• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Merhaba hikayemiz birebir aynı 🥹 bende iki kez leep sonrası abdominal olmak zorunda kaldım. 6 sene önce atıldı dikişim gebe kalamadım tüple kaldım şimdi 14. Haftadayım doktorum istirahat etmemi istiyor bende çok korkuyorum 10 yıldır bekliyoruz 🥲
Harikasınız 🌸 ben de sizin gibi 14. haftaları sağlıkla görürüm inşallah 🙏🏻 Bebeğimiz için bir süre kuluçka makinesi olmayı göze alacağız mecburen :)

Kız inanmıyorum sana😂 bu kanama ne zaman bitecek kardeş😂 canım sarılık önleyici olarak bir şey yaptın mı sen nisan97 nisan97 sende söyle kuzucuk
Devam bizim 22.günde, bazen bitti sanıyorum sonra bi bakıyorum tekrar başlamış… sarılık önlemek için bir şey yapmadık canım ilk ölçtüler 12 çıktı sonra emzirme sıklığını arttırdım o şekilde düştü

Devam bizim 22.günde, bazen bitti sanıyorum sonra bi bakıyorum tekrar başlamış… sarılık önlemek için bir şey yapmadık canım ilk ölçtüler 12 çıktı sonra emzirme sıklığını arttırdım o şekilde düştü
Ya bende şöyle bir durum var bebiş çok uyumak istiyor sarılığı 5.82 çıktı sık sık uyandırmaya çalışıyorum ama çok zor uyanıyor normal mi diye korktum🥹 bıraksan bütün gün uyur bide küçük doğduğu için korktum teyzesi

BekLife Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Toparlayıcı Korse Lohusa - Fiyatı, Yorumları Canım ben şu an 168-80 kilo oldum doğum sonrası, M/L almıştım sıkıştırarak takabiliyorum sen ordan beden meselesini hesap et🌸 çok bol bir şey değil L/XL de alabilirmişim, ama beğendim hem sırtı dik tutuyor hem de 1klara çıkmak istememiştim, indirimde 345 TLye almışım bir süre takip edersen belki düşer yine de sen nasıl istersen💖 yok yapmam kız korkarım çocuğa nescafe içirmiş gibi olurum diye🤭😂😂

Valla bende tuttu bu hurafe😂 midem yandı yandı yandı yandı çocukta saçlı doğdu🤣 benim boğazıma kadar yanıyordu su içerken bile bazen kıvranıyordum😂 hadi bakalım sana😆😆🧿🥰

Senin oğlun da saçlı olabilir çünkü benim kafası aşağıdayken de yanıyordu midem orda olmadığına göre yalan hurafe😂😂😂
Sagol kuşum doktoruma sorcam bende kullan derse dogum sonrasi kullanırım. Ama sezo olcam bende hemen izin vermeyebilir sanki. Biraz takip edeyim favladim😍

Ay saçlı olsun benim oğluşum da teyzesiii😍 benim aşırı yanmiyor ama midem 😁hatta cok seyrek yanma yaşadım ama yasadigimda da dibine kadar yaşadım 😂

Sagol kuşum doktoruma sorcam bende kullan derse dogum sonrasi kullanırım. Ama sezo olcam bende hemen izin vermeyebilir sanki. Biraz takip edeyim favladim😍

Ay saçlı olsun benim oğluşum da teyzesiii😍 benim aşırı yanmiyor ama midem 😁hatta cok seyrek yanma yaşadım ama yasadigimda da dibine kadar yaşadım 😂
Bu arada kızımın saçları sanırım babası gibi kızılımsı olacak🧿😍🤭 çünkü güneşe yaklaştırınca küçük kızıl telleri görüyorum🤭🤭🤭 allahım kızım sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏻kan grubunda bile eşim kazanmış😥 öyle ben taşıyıcılık yapmışım🤣🤣

Bu arada kızımın saçları sanırım babası gibi kızılımsı olacak🧿😍🤭 çünkü güneşe yaklaştırınca küçük kızıl telleri görüyorum🤭🤭🤭 allahım kızım sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏻kan grubunda bile eşim kazanmış😥 öyle ben taşıyıcılık yapmışım🤣🤣
Yiaaa yerim onun saclarini beeen kızıl kızçe mi olacak yoksaaa 😍🥲
Amin canim benim hepsi saglikla büyüsünlerr..
Sizde kan uyuşmazlığı var miydi bu arada?
Valla benim oglumda babaya benziyor doktor bile dedi😂 usgde.
Dedim bende simdi bunca zaman ben taşıdım ama sonuc baba mi yani 😂
Ay benzesin ayol babasi da benim sevdicegim sonucta😍💙

