- 20 Nisan 2017
- 3.285
- 7.501
- 158
Şimdilik gelecek hafta için rapor aldım . Verirlerse heyet raporu ile devam etmemeyi düşünüyorumRapor mu alsanız çok fazla ayakta kalmasanız daha iyi olacak. O tedirginlik bişey olacak korkusu insana yetiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik gelecek hafta için rapor aldım . Verirlerse heyet raporu ile devam etmemeyi düşünüyorumRapor mu alsanız çok fazla ayakta kalmasanız daha iyi olacak. O tedirginlik bişey olacak korkusu insana yetiyor.
Hadi inşallah allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinŞimdilik gelecek hafta için rapor aldım . Verirlerse heyet raporu ile devam etmemeyi düşünüyorum
Evet cNm kullanıyorum axeparın ıgneİnşallah canımsen kan sulandırıcı kullanıyor musun
Doktorum doğumdan sonra da bi 20 gün kadar kullanacaksın dedi bana, doğumdan sonra iki gün kullanmayı unuttum ayaklarım davul gibi olmuştuEvet cNm kullanıyorum axeparın ıgne
Benim çok şiddetli ağrılarım olmadı operasyonun akşamında iyiydim çok şükür. Ağrın mı var?Serklaj sonrası çok agrınız oldu mu? Kaç gün sürdü?
DÜne kadar çok iyiydim bugün biraz agrım var. İyileşme sürecine yordum ama tedirginim yine deBenim çok şiddetli ağrılarım olmadı operasyonun akşamında iyiydim çok şükür. Ağrın mı var?
Canım enfeksiyonun da ağrı yapabilir ya da dediğin gibi ilk bir hafta ağrı olabilir sonuçta yumuşak ve hassas bir dokuya dikiş atıldı. Doktor kontrolün ne zamanDÜne kadar çok iyiydim bugün biraz agrım var. İyileşme sürecine yordum ama tedirginim yine de
Doktor ameliyat sırasında iç kısımda enfeksiyon oldugunu söyledi. Enfeksiyondan çok korkuyor doktorum dikişleri açar suyu patlatır diyor.Canım enfeksiyonun da ağrı yapabilir ya da dediğin gibi ilk bir hafta ağrı olabilir sonuçta yumuşak ve hassas bir dokuya dikiş atıldı. Doktor kontrolün ne zaman
Bende de mantar varmış , bakalım ameliyat sonrası kontrole gittiğimde ne diyecek. Ameliyat sonrasında kendi doktorumu görüp konuşamadım.Doktor ameliyat sırasında iç kısımda enfeksiyon oldugunu söyledi. Enfeksiyondan çok korkuyor doktorum dikişleri açar suyu patlatır diyor.
Bende de mantar varmış , bakalım ameliyat sonrası kontrole gittiğimde ne diyecek. Ameliyat sonrasında kendi doktorumu
Bende de mantar varmış , bakalım ameliyat sonrası kontrole gittiğimde ne diyecek. Ameliyat sonrasında kendi doktorumu görüp konuşamadım.
Evet enfeksiyon tüm hamileler için tehlikeli hele bizim için ekstra sıkıntı ameliyat sonrası antibiyotik verdi mi peki doktor bana eve geçince 5 günlük sabah akşam iğne şeklinde antibiyotik verdi sonra da bir kutu hap olarak kullandım. Bende serklaj öncesinde de enfeksiyon vardı o zamanda antibiyotik kullanmıştım.Doktor ameliyat sırasında iç kısımda enfeksiyon oldugunu söyledi. Enfeksiyondan çok korkuyor doktorum dikişleri açar suyu patlatır diyor.
Kuru kalması lazım . Normalde kaşıntım yoktu . Ameliyat sonrasında eşime mantarı silip aldık gibi bir şey demiş . Şu an progestan ı fitil olarak almak beni perişan ediyor . 3. Günde başladı kaşıntı , iç dudak şişmesi . Bir de doğuma kadar kullan bunu diyorlar . Öncesinde kesip duphaston başlamıştık başka bir doktorla.bakalım bu ne diyecekMantarda zor ya kaşıntı yapar. İnşallah ilaç verir. Kaşıntı yapmaması için nemli kalması lazım diye biliyorum. İnşallah atlatırız daha yolun başındayız bir sürü tedirginlik korku...
Valla şu an kuru tutmak çok zor gerçekten progestan fitil geri geliyor akıntı şeklinde. Ben eski atlet parçaları kullanıyorum ütüleyip . Sürekli onu değiştiriyorum. Kaşıntım arttı iki gündür .Bende de mantar var ara sıra artıyor yoğun akıntım ve kaşıntı oluyor o zamanlar doktorum bana bazen fitil yazıyor geçiyor. Hamilelerde sık rastlanan bir durum sadece annenin yaşam kalitesini düşürüyor bebeğe zararı olmaz ama neden mantarla yaşayasın ki diyor. Tabi enfeksiyonu tetikleme riski de varmıs. O kısmı kuru tut sık iç çamaşırı degistir canım inşallah çabucak geçer.
Bana 3 günlük sabah aç karnına içeceğim bir antibiyotik verdi 3 tane sadece içinde . Yarın bitiyor .Evet enfeksiyon tüm hamileler için tehlikeli hele bizim için ekstra sıkıntı ameliyat sonrası antibiyotik verdi mi peki doktor bana eve geçince 5 günlük sabah akşam iğne şeklinde antibiyotik verdi sonra da bir kutu hap olarak kullandım. Bende serklaj öncesinde de enfeksiyon vardı o zamanda antibiyotik kullanmıştım.
Fitil çözüm oluyor mu ? Ben bu akıntıma gebelik öncesi de hiç çözüm bulamadım . Tahlillerde mantar da çıkmıyor , enfeksiyon da . Bazı mantarlar tahlilde çıkmayabilir diyen oldu . Ne kullandıysam bu akıntı geçmedi . Gerçekten hayat kalitesini etkiliyor . Mantarı net söyleyen serklajlarda bu doktor oldu . Bakalım hamilelikte birşey verebiliyor mu bilmiyorum ama gidince danışacağım .Bende de mantar var ara sıra artıyor yoğun akıntım ve kaşıntı oluyor o zamanlar doktorum bana bazen fitil yazıyor geçiyor. Hamilelerde sık rastlanan bir durum sadece annenin yaşam kalitesini düşürüyor bebeğe zararı olmaz ama neden mantarla yaşayasın ki diyor. Tabi enfeksiyonu tetikleme riski de varmıs. O kısmı kuru tut sık iç çamaşırı degistir canım inşallah çabucak geçer.
Merhaba siz sezaryen ile mi doğurdunuz? Benim yarın dikişlerim alınacak. Normal doğum istiyorum ama korkuyorum daKorkma canım, ağrı hic olmayanda oluyor. Benimde ağrım oldu ama o kadar korkulacak bir ağrı olmuyor. Zaten ağrın oldugunda damardan agri kesici veriyorlar o baya bir rahatlatiyor gerçekten. Ben o serumu aldiktan sonra ağrılarım baya azalmıştı.
Haliyle bir ameliyat geciriyorsun biraz ağrı normal kendini korkutma yaniama o ağrı bebisin saglikla büyüsün diye,bunu düşününce yaşadığın ağrı veya baska seyleri gözün görmüyor
![]()