor o da yaa. Ulen bi motivasyonum vardıBana dedilerki tırnağından bakıcaz morarırsa diye falan tam anlayamadım korkudan bak araştır bebişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy chatgptye sordum şimdi dediğin gibi diyor o da yaa. Ulen bi motivasyonum vardıBana dedilerki tırnağından bakıcaz morarırsa diye falan tam anlayamadım korkudan bak araştır bebişim
Sjndnmccmmcmcx takıntı var bende o konuda malesefYok ayakların kalsın kime göstereceksen flcdlckdmxöx
Çıkar kız iş çıkarma kendineSjndnmccmmcmcx takıntı var bende o konuda malesef
Doğunca sürebilecek miyim inanıyor muyuz buna gerçekten djdjdjdÇıkar kız iş çıkarma kendinebizi de merak ettireceksin
doğurunca sürersin bol bol
![]()
EDeriz tabi sende bize et mutlakaEvettt canım benim yarın 11de gidiyorum doğuma dualarınızı bekliyorum![]()
Aynen öyle canım sizin de geri sayımınızı yapalım böyle inşallahEDeriz tabi sende bize et mutlakakavuşmaya saatler kaldı yani
![]()
İnşallahAynen öyle canım sizin de geri sayımınızı yapalım böyle inşallah![]()
Canım batma hissi bende de oluyor bebişin ağırlığından demişti doktorumİnşallahbugün böyle batma hissi yaşıyorum ince ince alt kısımda yarın kontrolü iple cekiyorum bir sıkıntı yoktur inşallah
Sürersin sürersin tummy time yaparken ördekli oyuncaklarlaDoğunca sürebilecek miyim inanıyor muyuz buna gerçekten djdjdjd
İnşallah canım normal dicek doktorun hiç canını sıkmaİnşallahbugün böyle batma hissi yaşıyorum ince ince alt kısımda yarın kontrolü iple cekiyorum bir sıkıntı yoktur inşallah
Canım batma hissi bende de oluyor bebişin ağırlığından demişti doktorum
Bebek ağırlaştıkça daha fazla hissediliyor bir de iki gündür aşırı kuvvetli hissediyorum hareketleri acıtıyor bayaİnşallah canım normal dicek doktorun hiç canını sıkma![]()
Evet sayaçlar ona göre kurulacakSürersin sürersin tummy time yaparken ördekli oyuncaklarlaoje kurutucu sprey al
senin doğurmandan sonra sırada
babylovee var onu sayacağızinşallah
![]()
Kuzuuu evett doğum tarihim belli olduuu ogluçum Allahın izniyle 26 kasimda geliyor teyzesiKızz doğum tarihin belli olmuş yukarılarda okudum hayırlı olsun 1 ay sonra doğuruyorsun yanii az kalmış![]()
Oyyy hadi bakalımSürersin sürersin tummy time yaparken ördekli oyuncaklarlaoje kurutucu sprey al
![]()
Allahım gece gece ne derdine düşmüşAyyy chatgptye sordum şimdi dediğin gibi diyor o da yaa. Ulen bi motivasyonum vardı![]()
Amin canımmm nasılsın nasil hissediyorsun kacta gidiyorsun dogumaAynen öyle canım sizin de geri sayımınızı yapalım böyle inşallah![]()
Canım yarin güzel haberlerle gel. Bolca dinlen gece uyurken de minder koy ayaklarının altınaİnşallahbugün böyle batma hissi yaşıyorum ince ince alt kısımda yarın kontrolü iple cekiyorum bir sıkıntı yoktur inşallah
Yiaaa evet sirada önce ben varım. Bakalim ceboya ne zaman gün verilecekkkEvet sayaçlar ona göre kurulacak![]()
Yaaa sende gitte sende al tarihini artikk sabirsizlaniyorum senin icindeeSürersin sürersin tummy time yaparken ördekli oyuncaklarlaoje kurutucu sprey al
![]()
Benim doktorumla normal istiyorum ama hiç farketmez sorun olacağını düşününce direkt alın dedimAllahım gece gece ne derdine düşmüşyarin doguruyorsun aşkooo bi durrr.
Amin canımmm nasılsın nasil hissediyorsun kacta gidiyorsun doguma
Canım yarin güzel haberlerle gel. Bolca dinlen gece uyurken de minder koy ayaklarının altına
Yiaaa evet sirada önce ben varım. Bakalim ceboya ne zaman gün verilecekkkbenden sonra yada ayni zamanlarda
cebellato sonra da sennnn
![]()
Persembeyi bekliyorum senin icin bir meraklaBenim doktorumla normal istiyorum ama hiç farketmez sorun olacağını düşününce direkt alın dedimbakıyım artık bu gidişimde tam sorucam
![]()

Ay inşallah ne güzel olur benim içimden Kasım geçiyor da aralık başına kadar beklemiyorum demişti bi ara eğer bana bırakırsa ben 5 Aralık dicem bilmiyorum seviyorum o günüPersembeyi bekliyorum senin icin bir meraklabide sana da benle ayni tarihi veriyormuss
![]()
Doktorun anneme söylediği tarihten üç hafta önce gelmişim yaramaz özge kuşPersembeyi bekliyorum senin icin bir meraklabide sana da benle ayni tarihi veriyormuss
![]()