Yiaaa yerim onun saclarini beeen kızıl kızçe mi olacak yoksaaa 😍🥲
Amin canim benim hepsi saglikla büyüsünlerr..
Sizde kan uyuşmazlığı var miydi bu arada?
Valla benim oglumda babaya benziyor doktor bile dedi😂 usgde.
Dedim bende simdi bunca zaman ben taşıdım ama sonuc baba mi yani 😂
Ay benzesin ayol babasi da benim sevdicegim sonucta😍💙
Bizde pozitif negatif kan uyuşmazlığı değil ama Ab0 kan uyuşmazlığı diye bir şey varmış sanırım, yani ben 0+ kızım B+ olmuş, ama bunun ne sorunu olur ya da olurmu bir sorun orasını bilmiyorum canım, tabi benzesinler kız onları da biz seçtik sonuçta🤣

Bizde pozitif negatif kan uyuşmazlığı değil ama Ab0 kan uyuşmazlığı diye bir şey varmış sanırım, yani ben 0+ kızım B+ olmuş, ama bunun ne sorunu olur ya da olurmu bir sorun orasını bilmiyorum canım, tabi benzesinler kız onları da biz seçtik sonuçta🤣
Alla alla bir sorun olmuyordur insallah. Chate bir sorsaydin caniko. Belki bir cevabi vardir cok bilmişin😂
Bizde esimle kan uyuşmazlığı var. Ben negatif esim pozitif. Bakalim oğluşum ne grup olacak

Ya bende şöyle bir durum var bebiş çok uyumak istiyor sarılığı 5.82 çıktı sık sık uyandırmaya çalışıyorum ama çok zor uyanıyor normal mi diye korktum🥹 bıraksan bütün gün uyur bide küçük doğduğu için korktum teyzesi
Çok normal canım o daha dünyaya adapte olamadı ki, ayaklarından gıdıkla kulaklarıyla minik minik oyna uyanır o şekilde🙏🏻🙏🏻

Kız inanmıyorum sana😂 bu kanama ne zaman bitecek kardeş😂 canım sarılık önleyici olarak bir şey yaptın mı sen nisan97 nisan97 sende söyle kuzucuk
Sık sık emzirmek dışında bişey yapmadım kuzum hastanede emzirirken üstüne mama veriyorduk eve gelince mama vermedik çok şükür bişey olmadı

Sık sık emzirmek dışında bişey yapmadım kuzum hastanede emzirirken üstüne mama veriyorduk eve gelince mama vermedik çok şükür bişey olmadı
Ohoo senin kız kocaman olmus bilee 46 gün gecti diyorr dogumdan sonra 😳 ay nasıl bu kadar cabuk geçti zaman 😳
Ama benim icin günler gecmiyor kiiii senin nasıl 46 gün olmus olabilir 😂
Ben günlerdir ayni haftadayim adeta

Ohoo senin kız kocaman olmus bilee 46 gün gecti diyorr dogumdan sonra 😳 ay nasıl bu kadar cabuk geçti zaman 😳
Ama benim icin günler gecmiyor kiiii senin nasıl 46 gün olmus olabilir 😂
Ben günlerdir ayni haftadayim adeta
Ay kız bi de bana sor zor geçince 46 gün bana 3 4 ay gibi geliyor 🤣🤣 siz siz olun yanınızda biri olsun en azından kırk gün yalnız kalmayın acemilik zaten zor yalnızlık ayriyeten zor

Ay kız bi de bana sor zor geçince 46 gün bana 3 4 ay gibi geliyor 🤣🤣 siz siz olun yanınızda biri olsun en azından kırk gün yalnız kalmayın acemilik zaten zor yalnızlık ayriyeten zor
Seni yalniz biraktilar hepsine cok kızgınım bende senin kadar 🙁
Demek ki bana gecmiyorken sana da gecmiyormus günler 😁 ama kızın büyüdü bak bu sürede 🙏😍

Ahhhah aynısın diyorum yemin ederim. Benim de 22 gün olmuş ama sanki 2 ay geçti. Evet herkese tavsiyem sizi dinlendirecek birkaç kişi olsun çevrenizde. Ben 2 saat uykuylayım şu an eşim de rahatsızlandı tek baktım bebişe 🥲

Profil fotoğrafını tam seçmişsin yani 😍😍 bayılırım kızıl saça 😍

Gerçekten zor tek olmak ekstra zor 😔 Allah yardımcın olsun canım inşallah kızın büyüyünce anasının hakkını çatır çatır savunan hayırlı bir evlat olur🤲🏻🥰

Canım kaç ml mama verdiniz acaba biliyor musun? Günde kaç kere?
Kuzum tam hatırlamıyorum ama bir haftalık kontrolü oluyor galiba bebeklerin çocuk doktoru sana Bir miktar söyler muhtemelen. sen yine de sık sık emzir bazen bebekler mamaya alışıyor çünkü.

Back
X