• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Merhaba arkadaşlar, 7+1 ile aranıza katıldım 🥳 Daha önce geçirdiğim iki leep işleminden dolayı rahim ağzım neredeyse kalmamıştı. Tüp bebek ile hamile kaldım ve transferden önce abdominal serklaj atıldı. Şu ana kadar her şey yolunda şükür 🧿 Hatta gebelik ile birlikte rahim ağzım az olsa uzadı.
Merak ettiğim aramızda abdominal serklaj olan ve sorun yaşamayan var mı? Ve kaç haftadan sonra dinlenme moduna geçtiniz? Aklım çıkıyor bir şey

Dikiş atıldı mı canım peki benımde atılacak 13 haftalık olunca
Bana vajinal dikiş seni kurtarmaz dediler canım, iki doktordan görüş aldım. Abdominal serklaj önerdiler. Bebek genel anestezi almasın diye hamile kalmadan önce attılar. Bebek büyüyünce yatış moduna geçecekmişim de şimdilik rahatım 🫠

babylovee babylovee nasıl geçti kontrolün canım ne dedi doktor 🥰
Kuzumm muayenemiz iyi gecti artik doguma gün sayıyoruz. Sağlıkla sıhhatli gelsin duamız hep bu yönde. Anestezi doktoru ila falanda görüştük gereken kanlari verdim şükürler olsun bugünlere. Birde evladimiz saglikla dogsun büyüsün de 🙏😍
Nst de cekildi. Yeniden cuma günü kontrole cagirdi doktorum.

Kuzumm muayenemiz iyi gecti artik doguma gün sayıyoruz. Sağlıkla sıhhatli gelsin duamız hep bu yönde. Anestezi doktoru ila falanda görüştük gereken kanlari verdim şükürler olsun bugünlere. Birde evladimiz saglikla dogsun büyüsün de 🙏😍
Nst de cekildi. Yeniden cuma günü kontrole cagirdi doktorum.
Masallah masallah çok sevindim canım 🥰 10dan geriye saymaya başlıyoruz artık Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻🥰🥰

Bana vajinal dikiş seni kurtarmaz dediler canım, iki doktordan görüş aldım. Abdominal serklaj önerdiler. Bebek genel anestezi almasın diye hamile kalmadan önce attılar. Bebek büyüyünce yatış moduna geçecekmişim de şimdilik rahatım 🫠
Yaaa 😔😔 neden vajınal dikiş seni kurtarmaz dedıler yani başka bırsey daha mı var

Masallah masallah çok sevindim canım 🥰 10dan geriye saymaya başlıyoruz artık Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🏻🥰🥰
Oy kuzumm 🥰🥲🥲 darısı bugunleri yaşamak icin bekleyen tüm hamişlerin başına 🙏
Artik gerisayim hızlandı. Kalan günler saglikla gecsin Allahımin izniyle🙏😍 amin canım benim aminn saglikla kavustursun Allahım, kucagimiza alalim evimize gelelim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin 🙏💙

Oy kuzumm 🥰🥲🥲 darısı bugunleri yaşamak icin bekleyen tüm hamişlerin başına 🙏
Artik gerisayim hızlandı. Kalan günler saglikla gecsin Allahımin izniyle🙏😍 amin canım benim aminn saglikla kavustursun Allahım, kucagimiza alalim evimize gelelim hayallerimizi yaşamayı nasip etsin 🙏💙
Amiiin kuzum 🤲🏻😍😍 Rabbim bizlere de ileri haftaları görüp evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Amiiin kuzum 🤲🏻😍😍 Rabbim bizlere de ileri haftaları görüp evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Amin canımmm🙏🙏😍
Bak güzel haftalara geldin bile 🥲 bundan 2 3 hafta önce bu haftalsra gelebilecek miyim sorusu varken kafanda simdi şükür bak🙏🥰
Rahat 36 37 leri bile göreceksiniz. Bol bol dikkat ederek yatarak dinlenerek 🙏💙

Back
X